Отговори
# 255
  • Стара Загора
п.с. ама що питаш  newsm78 щот аз реферат ти изнесох
От повече писане глава не боли Mr. Green Питам защото когато избирах количка /нали избирах един ден преди да родя/ бях харесала едно Кангору или Кенгуру..незнам точно как се произнася точно. Но беше червено и аз незнам що се отказах. Ся бия главата в петите ама кел файда..т.е яд ме е че невзех червената Twisted Evil Та знаех, че ти си с тази марка за това теб попитах. А снимката нещо не се отваря  Rolling Eyes
А дали е танк или не..т.е дали тежи не ми пречи защото аз така или иначе не я прибирам у нас а стои в гаража...при на сержи колата Mr. Green
dbs от сега съм казала на баща му да ми донесе една пушка да имам да си го пазя от момите Mr. Green

# 256
http://www.family-bg.com/catalog/prX_1331.htm?osCsid=c4ff73a5cd5 … 4678e1ef0e04beda9

ами сега трябва да се отваря  newsm78 ама знам ли, а ти с каква си ? И не се коси чак толкова, за Кангарото, виж да беше Куини-да  Crazy ама много скъпи бе  Mr. Green  Аз по принцип мога да ти изреждам доста предимства и недостатъци на модела, ако искаш даже само недостатъците да не се биеш по петите че много боли  Rolling Eyes

ДБС какъв е този шезлонг, много хубав ми изглежда, дай някъде да го видим  Peace

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 09:44 от Леля Зеля

# 257
  • Стара Загора
, ако искаш даже само недостатъците да не се биеш по петите че много боли  Rolling Eyes
Давай ги, че вече глава ме боли  Mr. Green
Иначе аз сега съм с http://www.chipolino.com/showimage.php/420x/tamika_sky.jpg

# 258
добро утро!
патс ,стискам палци да преборите бързо гадината - голама сте банда ,не й се давайте!
слийпи ,честито ,ей на това му се казва "голямо мазало" Joy!

пие ми се кафенце та се не трае morning , а мъжа пак в командировка , комшийките на работа , мамите другарки по разходки - изпокрити по разни краища на Софето , щот времето нещо намусено! а има едно сносно кафе почти срещу блока и като ще взема Васето и право там , ще си сръбнем кайве саминки май . не съм много у ред , нали?!

# 259
Добру утро маменца Hug
Браво много сладки бебчета октомврийчета и как само са пораснали пу-пу. Hug
А Патс недей така нашата наборка никакви такива хреми и болести .Милата нека по-скоро да отминава. Praynig
Матса не се притеснявай че сте отслабнали.Все пак като са на кърма не могат да се разберат мъниците колко ядат но щом не ти стига и се налага ще дограниш и малката ще си навакса не се коси.
Вени наистина изобщо не ви се вижда нищо а сте такива сладуранки бравос. Party
Оска не си само ти дет не си уред и аз понякга си пия кафето с малкия когато тъй се случи.Ама сега какво пък толкоз.Аз също преди много мразех да сядам сама на кафе направо ми изглеждаше като че ли нещо не е наред та сам да пиеш кафе ама сега се свиква.Не винаги има с кой.
Момичета да ви питам тези които имат шезлонг-малките мишоци приспиват ли се там чрез люшкане?Понеже си поръчах един и утре ще пристигне  та се надявам и там малкия малко да го приспивам макар че вече е много по-спокоен и го приспивам в леглото му много по-лесно.Явно имаше един такъв по-крив период.Но все пак ми се струва че шезлонга ще свърши добра работа.
Днес е мрачен ден но аз ви пожелавам един притен ден. Hug

