Отговори
# 195
Най-мразя смачкани и неогладени дрехи, толкова ми е селско като видя някой така.
red
Ние сме от "селското"  Mr. Green

# 196
Слиипи, мила, честно не вярвам ти или мъжа ти да ходите по улиците или на работа със смачкани риза и панталон, ама щом ти се заяжда - давай.

Вени, не се притеснявай за кистичката, ще се махне.Ето Цеци и той има и каза, че и така пак си харесва най-много Стела Heart Eyes Grinning

Лови, проходилката е много сладурска. PeaceАз няма да купувам, ще взема на племенника ми проходилката

# 197
Честит Рожден ден, Илияна! Пожелавам здраве, разбирателство и любов в семейството!

Омни и аз съм дева, но спрях да се вманиачавам в чистенето и подреждането откакто Калоян се роди. Предпочитам да му отделям повече време вместо да подреждам всичко под конец, както правех преди. Абе... бях тежък случай... Embarassed

Ние пък нямаме никакви признаци за никнене на зъбчета  Confused Вероятно е от рахита и ще излезнат по-късно.
Аз ще взема да пробвам този прах Сано като гледам колко го хвалите. Досега съм прала с Tide и Persil Sensitive, ама петната не излизат, ако веднага не съм ги изпрала на ръка. А Сано изпира ли изъхнали петна?

п.с. Кръц, не се заяждам, но ми прозвуча обидно. Говорим все пак за детските дрешки. Не стоят намачкани като ги облека на детето, пък и ние караме още с ританки и памучни блузки. За разходка - ескимос, които и да искам не мога да огладя.

# 198
  • София
... като простирам сортирам по вид, цвят, материя  Crazy
и щипките да са еднакви Party. Дано устискаш по- дълго. Аз се предадох. Обичам и цветя и аранжировки, но когато се върна от работа ги намирам сбутани в ъгъла на масата и отворен монитор или др. техника в която има всякакви боклуци. Веднъж и хлебарка изтича. Взема си килимче за банята светличко и свежичко и някой се разходи с обувки в/у него.  Няма да продължавам че и три теми няма да стигнат.
Кръци, и аз това исках, ама НА мъж и половина. Но има и по- тежки случаи една приятелка се надяваше третото поне да е момиче, но НЕЕЕ. Да са ни живи и здрави пък дали ще е изрядно ще се стараем пък каквото...
Слиипи, на Дани му поникнаха на годинка. Аз се побърках да го заглеждам. Може и от рахита да е може и не, но дете без зъби няма. Сега не бързам, ще  се види когато избият Peace За Сано и петната, ние доскоро бяхме само на кърма а сега яде много малко и не се цапа. По- скоро го запознавам със вкуса и още незнам.

Последна редакция: пн, 12 мар 2007, 11:51 от Lovi

# 199
Последното, което съм искала е да обидя някого Слийпи.
За дрешките съм отбелязала, гладя всичко и нашите и на бебо.Т.е. не говоря само за бебешките, за тях вече си изказах мнението в предишен постинг.

Момичета, айде да си кажа нещо, което много отдавна искам да кажа.Тук сме, за да споделяме и с каквото можем да си помагаме.В този ред на мисли - пишем повече от 20 жени, които е естествено да имат различни мнения и виждания. Трябва само да изказваш супер положителни мнения, защото ако тръгнеш да си казваш истинската гледна точка все някой ще се обиди и ще излезе, че не сме толерантни... За ЕБХ, именно по тази причина, пожелах на Криси успех,  но моето лично мнение е точно като на Вени - ЕБаХти глупостите. Не виждам защо да не съм толерантна, не й се бъркам, изказвам личното си мнение Naughty

Спирам да пиша, че вече незнам кого ще обида....

# 200
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИЛИЯНА!!!  bouquet  bouquet  bouquet
МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ЗА НЕЯ И БЛИЗКИТЕ Й. ДОБРЕ ДА ГО ОТПРАЗНУВАТЕ.

# 201
Кръц, съгласна съм с теб. Всеки от нас споделя и си помагаме. далеч съм от мисълта да изказваме само положителни емоции, но не мога да се съглася с начина на изразяване на това, което някой не намира за редно от типа "селски" или "ЕБаХти глупостите". Иначе и аз не намирам за нужно да мъча детето толкова рано (за ЕБХ). Изчетох темите, виждат ми се разумни повечето доводи, но според мен е мисия невъзможна.  Peace
Както и да е, пишете каквото искате, просто понякога има различни начини да изразиш едно и също нещо. Старая се да избирам по-тактичните.

# 202
Честит Рожден Ден, Илияна! Желая ти да си много щастлива, обичан и винаги обгрижвана жена и майка!
Днес времето е по-добро и ще ходим на разходка, а довечера ще имаме и гости и направо не зная кое кога да свърша #Crazy Досега изчистих, ама кога ще готвя  newsm78
Аз също гладя абсолютно всичко, въпреки че са ми две на главата и голямата не ходи на градина и трябва и  с нея да се занимавам, и сготвено да имам, и куп други неща. Мъжът ми също не може да понася неизгладена дреха. Дори ме дразни по колко време си глади една риза, при положение че, докато влезе в колата и вече ще е понамачкана, ама всеки луд с номера си Grinning
Веничка, ще се разсее кистичката, не се притеснявай!
За запека - искрено ви съчувствам, много е неприятно наистина. Дано скоро го преборита. Аз имах страхотни проблеми по е дно време с каката на психическа основа - не искаше да ака на вилата ни, защото веднъж я беше заболяло и си откарахме един малък ужас Sad Но всичко минава с времето,само нерви да имаме.
Айде чао от мен и приятен ден!

