🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 12 (01.12 - 08.12)

• 44 333
  • 1 165
  •   1
Отговори
# 585
Значи аз ако съм пускам в едната група Мая, Бистра и Ванеса. В другата Георги, Дзами и Митов.

В песента нямаше нищо трогателно или лично, жал ми стана за Алекс.

# 586
Аз на Георги не му знаех историята - в момента, в който разбрах за сколиозата и за това, че е успял да я преодолее без операция, много ми се издигна в очите и ми се изясни защо е такъв, какъвто е. Само който не е преживявал това, през което той е преминал като дете, не знае за какво става дума. Понеже съм фен на едно друго шоу - Многоженецът, само ще кажа, че там едното от децата, момиченце, имаше същото заболяване и показаха през какво преминава - и физически, и психически, и социално. Много тежко беше и стигна до операция, защото нямаше воля да преодолее с упражнения и носене на корсет, да не говорим колко пари платиха родителите й за разни доктори и физиотерапевти. Лежа и по болници и рехабилитационни центрове, но не успя да се справи без тежка операция. Ето защо сега Жорката за мен е един хората, които подкрепям. Дано да успее, независимо, че поради детството му, е особняк и странен за повечето хора от аудиторията.

# 587
И аз съм на мнение, че малко в повече ни идват Гюрови. Ако Васо беше изпял тая боза, а не някаква измислена филипинка, можеше да повярвам, че песента е негова.

# 588
Странен ли? Абсолютен артист си е Жоро.
То пише там в долния ляв ъгъл на тв - Георги, 34 г. , артист.

# 589
Братът и сестрата, да не преместят Алабама на Филипините Joy

# 590
Ох, много жалко, че сега ще се изсипят такива подигравателни коментари за песента. Зрителите имаме право да обсъждаме всички постъпки на участниците, но това са лични и много емоционални моменти за тях, говоря също и за писмата. Не са свързани с играта и моето мнение е, че не е правилно да се коментират и оскверняват. Даже продукцията по-добре да не ги показва тези моменти. Днес писмото за Миро и мен ме разчувства, а пък песента ме стопли.

Може би имам повече емпатия от други, но мога да си представя колко значи такъв подарък, когато родителите са разделени и не си отраснал с единия. Самият Александър каза, че това го е чакал цял живот. Това което пишем тук, говори и за нас като хора. Само това ще кажа.

# 591
Венци ми се струва, че куца …

# 592
И мен ми дожаля за Алекс.

# 593
Ох, много жалко, че сега ще се изсипят такива подигравателни коментари за песента. Зрителите имаме право да обсъждаме всички постъпки на участниците, но това са лични и много емоционални моменти за тях, говоря също и за писмата. Не са свързани с играта и моето мнение е, че не е правилно да се коментират и оскверняват. Даже продукцията по-добре да не ги показва тези моменти. Днес писмото за Миро и мен ме разчувства, а пък песента ме стопли.

Може би имам повече емпатия от други, но мога да си представя колко значи такъв подарък, когато родителите са разделени и не си отраснал с единия. Самият Александър каза, че това го е чакал цял живот. Това което пишем тук, говори и за нас като хора. Само това ще кажа.

Имаш право. Каквато и да е песента, за Алекс може би е най-прекрасната на света.
И мен писмото за Миро ме разчувства.

# 594
  • Другата България
Joy
Седмица преди финала, последен диск, Бистра отива на острова на избраника, и мисли как....ще си хапне. Sunglasses
Само не разбрах Мая защо ги праща двамата, след като така или иначе накрая ще направят това, което каже тя?
Другото което е, как сега ще се обоснове пред Ати и тати защо Гошо няма да играе, евентуално?
Като едното нищо Мая ще забрави за Гошо, след като сега дискът е при едното ѝ дете, все пак това с него беше, защото тя беше сигурна, че с толкова много гривни все едно Гошово число ще се падне на този диск....в един момент Гошо се оказва ненужен.

# 595
Много лесно ще обоснове защо Георги да не играе - защото е рисковано. Ще са тримата нумеролози , Миро, Алекс и Бистра. Мая спомена на Алекс да прехвърлел гривни към Бистра...и на него му приседна..Миро каза, че няма да се меси та между Мая и Алекс ще е разправията.

# 596
Joy
Седмица преди финала, последен диск, Бистра отива на острова на избраника, и мисли как....ще си хапне. Sunglasses
Само не разбрах Мая защо ги праща двамата, след като така или иначе накрая ще направят това, което каже тя?
Другото което е, как сега ще се обоснове пред Ати и тати защо Гошо няма да играе, евентуално?
Като едното нищо Мая ще забрави за Гошо, след като сега дискът е при едното ѝ дете, все пак това с него беше, защото тя беше сигурна, че с толкова много гривни все едно Гошово число ще се падне на този диск....в един момент Гошо се оказва ненужен.
Тя вече обработи Миро и Алекс, че тази игра е за Георги и е опасно той да е там, те се съгласиха.

Георги й е важен, защото нищо чудно неговият глас да е решаващ за социалния вот, който евентуално би пратил Бистра на финал.

# 597
Аз съм фен на писмата и това за Гогов и това за Миро ме трогнаха.
Стана ми тъжно за Алекс, ама затова, че му причиниха тази песен и други неща също.

Joy
Скрит текст:

Не съм сигурна, че е последен диск може още 3 да има.
Мая ги праща заедно, за да не се налага да ходи тя Stuck Out Tongue
Алекс и Миро не биха пратили Гошето на тази игра както сами те казаха.

Аз пък питам защо не играе Мая утре, нали е супер точна?

# 598
Георги добре си похапна тая вечер. Сичкото си го изяде.

# 599
Ами подигравателните коментари за мен са съвсем нормални, макар че няма да направя такъв. Смешно е да се преекспонират до такава степен отношенията между дете - баща, при положение, че детето е 30 годишно, а бащата сигурно към 60. Каква е целта ? Зрителят да се умилява ? Или да му бъде внушено, че Ати е специално дете, специален играч ? Или да се заздравява връзката дете - баща ? Или бащата да се покаже като добър родител и да се реабилитира пред сина си ? Все неща, които нямат нищо общо с предаването и повечето зрители не искат (вкл. и аз) да ставаме свидетели и да навлизаме в тези лични отношения. Като ни ги натрапват, ще си сърбат попарата.
Иначе, като човек с претенции, че разбирам от музика професионално, считам, че песента  е хубава, приятна, лятна. От текста не чух много.

Ох Гогов, на кой ни оставяш, много ми е мъчно за него. Cry  Ще ми липсва много !

Общи условия

Активация на акаунт