# 260
Здравейте момичета!
Голям спор се разрази - за глупости. Вчера цял ден - да тръгна да пиша- и като прочета какви са надробени и се откажа. Фрики, споделям напълно твоето мнение. Тук сме да си помагаме и да се разведряваме, а не да се съдим.
Многа са сладки всички бебоци! Grinning
Кръци, дано педито отново да греши  Praynig .
Гласът на Благун е по-добре. Давам му калциев глюконат, витамин С и чайче.
И ние вчера преборихме запека, но заслугата не е моя, а на Нина. След като 5 дни не беше ходил и естествено беше страшно кисел, тя му направи нещо като клизма. Резултатът беше умопомрачаващ, но детенце много плачка, защото естествено го заболя корема  Cry . На мен нервите не ми издържаха, та оставих дребчо с татко му, а аз излезнах на разходка с колата да се съвзема.
Днес призори Благун си се изака съвсем сам и се надявам да продължи така, че не искам пак да му се случва същото.
На консултация не съм го водила и ще го направя когато гласът му се оправи съвсем, за да му сложат накуп и втората ваксина. Но утре ще го водя да му вземат кръв, за да видим хемоглобина.
Лек ден и много  Hug !

# 261
Мамбата те еднакви  Grinning хубавото при теб е че предното ти колело е двойно, при тази е малко нестъбилна като се качва по тротоарите, поне лично на мен, сгъва се малко трудно,  ама туй сигурно щот дърта вече  Crazy обемна е заема доста място в багажника  Confused туй хубаво са го измислили с смяната на коша дали към теб или не към теб ама ...... като си навънка няма как да го обърнеш с бебето вътре, то не че няма, той и така тежи пък камо ли с бебе, коша е малко тесен  Confused Предимствата, вози като танк, не и пука дали е кал ,дупки и т.н. много е маневрена, регулираща се дръжка, колям кош за пазар, иначе всичките и части с едни като бутони стават в какъвто вид искаш и на където ти е кеф- я дръжка, я това за краци, ринга/туй е онова пред бебето дето се слага да не падне/ всичко се маха включая и сеника и може да се ползва и като стол за кола и ядене , поне при Мишо и така сме го ползвали като е при нашите  Crazy Хади спирам  ooooh!  и пий едно вино от мен  и твоята е много хубава Wink не се ядосвай  Grinning

# 262
Момичета да ви питам тези които имат шезлонг-малките мишоци приспиват ли се там чрез люшкане?Понеже си поръчах един и утре ще пристигне  та се надявам и там малкия малко да го приспивам макар че вече е много по-спокоен и го приспивам в леглото му много по-лесно.Явно имаше един такъв по-крив период.Но все пак ми се струва че шезлонга ще свърши добра работа.
Днес е мрачен ден но аз ви пожелавам един притен ден. Hug
Мира, аз съм с такъв шезлонг http://www.family-bg.com/catalog/prX_774.htm?osCsid=c4ff73a5cd59 … 4678e1ef0e04beda9 и съм много доволна. Малката се занимава с играчките и ми открадва около 1 час на ден. Заспиваше преди в шезлонга точно с полюшване, но вече захитря, и на мама ръцете са по-хубави Mr. Green
Единствения недостатък, който аз намирам, е че ушичките на бебенцето се прищипват на "тия неща подпиращи главата" . Махнах ги и нямам проблеми.

# 263
Мира, мисля, че  какъвто й шезлонг да вземете си зависи от Калоян дали ще иска да стои в него и дали ще се приспива от люлеенето.

# 264
  • София
Хера, моята количка е на Кенгуру и е в червено и бежово - Cangaroo Victoria. На мен много ми харесва, но явно преобладава масово мнението, че за момче не може червена количка. Close Много прост народ има, да знаете. Робуват си на някакви разбирания отпреди десетки години.
Кръц, ти си ми една от любимките - ще ми липсваш, ако напуснеш този форум. Hug
За шезлонга - до каква възраст може да се ползва? Или по-точно до колко килограма?
Аз нямам с какво да се похваля - болна съм и се надявам малчо да не прихване. Днес май ще си стоим вкъщи.
Чао от мен!

