Ние сме от "селското"

Аз няма да купувам, ще взема на племенника ми проходилката 

. Дано устискаш по- дълго. Аз се предадох. Обичам и цветя и аранжировки, но когато се върна от работа ги намирам сбутани в ъгъла на масата и отворен монитор или др. техника в която има всякакви боклуци. Веднъж и хлебарка изтича. Взема си килимче за банята светличко и свежичко и някой се разходи с обувки в/у него. Няма да продължавам че и три теми няма да стигнат.
За Сано и петната, ние доскоро бяхме само на кърма а сега яде много малко и не се цапа. По- скоро го запознавам със вкуса и още незнам. 

Досега изчистих, ама кога ще готвя 

Но всичко минава с времето,само нерви да имаме.
. Има хубави съвети и ще се възползвам, но след няколко месеца има и неща с които не съм съгласна. Нацелиш ли ритъма после е лесно
. Аз ще почна след 6-7 месец, тогава ще е по-топло и по- лесно за отучване от памперс. Баткото си показваше, както си играеше застиваше на едно място и се заглеждаше в една точка. От мен се изискваше да сваля памперса и да го сложа на гърнето. Карахме по цял ден с 1 памперс, докато накрая не го махнах съвсем. Беше на 7 месеца.
. Работя по въпроса с подредбата
.

Поздрави на всички малки мишоци!
. Просто си поспорваме
.Единственото,което искам е свободно да си изказвам мнението за дадено нещо, а не всеки път, дори и несъгласна "Браво миличка, само така миличка, права си" и т.н., за да показвам колко съм толерантна
.не го разбирам това, ама хич... Ами кога да изчистя, изгладя , наготвя, за мене си време да отделя. Ще започна с приучването живот и здраве като стане 8-9 месеца поне.

Успех аз се спасих почти за тази година ама има една фирма
дето трябва да я приключа

Не искам да има сърдити, това е форум в които се споделя, както казах и преди бъдете толерантни, дали някои си глади или не дрехите си е негова работа, и кой как си гледа къщата и децата, не давайте квалификации защото 1000% ще има сърдити по простата причина че едни правят нещо, което корено различно от вас ,просто тука събираме различни гледни точки
Не се карайте за глупости, аз и такави ви обичам

защото нямате на идея колко ототчетните са се изпокарали
.