Отговори
# 210
  • София
Привет, сладки мами на още по-сладки бебоци!
Я вкупом загладете перушината, че хич не ви отива така! Как за нула време се наежихте...малееее.... Да се разберем, аз си мислех, че в този форум всеки влиза, за да сподели, попита, каже някоя клюка... изобщо да не се чувства сам. А не да се лаем и хапем, Народа отдавна го е казал "Сърдитко Петко празна му торбичката" Нека се отнасяме с околните така, както искаме те да се отнасят с нас! (Смятам темата за приключена. Дано.)
Илиянка, желая ти толкова щастие, колкото можеш да понесеш, и....на Сашето една сестричка  Laughing...Да се оправяте бързо и да скитате с количката, че я какво временце се е отворило  Scatter
Да ви се оплача - вчера тримцата (без татето) се събудихме с подсърдени гърла и запушени носове.Баткото май успях да го "пресека" , но Боби милата пъшка ужасно. Капах лайка и вит С, по-добре е, ама още има сополи. Стискайте палци да не ни "нагази" грип...По-късно сме на доктор и ще дам отчет.
 Благодаря, на всички, които стискаха палци на татето в събота - имаме 4-ка  Mr. Green
 Чао, после пак
     bouquet  bouquet  bouquet

# 211
Привет на всички и от нас Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ИЛИАНА!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И МНОГО ДА ТЕ ОБИЧАТ ТВОЙТЕ МЪЖЕ В КЪЩИ!
Да се похвалим на Елена  на рожденият ден мина супер весело с децата,имаше много подаръци,танци,торта,абе въобще стана си купон на дечицата,а и за нас с мамите и татковци също newsm68 Wine Glassсе повеселихме,САШИТО него взехме,а свекър ми го гледа,иначе май нямаше да мога да усетя рожденият ден,така хем мамаТЕДИ беше доволна хем и дядо Сашо също си поигра с внука на воля newsm03
Сега сме за малко в къщи,докато Елена спинка  sleepuu и после пак беж да ни няма на вън,дзерво е в разгара крещи и си игра е с едно пате,много му се ядосва Simple Smile
Сега от няколко дена да ви се похвалим сме се научили както сме по гръб се обръщаме по корем и се опитваме да лазим  newsm32 и куп други гяволий  сме научили държим пюрето в устата и викаме БУУУУУУУ и всичко е на вън newsm03
Прятен ден на всички и прятни разходки newsm03 1stroller

# 212
Ето ни и нас.Преди малко се прибрахме от продължителна разходка.Ходихме на пазар с беба да си купя 2,3 нови блузки,че напоследък съм се изоставила нещо...... newsm44Много са сладурски. Хич не ми се прибираше ама като нададе рев за папо и... бегай в къщи......
КОТЕ-Ако нищо не ти помогне с тоя запек пробвай с 1/4 бизалакс в дупето...помага и на нас ни го дадоха в началото когато бяхме 1мес. и не бяхме акали 5 дни.
OMNIPRESENT  и SLEEPY-Това с подредбата на дома според мен няма нищо общо със зодията Flushed. За инфо аз съм везни.Пиша го това,защото познавам много жени дева включително и мойта свеке,които не пипат нищо(подчертавам НИЩО) в къщи. На някой им чистят мъжете ех newsm79...........така,че си е до човека..

# 213
  • София
Времето е страхотно и си отспа милия на въздух, можеше и повече, но баткото има проблем с домашните и няма как. Утре отивам да раздавам справедливост в у-щето. Дали им, 20 думи по 5 реда по английски от днес за утре, стават в 6 часа и учат до 11 и т.н. Има материал. Децата ходят като зомбита, да е само моето- но всички са така. Организирах кошница за утре и ще пробвам как е преди да купувам. Утре ще н и мерят и ще се отчетем, засега ЧАО! Hug

# 214
  • Виена
Илианка,Честит Рожден Ден!!!
  Нека здраве и късмет винаги да бъдат с Теб!!!

За сърденето, уф три пъти почвах да пиша и трите пъти трих  ooooh!Не искам да има сърдити, това е форум в които се споделя, както казах и преди бъдете толерантни, дали някои си глади или не дрехите си е негова работа, и кой как си гледа къщата и децата, не давайте квалификации защото 1000% ще има сърдити по простата причина че едни правят нещо, което корено различно от вас ,просто тука събираме различни гледни точки Peace Peace Peace Не се карайте за глупости, аз и такави ви обичам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

п.с. или както Кръц е написала не спорете  Hug защото нямате на идея колко ототчетните са се изпокарали  Peace
Peace Hug

# 215
Здравейте и от мен!   bouquet

Уф , ние още не ядеме - от венци ли е, незнам , но дано по-скоро прояде, че почти само на вода кара - по повече от 300мл на ден  #Crazy. Яденето за нищо го няма  Whistling.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИЛИАНКА!

