🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 12 (01.12 - 08.12)

• 44 262
  • 1 165
  •   1
Отговори
# 1 050
Като говорим за липса на интрига в игрите, Миро и Ванеса да играят битка с гребане и стрелба, определено е греда. Много трудно жена би победила мъж на тази игра в някаква конфигурация от деветимата оцелели. Дори Бистра да беше, не би имала реална възможност. И да, най-вероятно предварително подготвят игрите, но тук, за разлика от Сървайвър, където всички играят заедно, са на двойки и тройки. И в тази връзка, би било логично да има някаква гъвкавост, за да може най-малко да има базова равнопоставеност и съответно победителя да не е ясен, още преди да са започнали. Да не говорим, че това не е игра за имунитет, а е начина, по който хората отпадат.

# 1 051
Любим цитат(и) за днес. 😁 ( амаа tfn2k този път много ме затрудни). Знаех си аз, още от Краля, че незабравимо творчество предстои да видим.🙌🙌🙌

"Принципно се шегуват с жените, че бъркат ляво и дясно, ама за напред и назад не бях чувал..."🤣

"Ванеса я било яд, че можело още малко да се понапъне..Еми да, ако беше, можеше да е стигнала вече до БГ с кануто." 🤣🫣

"Очакваме следващите похвали да са за най-много изпита вода в състезание по надяждане, както и за най-добър плувец в "Гласът на България". Може и някое медалче да им измислят, ако слушат..."🤣🤣🤣

" Жуменката" ,която е по- трудна от игрите ; Гогов на филипинският калдъръм и голф игрището също гениални.👍👏😁

# 1 052
Доста разочароващ епизод.

Играта за шампионския залог беше толкова разочароваща и то не заради самата игра, а заради факта, че отново Дзами така тактично не му беше направена забележка, че не играе по правилата. Това е поредния път, в който той шмекерува и минава номера.

Играта за оцеляване беше отвратителна.
Исках Миро да ги избута тези гребла по-бързо, защото ми стана жал за Ванеса.
Гребането назад си беше безпомощност и отчаяние.
Жоро показа едно от нормалните си лица с постъпката си. След като си гребал като луд срещу течението и си отиваш крачка преди финала, заради независещи от теб обстоятелства имаш нужда от една прегръдка и някой да ти каже супер беше.

Мая и Бистра с това ликуване ... да бе ок , ама не пред камерата поне. Аз исках Ванеса да си тръгне, но не мога да се зарадвам даже пред телевизора, пък какво остава, ако съм публика там.

# 1 053
Надявам се, че Георги ще номинира Бистра, Алекс и Миро, за да може Миро да се жертва за Бистра и да отпадне още в понеделник от играта. Това ще е единственият начин да му бъде съхранен образа.

Решил е да играе патерица, супер, но е просто скучно да гледаме как той не играе, а чака по-слабите Алекс и Бистра, за да им помогне. Унизително е за участниците, на които помага. Публиката се настройва не само срещу тях, ами и срещу Миро. Губи се целия смисъл на предаването и на участието на Миро. Дотолкова, че хората масово предпочитат кофти хора като Дзами и Георги на финал само и само защото сами са си извоювали мястото, а не някой да ги бута.
Едва ли Мая ще му разреши на Жорко да рискува с Бистра, защото има опасност тя да не успее да изпревари Алекс на тази игра. Ясно е, че Миро ще си тръгне, но едва ли Майчето иска Алекс да вземе повече гривни.

И защо още се говори за нагласени коридори, като в началото даваха как ги избират и това, че не го дават преди всяка игра не означава, че не го правят.

# 1 054
# 1 055
Думите на Венци на края мисля, че са за Георги не за Миро. А може и да визира себе си в смисъл, че те двете го омаиха 😉

Митов ако не беше гледал постоянно Дзами какво прави и да повтаря нямаше да изпусне. Даже си мисля, че Дзами нарочно се въртеше за да го разконцентрира. Накрая послуша и Миро " Завърти се като него" ( нещо такова му извика)

А за Ванеса, нали казвате, че се тегли жребий в кой коридор да си. Вълните и на Миро му попречиха, но се забоде в понтоните и го спряха.
А сега ми кажете от какво се предизвикват диагонални вълни? От вятъра нали? А вятъра се мени. Така, че....

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 15:58 от Лорд Шаш

# 1 056
Моля оценете:

епизод 48 четвъртък

# 1 057
Играта за оцеляване беше брутална. Браво на Ванеса, че греба до последно. Почвам да признавам катарзиса на Жоро. Миро верно излишно подтичваше.

