Отговори
# 240
Здравейте!!!

Ей голям дебат, голямо нещо!! Grinning Много е глупаво да се обиждаме от мнението на другите. Всеки се изразява по различен начин и наистина е трудно само от написани думи да разбереш интонацията, изражението на пишещия. Има хора които са по-директни и се изразяват по-грубо, но това не значи, че са лоши, или целят да обидят някого. Ако знаете от 10 годишна на какви обиди съм се наслушала...Ехее!!! Много е гадно, особено в пуберитета, като ти се изтресе комисия от 10 души и почнат-"Дебел си, много си кльощав, криви са ти краката, голяма ти е главата, гърбав си, танцуваш като нощно шкафче,ръцете ти са като клони на дърво, приличаш на катерица хралупарка, лелее, как се преби(общ смях) и т.н. и т.н. От малък се събличаш по няколко пъти на ден пред съученичките си и всеки вижда кой с какво бельо е, каква хигиена има, космат ли е  как се поддържа и хиляди други неща. Под лупа сме.!Но да ви кажа , хич не ни пука!!! Защото всеки си е личност и грозен и мръсен, и тъп и умен !! Ако бях позволила да ме манипулират и унижават, до сега да съм се гръмнала Grinning

Всички сме идеални, защото сме точно ние, точно сега, точно тук!!! И сме майки на най-красивите и умни деца!!! Hug

Кръци, да не си си помислила друг път такива глупости! Hug Цеци никак не изглежда дебел.Много е пораснал и се е променил. Вече си е мъж Grinning

Вени,много ти е красива щерката!! Пу-пу! Дано кистата сама изчезне в най-скоро време! Praynig

Лека нощ на всички!!!  Hug

# 241
  • Стара Загора
Кръци за грамажи не ми говори...ела виж моето прасе...сутрин и вечер по 210мл. през деня 140-170мл + пюрета  Twisted Evil То аз само на нивата трябва да стоя пък баща му да е генерал  Crossing Arms Mr. Green
Патс да оздравява бързо малката душичка  Heart Eyes

Първа пролет наближава - ОКТОМВРИйчето за Великден се стяга - примерно заглавие  Crazy

# 242
 Патс, бързо да се оправя бебка!!! Hug

# 243
Патс, сега като каза сини сливи, се сетих, че към 9:30ч му дадох и пюре от сини сливи. Ако му бях дала и вода от сушени сливи... малиии... какво ли щеше да стане  Joy
Голямо съм диване. То хората дават едно нещо и чакат резултат, пък аз я карам 3 в 1  hahaha
После ходя осрана.
Патс, дано се оправите бързичко.  Praynig
Лека и спокойна нощ от мен  Hug

# 244
  • Варна
Здравейтеее  Hug

Малеее, много напечено станало днес тук...

Днес Ема откри, че може да крещи с всичка сила и цял ден това прави. Party На нея й е много забавно, ама аз направо вече не знам къде съм. bambam Чак беше прегракнала от викане вечерта.  ooooh!

А моя мъж, нали голям майстор го раздава, специалитета му е като пробива дупки да нацели някой кабел.  Wink Първо докато слагаше една етжерка улучи кабела на контакта, в който беше включен телевизора, после в коридора пак нацели на един контакт и за капак реши да вкара кабела за интернета през стената (него не успя да пробие), но нацели кабела за телефона...  hahaha Joy Joy Joy Общо взето и у нас е весело!  Mr. Green

Илиянка, честит рожден ден и от мен. Желая ти злото да те забрави вече и само хубави моменти със Саши занапред.  baloni hbday Hands Clap baloni

Слийпи, браво на юнака, добре е декорирал наоколо.  Mr. Green

Веничка, и аз нищо не видях на Стела, голяма е сладуранка (пу, пу)  Hug

Патс, бързо да оздравявате!  Heart Eyes

Момичета, аз изобщо не съм от поетичните, но ми хрумна едно заглавие  Embarassed, изобщо не държа да се използва, че не е и пролетно освен това, ама като съм го измислила, да го кажа  Mr. Green
Октомврийчетата весело се смеят, първи зъбчета в усмивките белеят!