# 203
Кръци, то ако някой намери 20 жени на едно мнение, то ще открие 8-то чудо на Света..

Мише хапна 1/2 ябълка сварена, мляска-мляска, претрива на небцето и гълта, вкусно му беше. Но яденето на по едро пасирана храна го затрудни и сега спинка

# 204
  • София
Честит Рожден Ден Илиянка! Да си жива и здрава, обичана и твоите мъже много да те глезят!

# 205
  • София
На мен пък точно това ми харесва във форума, че има различни мнения. Никой никого не е хванал за врата да следва тези или онези правила. Сама си преценявам и сама си бия главата, ако сбъркам. Благодаря на Криси, че изрази и друго мнение Hug. Има хубави съвети и ще се възползвам, но след няколко месеца има и неща с които не съм съгласна. Нацелиш ли ритъма после е лесно newsm68. Аз ще почна след 6-7 месец, тогава ще е по-топло и по- лесно за отучване от памперс. Баткото си показваше, както си играеше застиваше на едно място и се заглеждаше в една точка. От мен се изискваше да сваля памперса и да го сложа на гърнето. Карахме по цял ден с 1 памперс, докато накрая не го махнах съвсем. Беше на 7 месеца.
Ма4оминути за реклама моят мъж сам си глади всичко, за 14 години има-няма 5-6 пъти да съм го гладила аз. А как готвии. За мен и децата съм аз. А син ми сам си лъска обувките. Няма само да ги обиждам я Party. Работя по въпроса с подредбата newsm78.

Последна редакция: пн, 12 мар 2007, 13:56 от Lovi

# 206
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Честит рожден ден и от мен и Кристиян, Илиянче - да си жива и здрава и без повече сериозни аварии, да си най-обичаната и уважавана мама и съпруга!

Аз напоследък пуша от работа и дори да вляза във форума, ви чета отгоре отгоре и нямам време да пиша. Надявам се през тази седмица да не е така и да наваксам...
Криси, добре дошла отново тук. Надявам се по-честичко да намираш време за нас.

Виждам, че коментирате проходилките - нашата пристигна преди 2 дни от племенничката и видимо ми харесва. На нива е и с разни там джаджи за забавления...За кошница използвам столчето за кола-Чиполино е, но е удобно от къщи до колата, за повече ми изтръпват ръцете...
за праховете - пера с Тео бебе и Сано на прах, но за петната не съм изключително доволна. Сега като започнем с повече пюрета и петна мисля да пробвам с Тайд или Ариел. Омекотител ползвам от 2 месеца и винаги гледам да изгладя дрехите на бебо, колкото и да нямам време. За гладенето - аз съм си вманиачена от мома Embarassedи досега рядко пропускам нещо да не изгладя.
За сърденето - досега се мислих, че само ние не сме се изпокарали в тоя форум, но виждам че сме напът, ако скоро не се спрем и не разберем, че наистина сме много жени тук и само изказваме мнения...Вярна е приказката за 8-то чудо...

Целувки засега от нас-отиваме на разходка Heart EyesПоздрави на всички малки мишоци!

# 207
Aaaa Eли, няма да се изпокараме Peace Hug. Просто си поспорваме Mr. Green.Аз не се обиждам от никого и не искам никого да обидя, ако го правя, сори и е несъзнателно Blush.Единственото,което искам е свободно да си изказвам мнението за дадено нещо, а не всеки път, дори и несъгласна "Браво миличка, само така миличка, права си" и т.н., за да показвам колко съм толерантна

Такъв си ми е характера, не мога да кажа на черното,бяло. В такива напреднали времена и техника, да стоя аз по цял ден, да му нацелвам ритъма, еми смешно ми е разберете Grinning.не го разбирам това, ама хич... Ами кога да изчистя, изгладя , наготвя, за мене си време да отделя. Ще започна с приучването живот и здраве като стане 8-9 месеца поне.

Спирам по темата наистина. Ходете без памперси, намачкани, неизгладени - кой както иска Hug Hug

# 208
Прибрахме се от консултация, мерки 6 460 кг и 63.5 м Mr. Green

Ели гу и на мен ми намирисва на приключване а  Crazy Успех  аз се спасих почти за тази година ама има една фирма ooooh! дето трябва да я приключа Tired Whistling Crossing Arms

Зелената мамба, успех от мен, като ти писне винаги може да се разходиш до Варна  Mr. Green с влака  Laughing

За сърденето, уф три пъти почвах да пиша и трите пъти трих  ooooh!Не искам да има сърдити, това е форум в които се споделя, както казах и преди бъдете толерантни, дали някои си глади или не дрехите си е негова работа, и кой как си гледа къщата и децата, не давайте квалификации защото 1000% ще има сърдити по простата причина че едни правят нещо, което корено различно от вас ,просто тука събираме различни гледни точки Peace Peace Peace Не се карайте за глупости, аз и такави ви обичам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

п.с. или както Кръц е написала не спорете  Hug защото нямате на идея колко ототчетните са се изпокарали  Peace

# 209
  • София
Аз също мисля, че не трябва да се дават квалификации. Не мисля и че трябва да се нападаме по този начин. Тук няма майка, която да е тръгнала с "намачкано" бебе или тя самата или...  Аз също спирам по темата.
Денят е чудесен и мисля че отделихме твърде много време за да изясняваме тези неща! Отиваме навън newsm68

Общи условия

Активация на акаунт