Отговори
# 75
Зеле, значи тази вечер да не слагам тампоните в ушите Joy

Слагай слагай, че като вкарам 3 бири и се мятам на микрофоня

Пък Зелчо аз ти пазя бирата, само я подменям с по-прясна, да не ти много блудкава като и дойде реда  Mr. Green

Мачо,първо до София да ме убиеш не може се чу  пеене освен грачене Tired Второ Кали Ма  и да са напиеш и да пеееш никои не ти обраща внимание и всеки се забавлява, аз се престраших предния път да пея щото пияни мъже до нас направо  ooooh!

Аааа и Кали Ма мерси че толкова време ми я пазиш биричка  Wink

Тити здравей децата ни са адаши Crazy здравей и на Роси  Hug

# 76
Здравей tyty28 и добре дошла, Hug и за Леля Зеля  Joy
И ние сме от гръмогласните - от къде го вади този глас тази бобулечка  rotfImboнезмам

# 77
Здравейте на всички Hug
На бързо да вляза докато САШЕТО спи по  чудо,на бързо му намерих цаката сложила съм го в количката и съм отворила прозореца,да си мисли че е навън 1strollerвече цял 1 час спи,аз сега отивам да се приготвям за вечеря ще ни идват кумовете на гости
ЧЕРПИМ ВСИЧКИ СЛАДКИ ОКТОМВРИЙСКИ БЕБОЦИ И ТЯХНИТЕ МАМИ С ТАЗИ ТОРТИЧКА,КОЯТО МИ ВЗЕ ДУШИЧКАТА ДОКАТО Я НАПРАВЯ ВЧЕРА ВЕЧЕРТА,ама не като тези в сладкарниците със супер окраса,ама мисля че ще  е вкусна newsm03
Ще кача после снимки от рожденият ден на Елена да ми я види колко е пораснала голяма,кога беше като САШИ бебка,а сега голямо момиченце стана newsm03,на мама сладурана  е тя newsm03
Прятен ден на всички и прятни разходки newsm03 1stroller  love001

# 78
Уха - изглежда вкусна, браво Teodora_K !  bouquet

Весело изкарване на празника  newsm44

# 79
Я докато спи наследника да се включа в дискусията.

Първо "Добре дошла" на новата мама.
А всички болнички да оздравяват.

По въпроса за честитките щях да цитирам някого, но забравих кого. Абе, няма да честитя и аз месечинките, че много се размиват темите, а не е по същество. Виж годинката е друго.

Някой търсеше NAN H.A.. Видях в Т-Маркет за 10,20 лв. кутията 400 гр.

За ЕБХ - да си призная, че си имам леген за детенце и като го усетя, че ще ака, го ползвам. Количествата рядко се събират в памперс, та от такива съображения, а и ми се струва, че така му е по-лесно, отколкото легнал. Преди и след масаж и баня го изпишквам (ако иска, разбира се), че опишкването е страхотно - по мен, по повивалника, леглото и пода. Та ако е склонен да пишка около легена (нещо не го умея насочването на струята) ми е по-малко бърсането. И викам много активно "Браво" та дано се появи причинно-следствена връзка в тая глава. Но не съм от най-настоятелните - то си и личи 3 пакета гащи има в стаята.

Борислав не иска да седи или лежи в количката. Дали някой има или е имал такъв проблем? Излизам с нея, той се дере и ако заспи добре, ама често не заспива и си я бутам, а него си го нося. Засега става, ама като трупне още някой килограм, не ми се мисли.

Херка, отива ти зеленото  Joy, не знам как е змийското. А 12-те часа сън ми събраха очите. Дето се вика и аз позеленях.  Дай, Боже, всекиму кога по-рано, кога по-късно.

Теди, добре изглежда тортата. Със здраве да си я хапнете и Еленка да ти е здрава и послушна.

Като ви слушам варненките все повече се убеждавам, че на лято ще мина да видя аз туй кариоке. Толкоз години да живея наблизо и да не съм чувала, направо  Embarassed

И  отивам да се срамя в ъгъла, че май писах повече, отколкото е здравословно.

Лек ден.

Последна редакция: пт, 09 мар 2007, 16:08 от Румена

# 80
Хелоу, милички!
Моя мушморок днес след празника ми дава за душата, а аз цял ден се опитвам да пооправя вкъщи. Иначе сутринта бях във форума, но тук още спяхте Laughing.-купонджийки такива.
Зелената мамба - харесваш ми и така, но бях свикнала с метлата и твоето си име. Само да добавя към констатацията на КОТЕ - освен етапа ти на развитие към "люта свекърва" да поясня на останалите - тя Хера е от много висок ранг и като останалите и колежки трябва да има ефектен псевдоним Joy smile3534Да не се разсърдиш, ей.
За ЕБХ-  smile3505думи нямам... Кали ви е казала...
За снимките - много сте хубави Heart Eyes, много ви се радвам. Сега е наш ред, само да се пооправи времето, че вчера и днес сме си вкъщи.

tyty- добре дошла  bouquet

Честито на празнуващите ергени и мома Елена!