Лека нощ!  Hug

# 245
Оооо,Кръци,никакви такива мисли не се приемат.Все пак ни свързват важни и хубави неща тук във форума и са много пове4е от малките разли4ия който могат да изникнат.
аз не си мисля,4е сме се изпокарали,все пак освен за акита можем и други неща да обсъждаме,едни от който са кой какво глади,как се изказва.нали съм мара подробната та изказвам мнение навсякъде Mr. Green
Нещо неразбрах за гънките.Какъв е проблема?
Вени,и аз не видях Стела.

# 246
Привет най-накрая и от нас!

Не съм ви чела обстойно и не знам защо са тия разногласия и кому са нужни,но ще ви кажа само едно: "Разни хора,разни идеали!" Всеки сам за себе си решава как да гледа детето си,мъжа си и къщата си.За това сме тук,да споделяме мнения и опит,а вече кой какво ще прави-това си е негова работа.Така че не си струва...Заровете томахавката и:"Давайте будем друзя!"

Илиянка,честит ти ден рожден!!!Бъди жива и здрава,много обичана и безкрайно щастлива!Нека животът ти бъде изпълнен с безрой приятни емоции и хиляди усмивки!!!    bouquet

Ние днес също бяхме на разходка,но изобщо не бяхме в настроение.Първо минахме през педито,щото бяхме на консултация и от там целият ни ден се помрачи.Първо не само не сме наддали от предния път,ами даже сме и отслабнали с 200гр.  #Crazy От 6.700 сега сме 6.500.Явно ще трябва да се дохранваме с адаптирано мляко,освен че вече давам пюрета и каша. Не стига това,ами ще ходим и на ортопед.Педито ни праща ,да ни видят на ехограф,че има някакви съмнения за тазобедрените стави,че нещо не е наред...стои повечето време разкикерена и педито каза че била нещо кекава или нещо подобно.А пък иначе гънките и са равномерни и симетрични на двете крачета.  newsm78 Не можах и много да разбера,щото така се панирах...Направо ми причерня като ми го каза...Такъв рев му дръпнах на мъжа ми по телефона,че той веднага дофтаса.За час обаче трябва да се обадим единствено и само в петък,за да ни дадат такъв за другата седмица.Така ми се е свило сърцето,че не зная как ще издържа до тогава.Само се моля всичко да е наред и опасенията на педито да се окажат фалшиви.  Praynig
А иначе на дупето не ни е гледала гънките...Кръц,вашите гънки отпред как са?И казвали ли са ви нещо за тия тазобедрени стави?

Айде лека нощ,че стана 100 часа и пак няма да мога да спя.Явно на Виктория наистина не и стига млякото,щото последно време се буди постоянно през нощта и то през 2 часа.Тази вечер я дохраних с АМ и се надявам да спи непробудно чак до сутринта!!!  Praynig

# 247
Я да удължа рождения ден на Илиянка! (щото мислех снощи да пиша, а бебе Йо не спа до 12)

Честит рожден ден на патерици Илиянка, бъди обичана и щастлива! newsm59

Ма кви пранета, кви прахове, какви щипки, кви пет лева?! Това са толкова...... преходни неща. Има ли нужда да превръщаме и малкото си свободно време в нерви и нападки?! Всички сте ми готини, нищо че за някои неща имаме различни мнения. И к`во - да се хванем за косите и да стане меле....
Нямам нерви и за това - съжалявам.

# 248
 Добро утро на всички  Hug

Маца як,че и Пламена стои разкикерена  newsm78 ей сега ме хвърли в потрес  Thinking и при нас гънките се симетрични а мойто педи нищо не каза, даже да каза да я слагам седнала  Crazyи се успокой на тази възраст най много да ви изпишат ортопедични гащи  Wink няма масто за притеснение и Виктория седалищно ли беше, повече те са предразположени към такива неща  Peace

Пац стискам палци бързо да се оправите  Peace

_mirinda_ - моята за сега не вика, ама говори тихичко представям си ако вика  ooooh!

