🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 12 (01.12 - 08.12)

• 44 389
  • 1 165
  •   1
Отговори
# 555
От къде знаем, че Мирцата не е тренирал стрелба с лък ?
Лъкът нямаше значение за крайният резултат. По-скоро е тренирал хвърляне на мокри торбички с пясък в дупка от малък всеки ден по 2 часа. Казал е на предаването и те са го взели в предвид 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 556
Венци дали наистина е с инфекция..или иска да си оправдае отказа да играе..

# 557
Ох, като чуя престорения мазен гласец на Бистра (и Мая)... Confounded

# 558
Не знам защо, но ми се иска Майчето да се падне на диска SatisfiedSatisfiedSatisfied Всъщност може би, за да си покаже интригите и пред тези, които все още не са разбрали Smile

# 559
  • Другата България
Венцичка защо така злобничко си показва рогцата?
Аман от това отмъщение за Петинка, самата Петинка не го преживя по начина, по който го преживява Венцичка.

Докато върви играта, да вметна нещо за Бистричка.
Която тотално се обезличи, откакто Миро заговори за семейство и тя се отказа от всякакви коалиции и контакти с хора от другите лагери както и от желание за всякакви битки.
Та Бистричка е само едно присъствие, и....хапване. Когато и да влезе в кадър, Бистричка яде. Каквото има. Видимо на фона на останалите се е поналяла, инициатива никаква, за нищо, носи се по течението и освен едно участие в кринджа, който спретват “семейството“, е тотална скука, отвсякъде.
Жената седи, папка и чака. Мама и тате да я заведат на финала.

Гледам Гогата как пада, съвсем очаквано след снощния едит на човек, който отпада, и въпреки това ще ми липсва този бакшиш. Един от най-колоритните участници, човек, който ако още малко се беше понапънал, можеше и да остане поне още ....два епизода и да им обърка сметките на “титаните“. Отпадна и последния играч, на когото симпатизирам, остана ми един Гошо.

# 560
Ооох, много лигави ми станаха Мая и Бистра и Венци- "дечицата ми, имайте ми доверие, аз за вас се грижа.... Да мамо, винаги ти имаме доверие"
Брррррр

# 561
Ехх, гадост! Гогов загуби. Дано Ванеса да реши да го спаси...(аз както винаги гледам със закъснение).
Стори ми се, че масата за торбичките не беше точно в средата, а беше повече към страната на Миро, но може да е оптическа измама.

# 562
Това, че на Миро торбичките бяха по тежки , според мен се оказа решаващо.

# 563
На мен Гогов няма да ми липсва, но му признавам някои адекватни включвания. Като едно от тях беше когато изрази отрицателно мнение за тарашенето на Глория в отсъствие на Жоро.

# 564
Добре де, аз ли не мога да смятам, ама има 4 извън лагер 3 и 4 в лагер 3, които могат да играят. Какво му обещава Мая на Георги? Пада се някой от тримата и? Не слагат Георги, а тя ли ще иде да играе? Или Бистра срещу Мирослав и Алекс?

# 565
Може би Мая е много мнителен човек. Изглежда ми, че бърза да направи уговорки, за да може да прецака хората, в които се съмнява, само и само те да не я прецакат. Миро, дори да играе за Алекс, не е показал с нищо, че няма да помогне на Бистра до сега. Много неприятно играе зад гърбовете им. Това е най-предателската постъпка от всички до сега.

# 566
Тоз пък кой му даде думата да ръси пак клишета..аман бе....

# 567
Георги бил обладан от тишина. Интересно е да го каже един от най-шумните хора там Joy

# 568
Айде Дзамка....сега е момента..давай гривната..брааат...Joy

# 569
  • България
Георги бил обладан от тишина. Интересно е да го каже един от най-шумните хора там Joy

Георги е говорил от "аз" за Митов.

Общи условия

Активация на акаунт