Илиянка, желая ти бързо възстановяване, мила! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 09 мар 2007, 17:30 от eli_gu

# 81
Здравейте и от мен в този облачен ден!
Съкровищенцето спинка и го чакам да се събуди че да хапва, ама първо да се отчета. Днес бяхме на консултация и се оказа че е пораснал много--цели 5 см и сега е 69 см, а на кг съвсем мъничко е наддал--само 150 грама ама беше гладен като ходихме, а та горе-долу към 300 да е реално. Плюс минус там някъде. Мъничко е, честно казано се притесних, ама педиатърката каза че сантиметрите компенсират това и си е в норма.
Разбрахме се с нея като навърши 6 месеца да захранвам, макар че тя ме подкани от сега да започвам, но като казах че имам достатъчно кърма, тя каза че става и така.
Днес след консултацията нещо започнах да се размислям--достатъчно добра майка ли съм... Дали добре гледам детето си и такива ми ти работи. Вчера например като го къпахме като се притесни това дете, направо изпаднахме в паника--разтрепера се и му почервеня леко личицето, сапун ли глътна, на поставката ли го сложихме малко накриво, какво ли, ама ни изкара акъла. Веднага го извадихме и поляхме набързо и като го избърсахме се успокои и пак всичко си беше наред. Ама така се притесних... Случва ли ви се на вас да сте така притеснени? Това от хормоните ли е? Ох, оплаках ви се...

# 82
ЕЕЕЕ, ама Галенце, нали се разбрахме, че лоши мами сред нас няма! Wink Случва се на всеки да е в шахова, пък даже и матова позиция понякога по отношение на детето. То реве или пък нещо се е стреснало, а ти не знаеш какво му е и как да му помогнеш, освен да го гушнеш и да му гонориш нежно! Просто това си е част от нещото, наречено да си родител Mr. Green
Зеле, не четеш внимателно Party Аз много пъти съм писала, че понастоящем съм почетен жител на град Добрич, а дотук може и да се чуете. Абе, Кали, викай колкото ти душа сака, че белким малко настроение ми дойде да опъна и аз една чашка. Пък после мъжо да му мисли. Че и в таз голяма къща, не зная къде ще бяга Joy

# 83
Днес татито ни беше взел компа и мама не можа да ви прочете но сега наваксва.
След снощната dazzler1 dance Tada  Party Time cheers  малчо остави мама да се наспи до 9.30 smile3501 иначе сме много ранобудни 7-7.30.
за ебх- смятам тази вечер да ги почета май не съм ги чела.
за хемоглобина-педито ни каза да давам по20 капки желязо,защото това(желязо) което се е натрупало в организма на бебето докато е било в майката се изчерпва след 4 месец.Това ми прозвуча много убедително,но като се има напредвид ,че точно тя не ни откри рахита.частната която го преглежда ми каза че без изследвания не може така да се каже,така че не давам

# 84
  • София
Галенце, и Митко трепери понякога, например когато е много заспал, а аз му набутам лъжицата с капки против колики в гърлото. Четох в Спок, че е нормално при кърмачетата треперенето, така че споко според Спок.

# 85
Ние днес бяхме при нащо педи.Каза,че хремичката най вероятно е от това,че ще и растът зъбоци.Изписа ни мехлем за нослето и вит.С.Каза също да не спираме разходките ......и по този повод реших да отидем на село все пак. newsm10
Румена-И ние имаме същия проблем с количката.От 2 дни откакто я носих в кенгуру...край.....количката не се признава. kyllmg Заспиваме на ръце и така я слагам,но като се събуди пада едно носене докато не се приберем.Кво да ги правиш...бебоци. Мисля,че този проблем ще отшуми когато вече започнат да седят и да зяпат....а дано и по рано.........
Това за сега от мен.Като се върна от село ще разправям.Целувки...... Kissing Heart

# 86
Здравейте,момичета!
Най-сетне се добрах до компа.Да се похваля и аз: много съм доволна от срещата ни в сряда.  Беше много приятно да се видим на живо и то с
 мишоците smile3521
За памперсите- бяхме на Памперс,после на Либеро,после на Канбебе и сега сме пак на Памперс.Случвало ми се е всички да пропуснат,но Либерото беше направо дефектно /лепенките/.Последния път ми препоръчаха едни български"Пипи"-никак не са лоши!Засега съм доволна newsm10
За честитките - и аз мисля - на годинка yes
galentse и аз си ги мисля тия неща понякога,ама да знаеш,че колкото сме по-уверени и спокойни,толкова сме по-полезни на малчовците!А,иначе и на нас ни се е случвало да се чудим какво става newsm78 Веднъж плака много силно в продължение на 1/2час.Направо се побъркахме с баща й.Заведохме я на лекар/вечерта в 9 и 1/2.Нищо й нямаше.Изведнъж спря и заспа.Така и не разбрахме от какво беше newsm78
За АМ - ние сме на NAN H.A.  и ни харесва.Друго не сме пробвали.
Хайде,че дълго стана newsm53
Лека нощ.... smile3524

