Звездни Компромати- Декември'24

• 346 100
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 735

Да залагаме кои ще тръгнат за Шри Ланка Grinning

# 3 736

Да залагаме кои ще тръгнат за Шри Ланка Grinning

Целия керван. 😂
Много е смешен този.

# 3 737
Много противни са Шопов и Минкови. Толкова са ми изкуствени. Опитват се да се правят някакви, но са прости снобари и много им личи колко са кухи, комплексирани и повърхностни.

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 09:02 от Catherine13

# 3 738
По всички снимки от периода на брака със Саркози се вижда той колко е увлечен по нея.
Факт е, че уменията й да очарова мъжете съчетани с твърдост на характера са нещата, които помогнаха да се спаси живота на нашите медицински сестри.
Самата Сесилия се е страхувала за своя, въпреки Франция, която стои зад гърба й.
Разбира се, основния принос е на дипломацията, но мисля че ако не беше тя щяха да гният до "революцията" и сигурно в крайна сметка щяха да ги убият.
И ние си имаме съпруга, която заряза мъжа си щом той стана президент.

# 3 739
Аз съм много изненадана, че Карла Бруни още е със Саркози. Сигурна бях, че са разведени, явно ги бъркам с друга двойка .
На мен Сесилия ми харесва, има интересно излъчване, каквото имаше и Карла преди да се окепази с операции. А и си остава ореолът, който има от юли 2007-ма, тогава бях с новородено бебе и се вълнувах пред телевизора... Каквито и да са политическите врътки и компромиси, стоящи зад това развитие.

Това с безкрайните споменавания на някакви чалга глупаци е супер, супер досадно. Ама какво да се прави, както знаем всеки може да си пише каквото си иска.

# 3 740
  • Варна
И на мен повече са ми интересни френските "клюки", а не някаква Джулия и Кристиян, за които се наложи да се образовам кои са и на момента им забравих лицата. Толкова са безлични!

# 3 741
Джулия имаше потенциал, покрай този Кристиян всичко пропадна. Ама като се обичат, дано вторият път да е по-успешен от първия им опит.

# 3 742
Джулия имаше потенциал, покрай този Кристиян всичко пропадна. Ама като се обичат, дано вторият път да е по-успешен от първия им опит.

Аз се съмнявам в това, че ще е по-различно от първия път.

....
Разни хора, разни идеали ... На някои им е интересно да пишат/четат за Саркози и любовите му , на други пък не им е интересно
Така, че двупосочно е.
На мен също не са ми интересни някой теми , които се обсъждат но не съм тръгнала да мрънкам, защо се обсъждат, подминавам и толкова.
Весели празници!

# 3 743
Гледах половината на интервюто на Златка Димитрова при МАЗ ньо.
Има положителна промяна при нея, не може да се отрече. Изказът и е в пъти по- добър от на другите “златки” Тя успя сакаш да се дистанцира от пръвоначалният си образ.
Може би връзката, в която е е допринесла също.
Кой е мистичният адвокат знаем ли?
Може да сте казали назад, но съм изпуснала.

# 3 744
Е, все пак Саркози е бивш президент на Франция, а тия от последните страници нямам и намерение да ги научавам каква точно чалга пеят. Не виждам някой тук да твърди, че е с велик морал, напротив, но поне му приляга етикета "Звезден компромат".

# 3 745
Любомир Таков е гаджето-адвокат на онази със столиците.

# 3 746
  • Наблизо
Аз няма да я науча и няма и да я търся.
Не изглежда интересна с нищо.

А иначе френските подобни групи бъкат също от всякакви смешници.Има една френска Николета,казва се Набила и е известна с това,че е цялата в силикон и наръга мъжа си с нож(все още са заедно).

За Пи Диди според мен е добре,че е в отделна тема.От една страна се водят реално дела,от друга са основно слухове от жълти списания и никой реално нито го е виждал ни нищо,а са страници и страници и ако примерно една тема тук хваща 10 страници,тази е сто и буквално окупира всичко.

# 3 747
  • Sofia
Това, че доста хора изразиха задоволство от постовете за френския елит беше, за да поощрим подобни клюки. Не знам защо беше дефинирано, като мрънкане.
Търпим всякакви треторазрядни бг "звезди" тук, ясно е, щом вълнуват някого.
Но да се сравняват със Саркози, който беше във френския и европейски елит е нелепо. Накъдето и да е тръгнал след това, няма база за сравнение. А ако истинските звезди нямаха гафове/сривове и издънки, нямаше да я има и темата Simple Smile

Някой чете ли подробности за приключилото вчера бракоразводно дело Анджелина/Брад? В крайна сметка става ли ясно как се урежда въпросът с децата?

# 3 748
Няма още детайли за финализирането на развода Джоли-Пит, освен че Анджелина и децата са напуснали всички имоти, които са “споделяли” с Брад Пит. Анджелина била “изтощена” от осемте години разправии, но все пак окончателният финал бил светлина в тунела. Откъм Пит никакъв коментар.

# 3 749
Брад Пит и Анджелина Джоли са постигнали споразумение за развод, адвокатите им не са коментирали публично споразумението за развода.
https://www.instagram.com/p/DEOyWDEOdiF/

Общи условия

Активация на акаунт