Отговори
# 270
Добър ден и от нас  Laughing Ние от два дена сме с температурка не висока но достатъчна да е кисела от тези гадни зъбки  Tired Дано по скоро избият че ни побъркаха ,Честит рожден ден на Илиянка на патерици .Да си жива и здрава и най- обичана майка и съпруга от двама мъже.Качих и аз мало снимчици на моята мома.Опппп събуди се изчезвам че ще папаме и ще се мажеме с пюре  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 271
Момичета, как го давате този Панадол? Има малко Т, обаче като й го дам с този уред към Панадола и всичко избутва навън. Сега не знам колко е влязло и дали да пробвам пак да дам? Със сигурност не е цялата доза, после пробвах още 2 мл и сега вече хептен не знам колко й дадох...

# 272
Веничка, това е тип спринцовка и се дава като и го набуташ до края на устата в лявата част на бузата имали рефрекс да преглъщат, не и давай пак поне според мен, изчакай  ooooh! Мерси на всички за отговорите, няма да се притеснявам Hug

Зеля, ще мълча като пукъл Crossing Arms Mr. Green , пък който иска да го види Simple Smile Качих няколко снимки Mr. Green

и дека ги сложи  newsm78 не виждам  ooooh!

# 273
Здравейте, момичета!
Мартин ми разказа играта тази нощ и днес съм змей горянин Mr. Green И времето не е хубаво, та ще си стоим в къщи.
Разгледах снимките на бебоците - ами страхотни са и колко много са пораснали всички - супер! И аз качих две снимчици на Марти да ни видите колко сме големи вече. Grinning
Кръци, имаме абсолютно същия анцуг Wink Явно вкусовете ни са близки!
Утре ще ни идва на гости нашия доктор и ще си поговорим вече за захранване, че дребният започна да се заглежда по нашата храна и вече ми е съвестно май.
Приятен ден на всички!!!  bouquet

# 274
# 275
  • Варна
Здравейте  Hug

Веничка, аз така и не успях да й дам Панадол ни с пипетата, нито с лъжица и затова го разтварям в малко водичка и го давам с шишето. Ама ние мрем за вода, а ако не обича, не знам.  newsm78

За шезлонга - обича да седи в него, но максимум половин час и мама да е наблизо.  Mr. Green За приспиване там и дума не може да стажа, ама ние сме отделен случай - само на ръце заспиваме.  ooooh! Пък и всяко бебе си е различно.

И моята количка е cangaroo daisy, червена  Wink и съм доволна, май наистина доста тежи, но и аз я оставям в гаража  Mr. Green

А за цвета на дрехите, направо АМАН! Свекърва ми като види Ема, облечена в синьо и почва да нарежда как приличала на момченце.  #Cussing out Според нея само розови дрешки трябва да има...  Close

Хайде, после и аз ще кача снимки  Grinning

# 276
Относно цвета на дрехите - много се дразня, когато в магазините, като кажа, че търся дрешки за момченце, започнат да ми показват кафяво, тъмносиньо и някакво супр умряло червено например. А аз искам свежи цветове, всякакви, без розово, разбира се. Ама на. Затова и толкова много ми хареса този анцуг като на Цеци, оренжевото е страхотно свежо Laughing

# 277
Здравейте и от нас Hug
По въпроса за дрехита аз наш САШИ си го обличам не само в синьо във всички цветове,дори износва сега едно якенце от ЕЛЕНА,което от 3-6 месеца бебшко розово и хич не ми пука newsm03,то нали розовото стана хит и големите МЪЖЕ го носят има ризи розови,вратовръзки.АЗ НЕ РУБУВАМ НА ТОВА ЧЕ КАТО Е МОМЧЕ ТРЯБВА ДА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО В СИНЬО ИЛИ АКО Е МОМИЧЕ ЦЯЛАТА В РОЗОВО,ТОВА СА ГЛУПОСТИ,всички си обличат децата както искат Simple Smile
Ние сме с количка на MAG EGLAD "Клуини",тя е оранжава със зимен и отделен летен кож ,много ми е удобна и като гледам спокойно може доста бебета да се отгледат с нея,до монета САШЕТО е трето бебче.  ylinfant
Мъжо е качил снимки от Рожденият ден на ЕЛЕНА на адрес:http://snimki.i-kolev.com/,вижте я малката госпожица колко е станала голяма и красива,както тя се изразява newsm03
Сега е навълна мама да я води да и пробиват ушите,че получи сега нови златни обички newsm03,а малкият и брат е на вълна крясъци през целият ден,мама да остане без уши smile3521
Ние сме вече 6.850 кг и 68 см,за 20 дена само 450 гр сме надали супер,аз съм много доволна,не е много дебел newsm03
Прятен на всички Simple Smile

# 278
Помагайте.
Не иска да стои в количката, когато сме на разходка. Започва един рев та се къса. Така 20 минути докато се измори и заспи. Поспива 40 минути до час и започва отново да мрънка, ако не я вдигна пак започва един рев. Спрях да я изкарвам на разходка. Вашите деца така ли правят?

Кажете ми какво да правя?
Повдигнах облегалката на количката, ефекта е същият. Просто вече не знам какво да правя.

