Звездни Компромати- Декември'24

• 349 768
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 165
Винаги съм се чудила Албена как продължи със Стависки след тази трагедия.

# 166
Днес даже има и възхваляваща статия за нея
https://www.edna.bg/izvestni/albena-denkova-svetovnata-shampionk … bylgariia-4678178

# 167
Винаги съм се чудила Албена как продължи със Стависки след тази трагедия.

Обичала го е - Любов - В добро и зло..

# 168
Ами как... имах близки в блока им зад Бесо, първите месеци Максим не излизаше никъде, дори Албена изхвърляше боклука, пазаруваше и се прибираше. За тях също е удар, от който никога няма да се възстановят

# 169
Знам, разбирам, но сигурна съм, не бих имала нейното желание да продължа със същия човек. Просто сме си различни хората, това е.

Едва ли не са се възстановили, все пак си живеят живота и си гледат детето. За разлика от загиналия млад човек. Мануела също е реално с погубен шанс за нормален живот.

Съвсем да не влезеш в затвора за такова престъпление - с какво ще се откупиш? Какво е наказанието ти - остави пред обществото - пред самия теб? Ако беше си излежал наказанието, поне би изглеждало като да е имал желание да отговаря за постъпките си. Сега - не.

# 170
  • Glasgow
За нея може и да е удар и да се е смирила, за него съм чувала как кара джет по нашето черноморие в зона, където не би трябвало, където хората плуват. Явно си го влече да е екстремен.

# 171
За нея може и да е удар и да се е смирила, за него съм чувала как кара джет по нашето черноморие в зона, където не би трябвало, където хората плуват. Явно си го влече да е екстремен.

явно го влече да е говедо и престъпник.
трагедията е за семействата, той си продължава живота.

# 172
Някои хора просто нямат съвест. Явно е от тези.

# 173
От медиите:
Хитър ход на адвокатите спаси Максим Стависки от затвор. През цялото време на делото така и категорично не бе доказано кога точно е пил ракия. Въпреки че вината му е очевидна и фактите показват, че е бил с 1,1 промила алкохол в кръвта след катастрофата. Адвокатите му обаче през цялото време на делото поддържаха тезата, че Максим е пил алкохол от притеснение след инцидента, „няколко глътки за успокоение“. Точно резултатът от тези „няколко глътки“ бил отчетен от дрегера на дошлите на място пътни полицаи. Фигуристът беше лице на нашумялата в онзи момент кампания за безопасно шофиране „Ако си пил, слез - искам да стигна жив”. Освен че не се доказа кога точно е употребил ракия, Стависки призна напълно вината си, с което Върховният касационен съд му определи наказание от 2 години и 6 месеца условно с 5-годишен изпитателен срок.

Алкохол след инцидента! Какво да се пише и говори повече.

# 174
  • Пловдив
А тая ракия ей така си я возил в колата до него ли?

# 175
Ахха, тряскаш някой, излизаш от колата да видиш какво що и се връщаш да си до(пиеш). Нема такъв фарс.

# 176
  • При семейството си
Човек, който им знае ежедневието, за разлика от нас, казва, че бащата е бил връзката с околния свят, пазаруване, снабдяване с медикаменти, институции явно, плюс чисто физическата помощ в обгрижването на Мануела - къпане, преместване, подобни.
Ясно, че като е в неизвестност не помага.

Да, освен това, главната му задача е била да отклонява средствата за Мануела.. Много по-добре помощта към семейството да се извършва от сигурен човек, такъв на който може да се разчита.. Въргала, който е близък на семейството, казва, че Диана съпругата на Горсов му се е доверила, като се е надявала че зависимостта му към хазарта е в миналото но е било най-голямата грешка..
Това, че е злоупотребил със средствата за Мануела, както и доверието на майка и’, изобщо не коментирам, още по-малко оправдавам.
Но да лежи в затвора, първо ще е цинично, след условната присъда на Максим, второ с нищо няма да помогне този факт на Мануела.

# 177
Човек, който им знае ежедневието, за разлика от нас, казва, че бащата е бил връзката с околния свят, пазаруване, снабдяване с медикаменти, институции явно, плюс чисто физическата помощ в обгрижването на Мануела - къпане, преместване, подобни.

Да, освен това, главната му задача е била да отклонява средствата за Мануела.. Много по-добре помощта към семейството да се извършва от сигурен човек, такъв на който може да се разчита.. Въргала, който е близък на семейството, казва, че Диана съпругата на Горсов му се е доверила, като се е надявала че зависимостта му към хазарта е в миналото но е било най-голямата грешка..
Това, че е злоупотребил със средствата за Мануела, както и доверието на майка и’, изобщо не коментирам, още по-малко оправдавам.
Но да лежи в затвора, първо ще е цинично, след условната присъда на Максим, второ с нищо няма да помогне този факт на Мануела.

Аз мисля, че по закон би трябвало да лежи в затвора. Горсов вече има 2-годишна условна присъда, по спомен беше пак за същото престъпление - присвояване на пари. И той на практика е нарушил условната си присъда, тъй като в рамките на този период отново е присвоявал пари.

# 178

Ако е завлякъл хора с пари както се твърди, освен изиграните пари на болната му дъщеря какво според теб да го правят?... Има 2 варианта, ако е болен да се лекува, а другият е да се издължи на кредиторите и хората които е завлякъл... Има голяма вероятност той да не се появи, така ми се струва..

# 179
  • При семейството си
Кукумицинка, законово сигурно си права.
Коментарът ми, първият, беше по повод изказването на баща му: да го затварят. Ама това не решава ничии проблеми. Затова изкоментирах липсата на адекватна психологическа помощ за тези семейства.

Общи условия

Активация на акаунт