Звездни Компромати- Декември'24

• 349 757
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 150
Малко разводнихме темата, но…по стечение на обстоятелствата, общувам с много родители на деца, включително и пълнолетни с увреждания. Много е важна психологическата подкрепа за тези семейства, каквато у нас изобщо няма. Много е важно да знаеш, че утре, ако се разболееш, влезеш в болница или си отидеш от този свят, някой ще поеме грижите за детето/човека с увреждания. Това е най-големият кошмар и страх на всички родители.
Горсов и да го затворят, пак пари да се съберат за нея, с нищо няма да се облекчи нито нейното състояние, нито положението на майка и’.
Напротив, чисто физически по-добре да е до тях, докато и колкото може да помага.

Е как ще помага Горсов като е до тях физически.. той е с болен мозък, не е в състояние да помага, както се вижда само е навредил, като е прахосал това с което се поддържа вегетативното състояние на Мануела.

# 151
  • Deutschland
Как ще помага като е в неизвестност? Кой знае сега къде харчи откраднатото.

# 152
А, харчи. Връща дългове сигурно.

# 153
Как ще помага като е в неизвестност? Кой знае сега къде харчи откраднатото.

Той най-вероятно ги е изхарчил вече, а и дължал пари на бързи кредити и хора.. Вероятно се укрива някъде..

# 154
  • При семейството си
Човек, който им знае ежедневието, за разлика от нас, казва, че бащата е бил връзката с околния свят, пазаруване, снабдяване с медикаменти, институции явно, плюс чисто физическата помощ в обгрижването на Мануела - къпане, преместване, подобни.
Ясно, че като е в неизвестност не помага.

# 155
Човек, който им знае ежедневието, за разлика от нас, казва, че бащата е бил връзката с околния свят, пазаруване, снабдяване с медикаменти, институции явно, плюс чисто физическата помощ в обгрижването на Мануела - къпане, преместване, подобни.
Ясно, че като е в неизвестност не помага.

Да, освен това, главната му задача е била да отклонява средствата за Мануела.. Много по-добре помощта към семейството да се извършва от сигурен човек, такъв на който може да се разчита.. Въргала, който е близък на семейството, казва, че Диана съпругата на Горсов му се е доверила, като се е надявала че зависимостта му към хазарта е в миналото но е било най-голямата грешка..

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 11:30 от SHE_IS

# 156
Аз мисля, че ролята на Горсов е многократно завишена, предвид и цитирания абзац по-горе. Той непрекъснато до дъщеря си, а майката, моля ви се, се включва в помощта.
Пазаруването и ходене до аптека не е ежедневно и целодневно. Това го прави и човек, който се грижи и работи даже. Говоря от личен поглед, защото на моя приятелка със сина ѝ се случи нещастие, и извън времето му в болница, почти година тя удържаше сама всичко това. Бащата е болен и не участва. Но не пречи и седи до детето си, когато на майката се налагаше да излезе, даже колкото да проветри мислите си. Тя работи от вкъщи.
Горсов просто се е вейкал в огромната част от времето, давал е пресконференции и се е разтоварвал на мах.

# 157
  • на село
Т.е. бащата изобщо не е работил ли?

# 158
Не знаем реално колко е помагал Горсов, но ми се струва, че на този етап вече нещата няма да свършат добре за него.

# 159
За Горсов или за случая, който цитирах аз?
Във втория става дума за човек с ТЕЛК след инсулт.
А Горсов според мен не е работил.

# 160
  • на село
Да, за Горсов питах.
Хората са състрадателни - помагат и не се вглеждат в подробностите, но в този случай е имало доста червени флагове, че нещата ще се скофтят.

# 161
Кейти Холмс много ми харесва като се нагласи. 🩷
Уникален чар има.

# 162
Като си помисля за Кейти Холмс и се сещам само за брака й с Том Круз. За мен тя с това е известна. И с онзи сериал Кръгът на Доусън, в който тя играеше някаква заспала тийнейджърка. Удивително е, колко хора изиграват нещо семпло с немощния си талант, а после цял живот ги снимат на червения килим като звезди.

# 163
Да, хората са състадателни, но искам да кажа просто, че има хиляди безименни герои и майки, които вършат всичко без  подкрепа и средства отнякъде. Но стоят докрай, като в случая, за който пиша.
Слава Богу, нещата тук са с добър развой и момчето на този етап се обслужва само.

# 164
Е и с Джейми Фокс я знаем Кейти Холмс - което беше интересното, от Томи да скочиш на пълната му противоположност

Общи условия

Активация на акаунт