# 279
Аз днес съм на всяка манджа мерудия Twisted Evil

ivros - значи повднигни  нивото, но така че  да може да вижда наоколо , ама е период да знаеш Мишо по едно време сестра ми излизаше и с количка и кенгуруто отдолу ooooh! и сме имали случей на разходка аз даго нося пък тя бута празна количка  Crazy

# 280
Ако е перид, дано отмине бързо.

# 281
  • София
Хайде и аз да ви посетя днес.
Моето момиченце уж е по-добре-спа по-спокойно, не се буди поради запушен нос, но продължава да има секрети и да ги "изкихва" даже и през устата. Лошото е, че и аз подсмърчам, не се чувствам особено зле, но не ми е комфортно. Аз се изхитрих и давам Хустагила с пипетата от Панадола. Тя я смуче като биберон и почти не изплю нищо.А за най-голямо мое изумление харесва вкуса на вит С... Абе шарен свят!
 Мами,които се притеснявате, че нямате достатъчно кърма вечвер - според мен не е така.Момето нали беше наддало малко преди два месеца и аз започнах да я тъпча с кърма, само и само да не дохранвам. И започнах да давам по-малко количество, за да не го повръща....Да, ама тя свикна да си яде по по-малко и сега като се "насвини" така връща...тежи и. По тази причина все още често се храним нощем. Не е да нямам кърма.Просто я оставих сама да си решава и слушам....Скорпионите не обичат да бъдат командвани  Laughing, пък като реши, че и стига, ще си отспя ....
 Хайде целувки, че сме с пишано дупе и пеем  Joy ама мисля, че повечве няма какво да изкара и се започва хигиената
   bouquet  bouquet  bouquet

# 282
Момичета,
това със споренето хич не го разбрах. Да си призная, че и през ум не ми е минало да съдя когото и да е за това как прави нещата. Просто го приемам като друг начин и толкоз. Я, малко по-весело.

Патс, Весе, да се оправят бързо дечицата, че лошо. И друг болен, ако има, да оздравява Hug

И аз не го оставям вече без надзор на леглото и пак щеше да падне. Нещо се изучи да се върти и го обикаля, ама не държи правата линия, ами замята в някоя от посоките и след 2 оборота е на ръба. Ужас! Дано Господ пази дечицата, че не може всичко да се предвиди.

За цветния код при бебетата нямам думи! Скоро Борислав беше наречен "кукла", щото космонавчето е розово-зелено. А му бях сложила синя шапка, за разпознаване един вид  Joy. Хич не ми пука. Износваме дрешки главно от какички и избягвам само най-розовите, щото не обичам тоя цвят.

Не иска да стои в количката, когато сме на разходка. Започва един рев та се къса. Така 20 минути докато се измори и заспи. Поспива 40 минути до час и започва отново да мрънка, ако не я вдигна пак започва един рев.
Точно така, само дето не спи по час. Ами често се прибирам с бебе на ръка и празна количка. Засега не знам какво да направя.

Случвало ли се е на някой бебок след баня да мусе появяват червени петна по гърба и гърдичките? Рядко са и по крайницте. Сутринта ги няма. От около 2 седмици става така. Лекарката рече, че му няма нищо, но в мен остана едно съмнение, дали е права.

Оска, обади се някой път за кафе. Само, че ми е нужно технологично време да допълзя до цивилизацията.

Айде, че се олях. Ще прощавате.
Лек ден.

# 283
  • София
А му бях сложила синя шапка, за разпознаване един вид  Joy.

Ау, голям смях! Аз като гледах Волен имах от каките сума ти работи в розово-червената гама. И му ги обличах, мани другото, ами на него червено адски му отива. И след това съм купувала червени дрехи... Като забременях с Боби, кумата ми донесе една камара розовеещи тоалети от нейната мома и отсече : дано е момиче, че иначе ще е най-розовото момче в България  Joy

Благодаря момичета за милите думи, ще се постараем да не ви разочароваме и да се оправим бързо.
   bouquet  bouquet  bouquet

# 284
Я и аз да се запиша днес.
matsa_gk- И ние сме на АМ изцяло от втория месец.Сега дозата ни е 180мл. ама май май не и стига та може да увелича.... newsm32 Misc Baby Bottle
веничка- Аз също съм се виждала в приключение с този панадол и накрая започнах да го давам така.....: дам малко мляко..пръсна от панадола......пак мляко..пак панадол  .....докато не и дам цялата доза. baby
dbs- Единя  от космонавтите ни е син и нас чат пат ни бъркат ама....не ми пука...поправям ги.
ivros-И ние сме с този проблем за сега...бях  го писала по горе.От както я носих в кенгуру край ...не ще и не ще.Май ще да направя като Леля Зеля ..ама кой ще ми бута количката  newsm78.....?.Мисля,че ще е така докато не почне да седи и да гледа интересния свят.
А ние с кво да се хвалнем днес.....Не сме излизали,че времето е кофти и цял ден се занимава в къщи.Поне си се играе сама в леглото newsm07 .... пу пу и оставя мама да си почива atwork.(поблее).

Общи условия

Активация на акаунт