# 216
Omni,zodiq deva e ad. Az sum deva i su6to si podrejdam praneto na prostora kato teb!

Dnes bqhme 6 4asa navun-jdene , razhodka i t.n

Spiram da vi mu4a Hug Hug

# 217
ИЛИЯН4Е,4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН.ГОЛЯМА ДА ПОРАСНЕШ И ДА СИ МНОГО ОБИ4АНА  bouquet  bouquet  bouquet
така и не се нау4их да слагам снимки направо Embarassed
За ЕБХ или както там се казва.Аз не го 4етох,но от дискутираното тук си направих някакво впе4атление.Напълно го разбирам,оба4е нямам нужната мотивация и търпение.Всеки си има своята ценностна система,за някой е по важно да му е изгладено,за друг е по важно детето му да е сухо и да контролира на седем месеца,за трети да си вземе изпитите Mr. Green.Абе както казва баба свят като цвят,ако сме вси4ки еднакви егати скуката ще е...А и всеки да си казва каквото си иска и както си иска и когато си иска,4ета вси4ко ама на това което не ми харесва ми влиза през дясното и илиза през лявото Mr. GreenВси4ки си имаме някакви кусури,зависи от гледната то4ка.Та така. WinkАз съм от селските,ама да ви кажа и моя гардероб е като аптека,а като са добре сгънати и поседят така,после са си по4ти като гладени Mr. Green.А и споко,ако не беше добре подреден пак нямаше да се засегна,ролята на супермайка,супержена и т.н. не е за мен Mr. Green,аз съм от тези дето времето го уползотворявам за други неща,по важни за мен.Едно време гладех кърпи,слипове,4орапи,абе вси4ко абсолютно(абсолютен педант на тема подреждане и 4истота удома),после ме люшна живота,та нямах време и за тоалетна камо ли за такива екстри и така си ми остана до днес.Гладя преди да излезна което ми потрябва,ако не се е опънало хубаво докато е било в гардероба ,не ходя сма4кана Mr. Green,спокойно.
Много се отнесех май newsm78,а само исках да кажа,4е си имаме разли4ни ценностни системи еднакво валидни,ЗАЩОТО ВСИ4КИТЕ СМЕ НАЙ ДОБРИТЕ МАЙКИ ЗА ДЕЦАТА СИ

Последна редакция: пн, 12 мар 2007, 18:32 от friki

# 218
И след вси4ките мой гореизложени глупости Mr. Green да кажа,4е Андрес миналата седмица то4но на 5 месеца беше 6120.В медицинския картон пише,4е проходилките не са препоръ4ителни.И аз не мога да свикна с мамбата,та ще карам по старому.

# 219
Ехо здравейте сладурчета отново.
А милички я не се ядосвайте сега за глупости .Хайде сега тамън си бяхме такава хубава банда и сега ще спорим за дреболии.Ами да всички хора са различни, възпитани по различен начин така че всеки намира да прави нещата така както са му най-удобни.Аз не мисля че някоя от вас ще се впряга сега че чак и да се сърди. Grinning
Хайде сега да се отчета от прегледа значи останала е една малка колкото върха на пръста дупчица на главичката меко която е на път да се затвори.Т.е доки каза че щом не се е разнесло значи всичко е ок.Не можахме да го претеглим но карай другата седмица.Много се радвам че поне тоя рахит ще го преборим по скоро.
За прането аз съм на Тео бебе и съм много доволна изпира и акото и пюретата.Направо е златен тоя прах.Омекотителя ми е Силан сенситив и също много хубаво мирише.
Аз също обичам да подреждам но когато нямам време не се престаравам чак толкова.
А за гладенето още смятам да си гладя може и до годинка когато стане тогава да ми писне.А иначе мъжо обикновенно той се глади е и аз се включвам когато гладя и на бебо нещата.Абе общо взето не го обичам това гладене ама няма как -съдба.
Хайде че сега и да готвя трябва -уф тая женска работа край няма.
Лека вечер. Hug

# 220
  • София
Здравейте и от нас с бебе Венци!
Бяхме на гости на баба и дядо на планина, та затова не съм писала и съм изпуснала спора.
Аз лично мисля, че в интернет пространството понякога едно изказване се възприема по грешен начин, различен от смисъла, който се влага в него. На мен много пъти ми се е случвало да напиша нещо, нападат ме няколко човека и после иди обяснявай какво си искал да кажеш.
Проблемът е, че повечето постинги се тълкуват през личната призма на всеки и това усложнява тяхното разбиране. После има обидени и т.н.
За ЕБХ - мисля да попрочета по-задълбочено и тогава да изказвам мнение, но все пак не са ли много малки тези бебета да се тормозят да се учат да не ползват памперси. С тази недоразвита нервна система, мисля, че по-скоро за тях това е стрес, отколкото удоволствие, че са сухи. Confused Аз лично съм чела, че те до 2 годишна възраст не могат да контролират отделителната си система.
Аз съм решила да слагам на гърне малкия, като започне да си седи стабилно и да може да седи на гърне. Но преди това не.