# 265
На Ема космната е син и на консултацията една мама обясняваше на детето си, че ето на видиш ли имало още едно момченце като нега, а аз глупендера се озъртам да видя къде е, пък то за нашето дете ставало дума

# 266
heart - ами самия факт че вчера едно момиченце каза на Пламена че е момче защото беше в синьо Crazy пък аз съм със синя количка  Laughing а на Мишо лятната е червена  newsm78

Мира по принцип се успиват от люлеенето, не знам  newsm78 сигурно ще се зарадва човека, нали е нещо ново за него  Grinning

dbs- хубаво де не казвай за шезлонга на Ема  Crossing Arms Mr. Green Grinning

# 267
Привет и от нас!
Благодаря ви момичета,за успокоителните думи,дано наистина всичко е наред и да няма нищо притеснително.Но,това ще разберем чак другата седмица.
Момичета,или по-точно тия които дават АМ,по колко мл изпиват бебешорите на ядене?Снощи забърках на Виктория 100мл като преди това и давах и да суче.Опатка ги за нула време.Реших,че и е стигнало,но явно не беше,щото посред нощ пак се събужда 2 пъти,та се наложи да я кърмя пак.Тази вечер ще и направя повечко адапте,та дано да и стигне и да спи цяла нощ.
Тази сутрин успешно се справих с торбичката и вземането на урина,та пребягах да я занеса в Курортна поликлиника та да и направят изследванията.Вчера и взеха и кръв.Днес след обяд ще са готови резултатите,та ще ида при педито да видим как са нещата.
Зелче,не се притеснявай!Щом не са ви казали нищо,значи всичко е наред.Нашата докторка каза,че гънките са чудесни,но като и сгъва краченцата,каза че били халтави в тазобедрените стави.Точно тази беше думичката.Вчера неможах да се сетя,как точно ги определи,щото доста се бях шашнала,но сега се сетих.
Мира,ние купихме шезлонг,но в общи линии мирака и за него мина доста бързо.В началото и я приспивах в него,но сега нещо не проявява мераци да стои там.Заиграва се там,но за малко и после пак търси мама.
Evelinar,пожелавам ви да се справите с този запек,щото наистина е доста гадно.Ние също бяхме така,но откакто почнахме пюретата нещата се оправиха и акаме поне по 1 път на ден,а понякога и по 2.От 1 седмица почнахме и каша да хапваме,но това не ни повлия на аканато.Успех!
Айде,че се онесох и стана цял ферман!
Извинявам се за грешките,ама пиша с 1 ръха.Ха познайте какво правя с другата... Wink

# 268
Зеля, ще мълча като пукъл Crossing Arms Mr. Green , пък който иска да го види Simple Smile Качих няколко снимки Mr. Green

# 269
Здравейте, майчета! От вчера е мога да смогна да ви изчета, че не съм влизала няколко дни от тичане по задачки и разходки! Ама днес сме се кротнали в къщи - Никълчето се изприщва от варицела, милото, та пак сме под карантина - добре, че не се застъпиха, та можахме да видим света за няколко дни миналата седмица. Дано няма температура и мине леко, че е толкова мъничък още.
Ангелинче, похвалихме се на Радева, че сте ни приятелчета и тя посъветва Ники да е настоятелен с Ния, че е неустоима! Joy
Надявам се страстите да са укротени вече и да няма сърдити и обидени, защото е неуместно и глупаво събрани от толкова позитивизъм и добри чувства мами да се карат  Naughty
Евелинче, дано вече гостите от Посерково ви навестяват по-често и сте здравички! Ети ви на снимки от виждането ни пред НДК http://www.snimka.bg/album.php?album_id=98901&photo=249
Зелче, ортопедът, при който водих дребния, каза, че съответствието на гънките не винаги е критерий, не се притеснявай!
Мира, преди Ники заспиваше в столчето, но вече не иска и сега го люшкам понякога в порт бебето.
Нашата количка е кенгуру дейзи и съм доволна от нея!
малко фото и от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=98901&photo=242

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 14:32 от Vesseto s

Общи условия

Активация на акаунт