Отговори
# 225
аз съм от тези за които приоритет е всичко наоколо да бъде красиво , което естествено включва чистота и подреденост , но пък изобщо не се кефя да готвя - ами това не ми носи естетическа наслада . ако избирам кафе на което да седна ще предпочета страхотна обстановка , ако ще да е скъпо и да не мога да си позволя много неща , пред изобилно и евтино , но на гадничко място.

Ето това е - точно това се опитвам да кажа и да обясня newsm10.Абсолютно същата съм и аз (и не обичам да готвя, ама хич Mr. Green)

# 226
Ей много нравоучения в тоз форум много нещо. Мисля, че няма нужда да си четем конско, а някой да се оправдава... нека всеки си казва мнението, защо се държите като учителки?! Ние сме големи жени все пак  Laughing Много е скучно да сме прекалено любезни, а от лицемерие се губи смисълът на форума, защто трябва да се обсъждат различни гледни точки. Аз лично на живо не мълча на никой пък камо ли писмено  Joy 

Иначе сме 6520 и 66 см, манекенката на мама. Кръци, страхотна двойка ще са - той голям и едър, а тя фина и нежна до него  Heart Eyes Ще кача малко снимки по-късно да види, че кистата хич не я загрозява!

# 227
Ами добре,4е има и любезни,защото ако всеки тръгне да изтърсва без никаква такти4ност това което мисли темите щяха да са много хапливи. Не е направен форума за това,а за да е полезен.Не е задължително вси4ките да сме си еднакво приятни,но и не е приятно и полезно да си настъпваме мазолите.Много неприятно ще е за околните мисля аз ако казвам вси4ките критики дето ми минават през главата(Кръци,това го казвам по принцип)

# 228
Предлагам да считаме, че тук написаното няма да се възприема лично.  Всяко нещо има две страни и крайностите не са полезни. Лично аз смятам, че нерядко си говорим като глухи баби и се разбираме криво,  но...............
Омни, Слипи, Ангелина и всички други Деви, напълно съм съгласна с мама Тони. Аз съм Лъв и слабостта ми е да простирам дрехите според вида, материята и цвета, а за щипките да не говорим Mr. Green Тук е мястото да отбележа, че ако някой простре прането вместо мен, не търся кусури и не препростирам Simple Smile

Хайде лека и спокойна нощ на всички ви Hug

# 229
Aaaa Девичките имате си и едно изключение ама по всички параграфи, моето свеки е Девичка и изобщо не и минават такива мисли за прането, гладенето, чистенето и тн.. Е виж в готвенето е отличничка

Аз гладя всичко на Михаил. Бельото на мама и тате не подлежи на тази процедура. Да си призная от цялото домакинство това ми е най-гадната част и затова гледам да я върша пред ТВ-то гледайки някой филм

# 230
И ние бяхме на кантара онзи ден - Марти е 7.450кг и 69см.
Кръц, искам само да ти кажа, че и каката навремето беше доста пухкавичка, а и гънките й изобщо не бяха симетрични, но нямаше проблем. Надявам се, че и при вас ще е така! Peace
Приятна вечер на всички!  bouquet
П.С. Веничка, разбира се, че всякак е красива малката ти принцеса Grinning

# 231
Здрасти пак!
Та да си кажа аз за акито... От сутринта (разбирайте 6:30ч) Калоян се беше размрънкал и се напъваше, не искаше да спи. Изака по едно време една точка и разбрах, че явно пак ще борим запек. Ама нали имам опит вече... и хайде към 11 ч му дадох сок от круша, после на обяд ядохме дом. приготвено зеленчуково пюре с масълце.  И човекът започна да се напъва пак още докато се хранеше. После тръгнах да сменям памперса. Той се беше изакал и акото му гъсто, чак се беше лепнало за дупето. Избърсах го с мокри кърпички и започна пак да ака, ама не нормално ами направо стреляше...  Joy  Joy  Joy
Ето снимков материал от похапването на пюрето и акито. (Не се препоръчва за гнусливи и хора със слаби сърца  alert) http://www.snimka.bg/album.php?album_id=82838&photo=20
Dbs, аз вече не спадам към педантичните Деви.  hahaha Беше каквото беше докато не се появи Калоян  Heart Eyes Сега оставям къщата на вили и могили и хуквам на разходка. Като дойдат гости и Калоян мрънка, ги пращам в кухнята да направят кафенце.  Mr. Green Преди не давах друг да ми чисти, защото няма да го направи така добре като мен или ще вземе да премести нещо. Ама сега нямам нищо против да ми чистят, ако може и да готват... ама няма кой    33uu
Мира, аз пробвах и Тео бебе по едно време ама не ми изпираше петната  newsm78 От пералнята ще да е... Радвам се, че преборвате рахита. Ние ще сме на консутаци на края да месеца, та да видим докъде сме я докарали с тоз' рахит.

