Ей голям дебат, голямо нещо!!
Много е глупаво да се обиждаме от мнението на другите. Всеки се изразява по различен начин и наистина е трудно само от написани думи да разбереш интонацията, изражението на пишещия. Има хора които са по-директни и се изразяват по-грубо, но това не значи, че са лоши, или целят да обидят някого. Ако знаете от 10 годишна на какви обиди съм се наслушала...Ехее!!! Много е гадно, особено в пуберитета, като ти се изтресе комисия от 10 души и почнат-"Дебел си, много си кльощав, криви са ти краката, голяма ти е главата, гърбав си, танцуваш като нощно шкафче,ръцете ти са като клони на дърво, приличаш на катерица хралупарка, лелее, как се преби(общ смях) и т.н. и т.н. От малък се събличаш по няколко пъти на ден пред съученичките си и всеки вижда кой с какво бельо е, каква хигиена има, космат ли е как се поддържа и хиляди други неща. Под лупа сме.!Но да ви кажа , хич не ни пука!!! Защото всеки си е личност и грозен и мръсен, и тъп и умен !! Ако бях позволила да ме манипулират и унижават, до сега да съм се гръмнала
Всички сме идеални, защото сме точно ние, точно сега, точно тук!!! И сме майки на най-красивите и умни деца!!!

Кръци, да не си си помислила друг път такива глупости!
Цеци никак не изглежда дебел.Много е пораснал и се е променил. Вече си е мъж 
Вени,много ти е красива щерката!! Пу-пу! Дано кистата сама изчезне в най-скоро време!

Лека нощ на всички!!!

На нея й е много забавно, ама аз направо вече не знам къде съм.
Чак беше прегракнала от викане вечерта. 
Първо докато слагаше една етжерка улучи кабела на контакта, в който беше включен телевизора, после в коридора пак нацели на един контакт и за капак реши да вкара кабела за интернета през стената (него не успя да пробие), но нацели кабела за телефона...

От 6.700 сега сме 6.500.Явно ще трябва да се дохранваме с адаптирано мляко,освен че вече давам пюрета и каша. Не стига това,ами ще ходим и на ортопед.Педито ни праща ,да ни видят на ехограф,че има някакви съмнения за тазобедрените стави,че нещо не е наред...стои повечето време разкикерена и педито каза че била нещо кекава или нещо подобно.А пък иначе гънките и са равномерни и симетрични на двете крачета.
Не можах и много да разбера,щото така се панирах...Направо ми причерня като ми го каза...Такъв рев му дръпнах на мъжа ми по телефона,че той веднага дофтаса.За час обаче трябва да се обадим единствено и само в петък,за да ни дадат такъв за другата седмица.Така ми се е свило сърцето,че не зная как ще издържа до тогава.Само се моля всичко да е наред и опасенията на педито да се окажат фалшиви. 
и при нас гънките се симетрични а мойто педи нищо не каза, даже да каза да я слагам седнала 
защото реших че няма да купувам и взех на Мишо