Всеки си има своята ценностна система,за някой е по важно да му е изгладено,за друг е по важно детето му да е сухо и да контролира на седем месеца,за трети да си вземе изпитите Mr. Green.Абе както казва баба свят като цвят,ако сме вси4ки еднакви егати скуката ще е...

А това изказване на фрикито е точно на мястото си и напълно се покрива с моето мнение.  Hug

За прането и гладенето - пера с Тео бебе на 40 градуса, гладя всичко. Пробвала съм и Сано максима - много е готин, но трудно се намира.

Лека вечер ви пожелавам!

# 221
Айде и аз да се отчетаа Grinning
Ходихме при педи, тежки сме и сме дълги - 8,300кг. и 69 см. Обаче ни гледаха гънките на дупето и  са несъразмерни.Дадоха ни направление за ортопед и ще трябва да идем тези дни. Казах й да ни види кистичката на венчето.Тя се направи, че го гледа и нищо не каза.Аз я попитах видяла ли го е и тя мълчи.Абе...трябва да се ходи на частно. За гънките пак аз я накарах да ги види, защото знам, че се гледат.Та така с нас.Като сме си дебелички, ще си берем ядовете.Иначе съм го сложила на диета, сутрин и вечер по 200мл., а останалите три храненета по 130мл. Не му допада ама това е Mr. Green

По магазините са напускали страхотни кошнички, яйчица, сувенирчета за Великден - големи красоти easter.Аз все си мислех, че е далеч във времето, а то се оказа след по-малко от месец.Купих много сладурски кошнички със зайчета.Ще започвам да купувам и бои, тревички, лепенки.Този Великден, ще е първия за бебоците ни Heart Eyes Heart Eyes

# 222
... като простирам сортирам по вид, цвят, материя  Crazy
и щипките да са еднакви Party.

Абсолютно! и, не може да се сложи червена щипка на розова ризово или лилаво, както и кафявите /бежаво-кафявата гама/ се защипват с задължително със синя щипка  Sunglasses

Без класификаций!!! по другия много обсъждан въпрос

# 223
честит роден ден , илиянче !
 bdbaloniбъди най- красивата , обичана и щастлива мама на света   bdbaloni!

Не искам да има сърдити, това е форум в които се споделя, както казах и преди бъдете толерантни, дали някои си глади или не дрехите си е негова работа, и кой как си гледа къщата и децата, не давайте квалификации защото 1000% ще има сърдити по простата причина че едни правят нещо, което корено различно от вас ,просто тука събираме различни гледни точки Peace Peace Peace
newsm10
нали учих в специално училище , та целият ни клас , а всъщност и целият випуск ,бяхме 12 момичета( и нито едно момче ) . за 5 години доста добре се опознахме . като продължих висше пък бяхме 8 момичета випуска . какво да ви кажа - майко милааа беше положението newsm77! може и да не знам всичко за мъжете , но жените нямат тайни за мен. всички мислят ,че най- добре знаят как да подредят живота си , че знаят да пазаруват най-доброто на най-ниските цени , че имат невероятен ( и оригинален ) вкус  за дрехи , обзавеждане и т. н. ,поради което се изживяват като последна инсанция по вс. въпроси на стила . така ,че споровете са излишни и не е нужно човек да лицемерничи , но може да изкаже собственото си мнение с повече такт , особено пред така чувствителна публика.

аз съм от тези за които приоритет е всичко наоколо да бъде красиво , което естествено включва чистота и подреденост , но пък изобщо не се кефя да готвя - ами това не ми носи естетическа наслада . ако избирам кафе на което да седна ще предпочета страхотна обстановка , ако ще да е скъпо и да не мога да си позволя много неща , пред изобилно и евтино , но на гадничко място.

Последна редакция: пн, 12 мар 2007, 19:37 от oska

# 224
Привет!  Hug
Бяхме пет часа на разходка. Много ми харесва така, пък и на Калоян.  Mr. Green Щеше иповече да изкараме, но не смогнах да излезнапо-рано, защото бебока ми направи такава изненада с акането, направо ме обстреля.  Mr. Green После ще кача снимки (документирах всичко, естествено) и ще ви кажа как преборваме запек, че сега ще се къпем...  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт