🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 12 (01.12 - 08.12)

• 44 365
  • 1 165
  •   1
Отговори
# 570
Лошо за Гогата. Ще ми липсват бисерите му другата седмица.
Добре, че с четирима фаворити се бях подсигурила.😉😁 Един да стигне на финал пак ще съм на " печалба".😉

# 571
На Мая й посърна лицето....сети се че сега трябва да обработи Венцичка да не стреля по Лошко.

Айде да я видим Кошницата.....сега...

# 572
  • България
Опа, Бистрето е в скута на Венцичка. SmileSmileSmileSmile

# 573
А да го видим Венци какви ще ги сътвори сега!
Издръжливост и точност, кофти Sad
Бистра ще кльопа, но не каквото му се ще на Халхаберо Joy

# 574
Оффф пак на тати момчето със специално внимание.

# 575
Ако не сте чували за Гюрови, ето ви шанс ...Joy

# 576
  • България
Ати изгуби гривни и трябваше да му вдигнат духа с песен от Тати на Ати.

# 577
Тая филипинка с по-добър български от половината участници Joy

# 578
Тая малката от Нумеролозите, как и беше името, каква физиономия направи като се падна гривната на Венци.

Ооо, каква захарна история за рождения ден на богоизбраното чадо! Песен! Създадена от гениалният Тати на Ати. От филипинка изпята! Направо се разчЮфствах...

Гогата си вари ракия някъде тайно. Joy

# 579
Георги се кефи повече на кринджавата песен от Ати Joy

# 580
Тая песен все едно беше писана за тригодишно. Joy Joy

# 581
Тати на Ати .....защо така го излага, това вече е ....колкото и да ме дразни, ми стана жал за Алекс ...баща му или продукцията с брутален криндж ...песен за него, глупости ...малоумна беше тази "песен"

# 582
  • България
Песен, написана от AI Smile Васил Гюров въобще чул ли е какво е "сътворил"?

# 583
  • Другата България
За пореден път Георги подходи сериозно към коалицията, в която влезе.
Още една причина да го уважавам като играч.

За пореден път Мая удари всички стратези и пишман такива с няколко кокоса, който където свари.
Не може да ѝ се отрече обаче, че целта е и лична изгода и облага - само и само да не играе е склонна и с дявола да се съюзи.

Мая е новия Миро на Мимоландия. Така лекичко, подмолничко, по женски му отмъкна лидерството без дори той да се усети.

# 584
Стана ми мъчно за Ати - споделя, че баща му не е прекарвал никога един пълен ден, ама само в предаването таткото на Ати праща писма, пише песни и тн - влага доста усилия за телевизионния си образ на добър баща.

Иначе песента е супер, много се е постарал за пред телевизията. Ати щеше да оцени я оцени и без промотирането на татко си в национален ефир. Лично за мен това е излишна показност и намирам  поведението на бащата за фалшиво - да беше прекарал 24 часа със сина си. Да беше му изсвирил песента на живо и да изживеят безценен момент как синът чува песента от татко си за първи път, без камери, без показност.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 22:53 от FreesiaR

Общи условия

Активация на акаунт