# 1 058
  • София
Много ме издразни Бистра! Ухилила се като тиква на диска: "Аз не съм се притеснила, Георги няма да ме избере. А Миро и Алекс започнаха едни стратегии, едни планове, ненужни са, не знам за какво са притеснени." Expressionless
Ами защото, Бистра, "майка ти" се е договорила с Георги само за теб, себе си и Венци, а Миро и Алекс не са от вашето "семейство" точно в тази ситуация. Те са от семейството, само когато имате интерес и полза от тях, през останалото време не са.
Не стига, че всички сте се качили най-безсрамно на гърба на Миро и чакате да ви довлачи до финала, да ви спасява, да ви подпира, да ви се постила като килимче на игрите, когато сте некадърни, да ви мисли стратегиите и да ги реализира, а накрая за благодарност и пренебрежително отношение отнесе.
Пфу, че нагло същество!
А Миро май прихвана от шизофренията на Георги - децата трябвало да се оставят да се борят сами, каза той, докато бута двама почти 30-годишни здрави, прави и не под запрещение души и се държи с тях все едно са със СОП.

Георги е луд по цялата глава, говори на паяка на английски, обаче единствен се хвърли да помогне на Ванеса, браво! Иначе нямам търпение да му свърши храната и да започне да обикаля другите лагери и да проси храна, а те да го наритат, както правеше той цял сезон.

# 1 059
Мога да кажа само едно голямо браво на Ванеса!
Мацката се бори до край и направи повече от това, което всяка от останалите на острова жени биха направили.
Чест и почитания!

И пълен провал на Гуспата.
Не стига, че игрите през целия сезон (в повечето случаи) са слаба работа, ма за оцеляване да сложиш тоя басамак на момиче срещу мъж е дъното. Следващата игра направо ги пускайте на канадска жени срещу мъже.
Като сте видели как се падат нещата, можехте поне лодките да им смените, а не тоя чукутляк.
Имаше варианти да ходят на няколко пъти ако трябва с падълборд да ги зимат тия гребла.
Не че пак щеше да е кой знае колко честно, ама поне имитация така, да не ни е съвсем тъпо като гледаме.

В тая игра Ванеса би Гуспата с 10 на 0!

Ако има нещо, което трябва да се промени за втория сезон то това са игрите.
Твърдо! Най-слабото звено в сезона!
Нито последователността на елементите е наредена така, че да е интересно. Нито има разнообразие.
И това не е въпрос на бюджет - въпрос на организиращия игрите.
Един Неделчо би наредил нещата в пъти по-интересно и умно.

# 1 060
То като цяло акъла липсва в тоя формат, не друго. Хванали ги от гората, щото бил риалити герой и си прави някакви онлайн игрички и ето - това е човека за игрите! Ми хуу, ма за тия игри трябва мозък, не някакъв човечец, петимен да е известен. Има хора и за това, ама ще им струват по-скъпо. Сигурна съм, че и този не е евтин, обаче за тия пари само им е окепазил нещата.

# 1 061
Любим цитат(и) за днес. 😁 ( амаа tfn2k този път много ме затрудни). Знаех си аз, още от Краля, че незабравимо творчество предстои да видим.🙌🙌🙌

"Хрониките на Краля" и крепостните му селяни много ми липсват, но явно участниците в Игрите са се взели много насериозно, и се сърдят 😁. След множество заплахи от потребители и модератори, ми писна да пиша, че ме триеха със скоростта, с която Бистрето унищожава барчета.

# 1 062
Казват, че набързо са направили този сезон, че ползват съоръженията заедно с чужди формати. Дано за втори сезон променят игрите.
Към продукцията
1. Показвайте преди всяка игра как се тегли жребий за коридор, в който да играе състезателят, както правехте в началото.
2. Водещите да кажат точно правилата и да следят за спазването им (а не Диляна да седи на пейката с публиката) . Да не се допуска съкращаване на трасето както правеше Дзами на змейката.
3. Показвайте едновременно играта на двамата играчи на екрана (предполагам, че може). Понякога оставам с впечатление, че на играчът, който изостава доста, му се прощават някои грешки.

# 1 063
  • София
Аз вярвам, че игрите са разписани по дни отдавна и не се променят спрямо играчите, затова не обвинявам продукцията за играта. Според мен, ако го нямаше силното течение, играта щеше да е по-равностойна.

Много се зарадвах на Жорето, като доплува до Ванеса, явно наистина си е добро човече, леко объркало се тук на острова. Дзами, дето му се късаше сърцето за нея, само врещеше команди от брега. Кофти човек.

За избора на Георги - мисля, че и през ум не му минава да избере Мая и двете й деца, той толкова силно се впечатли от уговорката с нея и че не беше на таблото, че абсолютно ще си спази неговата част. При него единственото, което трябва да реши е дали да се бие за гривни и да се пусне сам, или не.  Аз мисля, че не трябва да се пуска, така или иначе, който и да е следващият, ще го изпрати.

И последно само да кажа, че изобщо не съм съгласна, че нямаше обрати и винаги знаехме кой ще победи - много даже си имаше, особено тези седмица.

# 1 064
И сега, много вероятно Жоро да избере Дзами, Виктор и Миро, за да спази обещаното. Добрата идея на  Миро е вредна за играта и имиджа на играчите след края на формата. Сори Миро, но няма начин точно ти да не знаеш, че само добрата конкуренция може да създаде качество 😉

Общи условия

Активация на акаунт