# 87
  • Варна
Здравейте!  Hug

Благодаря на кръц за темичката!   bouquet (нищо, че вече е почти на средата...  Wink)

Аз нещо не съм в настроение тия дни.   Sad Rolling Eyes Мъжо нали е в отпуска и яко ме нервира по цял ден, освен това и сестра му си дойде (по-принцип тя живее в Австрия) и двете със свекърВЕЩИЦАТА също по 100 пъти идват, а те и двете са супер гръмогласни и почти не млъкват  blahblah ... покрай тях и малката е кисела и направо имам желание да се  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire  smile3551

На 24.03 си отивам с малката за един месец при мама на Търново малко да ме поглези  Mr. Green, и направо броя дните вече.

Наоплаквах се  Embarassed ... поолекна ми, май Simple Smile

Румена, и ние имаме проблем с количката, само че малко по-различен - като излезем от къщи и всичко е наред, максимум за 10 мин. заспива, обаче ако спре да се движи количката и почти веднага се събужда и повече не иска да спи и почва да плаче.  Confused И така вече няколко пъти се прибирам с бебе в едната ръка и количка в другата. newsm12 Много кофти, едно кафе не мога да седна да пия...  Sunglasses

Ами, хайде лека нощ!
Пожелавам ви 12 часа сън  Joy  Joy  Joy

# 88
Разписвам се набързо...

Галенце, притеснението изцяло било приоритет на ДОБРИТЕ майки. Ха сега си направи извода ти каква мама си на сладкия
Ваньо..
Миринда, какви са тия глезотии кафенце да пиела.. сигурно и на барче ще искаш да го пиеш..Няма вече такива екстри душко, Всичко правя в движение, ако се събуди само енергична разходка помага пак да заспи  nuts

Да дам отчет набързо - нали се бях шашнала за гънките на крачетата и водих Мишо на педито, та резултатат е, че май мама е голяма паника, защото на детенце нищо му няма Heart Eyes Mr. Green. Разликата в краченцата идвала от пълнотата на маминия шошко!!! Питах и за още куп неща - запека, главичката, храненето, хъркането на нослето.. Педка ме гледа-гледа и не се стърпя жената "Все така здрави да вървите"  bouquet

Хайде отивам да спя, че от днес си имаме пак татенце

# 89
  • София
... ами то реално погледнато темата само с честитики ще се пълни, ако не всеки ден то през ден има месечинки, по добре да си обменяме полезна информация как се развиват бебоците и да си помагаме ако някой има проблем
Peace  Peace  Peace
Peace
Илиянка и Омни бързо да оздравяват  Hug
За ЕБХ, имам различно мнение за приучаването от тяхното, но има и полезни съвети. Щe се се възползвам от тях, но със други срокове. Мисля, че е рано да се приучват . Само ще се изтормозим и аз и детето. С баткото започнах когато седеше стабилно, не съм имала проблем. Него, обаче не съм го гледала с памперс по други причини, но голяяяям тормоз.. Факт е, че беше на 5 месеца, когато всеки път преди да се изпишка или изака казваше "Акккк". Кали, на 9 месеца не е рано. Ако има режим на хранене може да се види по кое време се изхожда и тогава да се слага на гърнето. Детето свиква много бързо. Но сега мисля, че ни е още рано.
За памперсите, ние сме на Памперс и до сега няма пропуск Peace. При всеки е различно.
Добре дошла на мама Тити Hug.
Херка, за малко да те включа при новите мами. И лилава да станеш пак ще те обичаме Hug.
Румена, за количката и ние бяхме така, но свикна нали видя Party. Иначе се б ях отчаяла с една ръка бутам количка, а с другата нося бебо.
Тедито, изглежда вкусна тортата, да ви е сладко Party.
Галенце, От три дни и Косето е така. Пищиииии и го вадим по бързата процедура, още се чудим от какво е. Ще пробваме с по- хладка вода, да не би да е много топла, но като мери таткото с лакът му е добре, а и Косето започва да плаче след 10- 15 мин newsm78. На мен ми се стори топличка, та ще опитаме. А за "лошата майка" , нали се разбрахме, че тук лоши майки няма.
Срещичката беше страхотна и съм много щастлива, че се запознахме. Само че не прецених, че хората м/у 5 и 6 ч. се прибират от работа. В тролея не можах да се кача с количката. Добре, че дойде един празен не който ми трябваше, та се добрах до някъде, а после татито ме прибра.
Коте, ти защо не спиш? За притеснителните мами, всички сме мнооого добри  Laughing.
Пожелавам ви 12 часа сън    Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 10 мар 2007, 08:46 от Lovi

Общи условия

Активация на акаунт