Звездни Компромати- Декември'24

• 349 743
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 135
Президентът ще награди шестима изявени спортисти
Скрит текст:
Албена Денкова, заедно с Максим Стависки, е двукратен световен шампион - през 2005 г. в Калгари и през 2007 г. в Токио. От световни първенства двамата печелят също един сребърен през 2004 г. и един бронзов медал през 2003 г. От европейски първенства печелят два сребърни и един бронзов медал. На олимпийските игри през 2006 г. в Торино завършват на пето място, а на олимпийските игри през 2002 г. в Солт Лейк Сити заемат седмо място.

# 136
Джесика Частейн
Скрит текст:

Зендая
Скрит текст:

Сърша Ронан
Скрит текст:

Памела Андерсън
Скрит текст:

Никол Кидман
Скрит текст:

Деми Мур
Скрит текст:
Анджелина Джоли
Скрит текст:

Ел Фанинг
Скрит текст:

Шайлийн Уудли
Скрит текст:
Джесика Алба
Скрит текст:

Кейти Холмс
Скрит текст:

Дженифър Лопез
Скрит текст:

Моника Белучи
Скрит текст:

# 137
По темата за Горсови, някой знае ли дали има изобщо шанс момичето някога да се събуди? И също така, какво ще стане с нея, когато майка й си отиде от този свят?

# 138
Миролюба Бенатова още преди 17 години изобличи бащата безпристрастно ,тогава майката и Въргала застанаха зад него ,включително и шикалкавеха  -странно е ,че никаква защитна реакция не отключиха изобщо  .Парите можеше  да са защитени и да се превеждат режийни в оборотна сметка Защо майката не е уведомена като настойник за изхода от делото и платеното обещетение също ми е много мътно .Ставийски е платил много пари ,това е факт .

# 139
Michone, не мисля, че има шанс, освен ако медицината не измисли някаква иновация. Хора като нея и Шумахер на това разчитат, мисля.

# 140
  • Glasgow
Тя нали е в будна кома, нали мига за "да" и "не".

# 141
  • Mediterraneo
Едва ли. Будна кома не означава това.

# 142
  • Glasgow
Значи не ползвам правилните термини, но каквото съм чела тя разбира, отговаря с мигане, но не може да контролира тялото, да се храни сама 😔

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 08:20 от Jokerr

# 143
  • София
Рита Ора
Скрит текст:
Винъс Уилямс
Скрит текст:
Але Амброзио
Скрит текст:

Риана
Скрит текст:

Селма Блеър
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Камила Кабейо
Скрит текст:

# 144
Кейти Холмс изненадващо много свежа на последните снимки.

Рита Ора какво си е правила на лицетоо No Mouth

# 145

Мале,мале,мале Satisfied

# 146
Michone, не мисля, че има шанс, освен ако медицината не измисли някаква иновация. Хора като нея и Шумахер на това разчитат, мисля.

Шумахер се събуди.

# 147
От на Жокер цитата:
"Баща й Красимир е плътно до нея, майка й Диана също ПОМАГА."

Да се смеем ли, да плачем от това журналистическо наблюдение.

# 148
  • Glasgow
Вчера по новините на Нова мисля бяха, даваха биологичния му баща, на Горсов, разплака се човекът и каза да го намират и затварят (може да не цитирам правилно, но човекът се срамуваше)

# 149
  • При семейството си
Малко разводнихме темата, но…по стечение на обстоятелствата, общувам с много родители на деца, включително и пълнолетни с увреждания. Много е важна психологическата подкрепа за тези семейства, каквато у нас изобщо няма. Много е важно да знаеш, че утре, ако се разболееш, влезеш в болница или си отидеш от този свят, някой ще поеме грижите за детето/човека с увреждания. Това е най-големият кошмар и страх на всички родители.
Горсов и да го затворят, пак пари да се съберат за нея, с нищо няма да се облекчи нито нейното състояние, нито положението на майка и’.
Напротив, чисто физически по-добре да е до тях, докато и колкото може да помага.

Общи условия

Активация на акаунт