Отговори
# 285
ivros - и ние имаме такива моменти, май е период  Tired .
Патс, Весе, дано мъниците се оправят бързо!  Praynig
Кръци, къде изчезна? Днес не си писала, да не си сърдита?
Аз ходих да взема билети за театър, утре май ще трябва да повторя упражнението. Във вторник ще ходим да гледаме "В полите на Витоша", а през април "Вечеря за тъпаци", ама там бързо се свършват билетите, та трябва от по-рано да се организираме. Че се събираме една компания 10-15 души  Laughing .

# 286
Sleepy, направо ви завидях за акането.. при нас днес пак не се случи това събитие
Кръци, за гънките и аз бях пощуряла предната седмица, но го водих при педка и тя каза да се прегледам аз ( е не директно де )
Стискам ви палци всичко да е наред.. А да и нашто педи каза, че при дебелички бебенца разлики се получавали от пълнотата, а не от ортопедичен проблем

# 287
Коте, и нас ни мъчеше дълго запека. Затова толкова се радвам на акитата, пък дори и всичко да е омазано. Ще се справите и вие като започнете с пюретата.  Peace Мисля, че най-голям ефект има зел. пюре, когато го приготвя аз и му сложа малко масло.
Днес Калоян не ми искаше пюрето на обяд. Хапна три лъжички и така сърцераздирателно заплака, че веднага му приготвих млякото. Чудна работа - един път яде, друг път не.  newsm78

# 288
  • София
зел. пюре, когато го приготвя аз и му сложа малко масло.
Не е ли рано за масло? Нещо ми се мота из главата за по-късно въвеждане на млечните продукти, и то първо обезмаслено кисело мляко...

# 289
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
пак изтрих един ферман без да искам !
маца , на вс. хранене давам различно количество АМ . ако имаше как бих те поканила в къщи да го мериш на няколко кърмения , за да видиш колко кърма имаш през различните часове на хранене ! аз съм супер спокойна с кантара - не мога да си представя друг начин.
стискам палци вс. да ви е наред . и мойто диване не качва много , може лови да се окаже права ,че е от алергията , но пък Митачето на дидита е много добре на тегло , така че знае ли човек!
клеопатра , и друг път съм ти писала и добре ,че момичетата ти разчетоха ника така , че иначе сума време се дзверех и се чудех . та и аз като теб гледам общия сбор на храната за деня.
помните ,че Васльока  повръщаше  - изяждаше близо 900мл. , доки каза ,че може-би има по-тясно стомахче и аз намалих на около 800 - не повръща ( логично ! ).
за цветовете , ще прощавате , ама ние може и да си играем да ги правим на господа и мадами , ама те в муцункете са си още унисекс . сладки маймунки!розово/синьо - това са отживелици . старая се да не намразя тези цветове и да изпадна в другата крайност - щото и това е смешно - розовото забранено за момичета и синьото за момченца (макар , че и на мен ми е писнало особено от светло синьото ) ! светът е шарен - да се радваме на дъгата!
румена , уххааааа , добре ,че се наоплаквах - спечелихме  си дружка и другарче за кафенце !
цветомира , миличкото детенце ! айде ,бързо да избиват зъбчетата , а другите да дойдат неусетно здрави и бели!
кръц не се сърди Hug ! за мен всяко  мнение във нашата отчетна е интересно и ценно, и да съм и  да не съм напълно съгласна с него ! не е честно някой да си тръгва обиден ! чакаме те ! 

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 19:56 от oska

# 290
Патс, различни лекари, различни съвети... На мен лекар ми каза да слагам по малко масло в пюрето - на върха на ножа. Вече седмица ядем такива пюрета и Калоян е добре. Иначе и аз четох някъде, че май трябва по-късно да се дава масло.  newsm78

# 291
Привет!
Тук сме, ама сега нещо не ми се пише...Току що чух, че и 4-тото бебе от четиризнаците в Добрич починало и ми стана много гадно Cry...
По-късно може да ви пиша.

# 292
Да, ама ако има къде  Laughing Защото след като порицахте така Кръци за няма нищо, едва ли има голямо желание да ни прави теми!

Зеле пробвах номера с лявата буза и беше доста успешен!  Peace

# 293
Като изчипкаме бебчо ще направя новата тема няма да е толкова хубава като на Кръц ,но пък няма как.
Тя да не се сърди ами да пише ходили ли са на ортопед и какво е станало!!!!!!

# 294
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=172653.new#new
Заповядайте в новата тема после ще я дооформя.

Общи условия

Активация на акаунт