# 232
Здравейте,много се чудих дали да взема отношение по "дискусията " от днес .Вярно е ,че е хубаво човек да изразява позицията си, да има различни мнения ,но не виждам нищо смислено и конструктивно в днешния спор.Да се изпокараме заради това коя глади само бельото/ и е незнам каква си...../ и коя от нас глади всичко на бебето /и е супер майка, съпруга и жена като цяло/ е глупаво и ненужно. Спирам с коментара ,защото ме боли глава от работа и за капак се оциклих.
Благодаря на всички за пожеланията !!!!
friki размислите ти много ми допадат !
Сега сядаме да хапнем  и да пийнем ,че днес никак не се чуствах като рожденничка.
Но в петък ............купон по женски............мале ..............

# 233
sleepy голям купон е било днес с Калоян Joy Joy Joy

# 234
# 235
Вени, много ми е сладка снахата и въобще не й се вижда нищо на челцето.Гледах, гледах, но не видях.Пуснах и аз една наша снимка Simple Smile

Мачо благодаря з успокоението Hug.Дано наистина не е нищо сериозно.Ортопеда ще каже

Никога не съм твърдяла, че съм супер жена и майка Naughty.Никога.  NaughtyИзказах днес мнение, че не харесвам смачкани дрехи и не съм визирала абсолютно никого, че Слийпи да реагира така и  да се обиди.Явно както казва Оска, някой са особено чувствителни..Говорих също и за ЕБХ, че не разбирам и не одобрявам.
 Незнам защо така все някой ме напада.  newsm78 Сериозно се замислям, дали изобщо да влизам и да пиша във форума, защото все ще ми се наложи, да се обеснявам или оправдавам пред някого, колкото и да се старая никого да не обидя.....

# 236
кръц кръц нашите гънки също не са равномерни и мога да ти кажа след 3 прегледа от ортопед /заради обущарските гърди/,че те въобще не се впечетляват от гънките.Най-вероятно педито ви се презастрахова и едва ли има нещо притеснително.
Аз не те нападам днес съм чела огоре отгоре и това което написах е обощено и не е насочено към никой конкретно. Peace

# 237
Може ли да приключим темата, моляяяяя... Съжалявам, че изобщо повдигнах въпроса. И Кръц, не съм се обидила. Могат да ме обидят само мои много близки хора, иначе не ми пука особено кой какво мисли. Просто се подразних, това е. И още веднъж - съжалявам, не предполагах, че ще стане такъв голям въпрос.

# 238
  • Стара Загора
Алоооо два дена от миткане ви изтървах спатиите и днес влизам и кво да видя...."Дързост и красота" ряпа да яде Mr. Green
Момичета  Heart Eyes всеки гледа, възпитава и обича детето по свой собствен начин.
Нека не се дразним от различното мнение  Hug
Аз не одобрявам нещо, ти не одобряваш друго...светът е шарен и за това е и хубав. Иначе ще живеем в сивота.
Кой пере, кой простира, кой глади и кой готви...ами какво значение има...важното е че го правите вие и околните са доволни..а най-вече нашите бебчета.
/ не съм падала на теракота скоро ама май е време / Mr. Green
И такива думи - няма да пиша повече а не чета  Naughty
Нека темата а и ние самите си останем така задружни както бяхме и до вчера  Heart Eyes Много сте ми мили и много сладки  Heart Eyes

# 239
  • София
Уф, остана ми малко време и за вас  Sick
Та ето равносметката от ходенето на доктор * Мама и батко са ОК, но бебе не...Имаме храчки, слезли към гърдичките, следва вит С, Хустагил и промивка с физиологичен р-р на нослето. Хубавото е, че ни претеглиха - качили сме 700 гр - сиреч сме 5800

Този ден ми взе здравето, затова чао до утре

ПП Слиипи, голям екшън! Защо забравихте водата от сушени сливи? Ефекта е доказан  smile3550

Общи условия

Активация на акаунт