Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 85 (м. декември)

• 28 807
  • 1 337
  •   1
Отговори
# 195
Нека има процедури, макар че и към тях съм скептична.
На маслото питах за чий му е тая процедура че не си го представям... Т.е. представям си, но това което изниква в моята глава не е в полза на маслото, надявам се да греша и поне да не го разваля Grinning

# 196
Не съм видяла източник, където да пише, че от бадемовото масло поникват косми, които не са "предвидени" за растеж в дадена зона. Че действа благотворно или подпомага повторен растеж на косми там, където и преди ги е имало, да.

# 197
Да се похваля Днес минах през личната за малкия нещо,че е болен.Та се качих на нейния кантар,че моя вече казах колко е верен...и съм с 6кг на долу.Сестрата нищо не каза...че миналия път като ѝ казах,че ще ги сваля тия 10 кг дето искат за 3 месеца,каза само"вярвай си" Еми вярвам си.Ще ида утре да пусна инсулин на гладно да видим как върви,но бих намерила логика и да е малко повече,че той сега не го изразходва,пък нали много създава...ще видим как ще е.Но килограмите почти ги свалих и още 4 и съм толкова,колкото преди да забременея,пък ми отиваха и 76...60 нямам намерение да ставам,че май няма да са ми добре,най-добре 65-70.Като ги стигна ще кача снимка,че да увековеча момента Grinning

# 198
Нека има процедури, макар че и към тях съм скептична.
На маслото питах за чий му е тая процедура че не си го представям... Т.е. представям си, но това което изниква в моята глава не е в полза на маслото, надявам се да греша и поне да не го разваля Grinning

Никъде не съм писала за процедури.
А за лицето мисля да го пробвам.

Не съм видяла източник, където да пише, че от бадемовото масло поникват косми, които не са "предвидени" за растеж в дадена зона. Че действа благотворно или подпомага повторен растеж на косми там, където и преди ги е имало, да.

А дано е така.
Но може и за вежди да го ползвам. Едната е оредяла, та мажа с рициново, но много мазнее.
Сега слагам и от новото.
Имаше едно петно в началото, оправило се е вече, ама от другата страна на финала на веждата си седи редичко, ама виждам, че нещо напъва да порасне.
Значи на теб добре ти действа маслото от бадем.  А бързо ли ти попива?

# 199
Това с веждите май съм го срещала като последица от недобре работеща щитовидна, точно за в краищата че оредявали. Ама говоря за някакви популярни писания, не за някакъв сериозен източник, да си кажа в случая че идея си нямам дали не са клюки просто.
Аз вежди поначало нямам някакви съществени, там съм се примирила че така ще е то, независимо с какво ги намажа. Хем са светли, хем са рехави, аз нямам и достатъчно "материал" да ги оформя като хората освен че не се открояват на лицето. Не съм руса, но веждите ми са баш като на блондинка.
А иначе бадемовото масло си е от базовите масла, мазничко е и то. Не мисля че попива повече и по-лесно от рициновото. Ползват го за суха кожа, за масажи и от сорта.
За процедурите с озон имах предвид че те правят всякакви неща, но това няма връзка - аз не можах да си представя озониране на някакво олио с какво го прави по-добро за теб, евентуално. Понеже писа че било озонирано.

# 200
Има козметика с озон.
Ако те интересува, питай Гугъл за ползите.
Ако не, си остани със скептицизъм Joy

# 201
Говоря за масло от бадем за лице.
Назад и писах за маслото от гроздови семки.
Косостимулиращите му свойства са силно преувеличени. Ако нямаш тенденция да ти расте брада, от бадемовото няма да ти порастне, а ако ти е рядка, няма да ти я сгъсти.

# 202
Де да знам.
Ама ето от рицина се сгъсти в голяма степен веждата.
Значи си има ефект. Ама трябва много мазане ей.
Козметичката ми го каза това с рицина, то и много хора го правят.
Има клиентки са си възстановявали веждите доста.

# 203
А дали е от рицина? Не можеш да си сигурна.

# 204
Че от какво да е?
Предвид, че от години е така и вече е в плачевно състояние.

# 205
Какво ползвате за гърло?Че от вчера ме боли,пък докторката каза медче ...че нищо ми нямало...

# 206
  • Sofia
Гранофурин, действа безотказно ако понесеш горчилката.

# 207
Трахизан и някакви други такива.
Като съм настинала, нямам избор.

Видях го тоз Гранофурин. Няма захар мисля.
Запазвам го.

# 208
Ама с Гранофурин някой трябва да ти маже гърлото и не горчилката е отврат! Confused

# 209
Ама с Гранофурин някой трябва да ти маже гърлото и не горчилката е отврат! Confused
Има го и под форма на спрей. Преди да го пуснат си го пръсках със спринцовка.

Общи условия

Активация на акаунт