ААА да кажа за вчера педито каза в нинакъв случей да не я оставям сама, без надзор, на спалнята дори и да била по средата на леглото, аз и казах  ама тя не се обръща още само от време на време от корем по гръб , а тя то скоро ще почне и въпроса е ти да си там, за да не съм я намирала на пода Crazy В интерес на истината има нов номер скача от кошницата  за кола на дивана, точно за 30 сек. и три пъти го направи и я връзвам вече  Tired

# 249
  • Стара Загора
ААА да кажа за вчера педито каза в нинакъв случей да не я оставям сама, без надзор, на спалнята дори и да била по средата на леглото, аз и казах  ама тя не се обръща още само от време на време от корем по гръб , а тя то скоро ще почне и въпроса е ти да си там, за да не съм я намирала на пода Crazy В интерес на истината има нов номер скача от кошницата  за кола на дивана, точно за 30 сек. и три пъти го направи и я връзвам вече  Tired
Права е докторката....Славун не се обръщаше до...преди два дена. Ей така на спалнята си се врътна от гръб по корем и после се върна...добре, че бях там Crazy
Кръци мятай другата тема, че с тези скорости на писане ще ни трябва нова Hug
Зелчо с каква количка сте? Може ли снимка?

# 250
[Зелчо с каква количка сте? Може ли снимка?

снимка ей сега ще ти издиря иначе сме на кангаро куизър/не се пише май така  ooooh!/

ето:http://www.family-bg.com/catalog/prX_1331.htm?osCsid=c4ff73a5cd5 … 4678e1ef0e04beda9
синя  Whistling защото реших че няма да купувам и взех на Мишо Crazy

ако искаш и моята ще ти снимам newsm78, голяма танк е гази навсякъде , ама  тежи, другото е че няма въртяща се дръжка и детето или гледа към теб или пътя само, просто се маха коша и се слага наобратно, голямо обеснение отивам да се шибна с нещо тежко по главата  да ми дойде и на мен музата  Crazy Та идеята ми беше че вече няма нужда от комбинирана то лятото дет се вика дойде, а летните са супер леки  Wink

п.с. ама що питаш  newsm78 щот аз реферат ти изнесох

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 08:43 от Леля Зеля

# 251
Добро ви утро Simple Smile

Зеля, аз това за оставянето без надзор си го мисля още от момента в който Алекс на Яни падна от повивалника. Той беше доста малък и едва ли беше паднал съвсем сам, но....
Ангелина, намерих чорапогащник Simple Smile В събота живот и здраве ще я облека с рокличка по случай рождения ден на татко й Mr. Green Беше ми смешно, защото той я наричаше щеркоподобно Mr. Green , а сега вече е щерка защото си комуникират, играят, смеят се Heart Eyes Пък партизанското й име е Разумен поглед. Laughing
Слипи и Ема имаше такива далекобойни постижения, ама не ми е хрумвало да ги снимам Joy
Май и Ема е започнала да си открива гласа от вчера Heart Eyes Довечера сме на рожден ден и ще я оставим за час, два при баба й и дядо й. Много ми се ще да е спокойна през това време.  Praynig
Патс, няма да се давате на разни бацили и вируси я!!! Hug

Отивам да гледам снимки, пък може и аз да кача някоя:-)

# 252
Многооооооо сладки тия нашите бебоци ей Heart Eyes
А Слави с тия честни сини очииииии, колко ли девойки ще излъже Mr. Green Пу, Пу.....
Отивам да кача снимки и аз:)

# 253
Кръци за грамажи не ми говори...ела виж моето прасе...сутрин и вечер по 210мл. през деня 140-170мл + пюрета  Twisted Evil То аз само на нивата трябва да стоя пък баща му да е генерал  Crossing Arms Mr. Green
Патс да оздравява бързо малката душичка  Heart Eyes

Първа пролет наближава - ОКТОМВРИйчето за Великден се стяга - примерно заглавие  Crazy

Говорете ми за грамажи на мен, мойта жаба кекерица изяжда 4*200 - сутрин в 7, в 11, в 3 (забележете това 3) и в 8 30 (5 часа и половина прави почивка между това в 3 и следващото хранене). Обаче, четох че нямало значение дали яде 7, 6, 5 или 4 пъти, важното било, за деня грамажа. Ние си правим 800 и пак сме пухкавки.  hahaha

# 254
  • Виена
Добро Утро мили мами Hug
 Ние сме от 10 часа на лекар и после ще се отчетем.Моля се само да не сме стигнали вече 11кг. Praynig
 Вчера ни дойдоха на гости едни приятели от БГ и днес ще е голямо микане сигурно CrazyПоне има много интересни забележителности за разглеждане.А и времето ще е готино!
 Лек Ден момичета  love001

Общи условия

Активация на акаунт