Звездни Компромати- Декември'24

• 347 181
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 720
  • Sofia
Леле, колко са хубави гимнастичките! Млади, красиви, свежи и какви крака!!
Малко ми е неудобно да пусна след тях, дъщерята на Анелия на 21г. С патешка човка и вече е готова за някой чичко-паричко:
Скрит текст:

# 3 721
Скрит текст:
Нели Сано като гимнастичка:
Скрит текст:

Тук на корицата на японско списание :
Скрит текст:

Ех, че красота Heart  Нели е момичето в средата, а Мария Петрова е от наше дясно (която закачливо надниква зад колоната)
Скрит текст:

Хлапета направо Simple Smile Нели е в средата, Мария е зад нея, първото момиче не е тагнато...
Скрит текст:

Илияна и Нешка :
Скрит текст:
Много красиви и гимнастичките и Нешка, какво излъчване имат. Илияна също

# 3 722
  • България
Тази дъщеря на Анелия се е обезобразила...

# 3 723
През 1974г. като треньор в “Левски Спартак“ е назначена Нешка Робева. Тя започва изграждането на най-успешното и обичано поколение български гимнастички, наречени по-късно “Златните момичета” на българския спорт. Като старши треньор на националния отбор за времето от 1976 до 1996г. нейните възпитанички печелят от Световни Първенства 14 шампионски титли в индивидуалното и ансамбъла, от Европейски Първенства – 16, от Световни и Европейски купи – 5 и от Олимпийски Игри – 2 вицешампионски титли. С най-голям принос в този успех са състезателките на “Левски Спартак” :

Лилия Игнатова с 19 златни медала.

Бианка Панова – 15

Мария Петрова – 13

Анелия Раленкова – 12

Диляна Георгиева – 9

Илиана Раева – 5

Мила Маринова – 3

Юлия Байчева – 2

Кристина Шикерова – 1

В ансамблите:

Ивелина Талева, Валя Кевлиян и Мая Табакова с 6 златни медала

Елена Лазарова и Мая Таскова – 5

Деница Косева – 4

Паулина Кръстева, Виктория Димитрова и Снежка Михайлова – 3

Ели Милчева, Стела Ангелова и Мария Минчева – 2

Вяра Ваташка, Кристина Шикерова, Нели Атанасова и Илиана Илиева – 1

И още малко усмивки от старите ленти Simple Smile :
Скрит текст:

# 3 724
  • Glasgow
Леле, къде се върнах, откъде са тези снимки, имахме такава книга в нас, книга албум за златните момичета, 80-тарска. Аз бях малка да разбирам самия спорт, като красиви принцеси ми бяха

# 3 725
   Веселяшка, Joyeux Noel! (Нямам трема на клавиатурата, извинявай Simple Smile ).
   Ще е интересно да да разкажеш повече за френските звезди, поне на мен ще ми е интересно. С Ванеса Паради какво става? Само за дъщеря й и бившия мъж се пише. С бившия президент Саркози и гламурната му съпруга? А с още по-хубавата му бивша? Дай малко френско инфо, да поцъкаме малко неодобрително тук, да клатим глави и да се чудим накъде отива този свят Simple Smile.

Весела Коледа🎅🏻/Joyeux Noël🎄🙈, Clotilde!
🥳🥳🥳⛄⛄⛄
Рових, рових за пусти звездни компромати и тук, ама трудна работа😆, дано модераторите допуснат фермана ми😅

На мен Саркози винаги ми е бил много любопитен като личност - нисък (викаха му nabot = джудже), ходи с дебели и високи токове🙈 да се издигне до красивите си половинки. Грозноват, но обичащ властта, лукса и парите - там е и разковничето на успеха му сред жените. Пробивен, явно му сече пипето, че така лесно президент не се става. Тук хората се питаха с какво е омаял Сесилия? Че и Карла? С уста, власт и пари, не с висока осанка и представителен вид.
Аз, въпреки всички негативи, че и електронната гривна дето си отнесе, ще го помня с финализирането на акцията в Либия и измъкването на медиците ни от лапите на Кадафи. Той прати Сесилия да парламентира на последния етап в Либия и да омайва онзи мазен бедуин. Сигурно е полудял като я е видял с онези черни дънки, прилепнали по дългите й крака, без грим, страхотна беше, така ми хареса на тармака на летището в Триполи, сериозна, устремена. Измъкна ги, как трепереше с тях в самолета зор да излети от оная противна пустош, направо златна ми стана, страшна жена, беше най-огромния коз на Саркози на финалната права тогава. Тя никак не е глупава, приета е била да следва право в престижен парижки университет, манекенствала е навремето и тогава са я забелязали и животът я е завъртял далече от правото. Омъжва се на 27 за 24г по-голям, известен фр. телевизионер навремето, набързо му ражда 2 деца като става домакиня да го/ги обслужва в къщи, но…
На сватбата й в буржоазния, парижки квартал Ньои сюр Сен, ги венчава млад, амбициозен, 28годишен тогава, кмет, на име Никола Саркози (🙃), който се влюбва безпаметно в булката на сватбения й ден. 4г и две деца по-късно, тя се развежда бързо и година след това започва съвместния й живот със Саркози. Подписват чак 8г по-късно след като той получава развод (и оставя жена и двама сина) и му ражда син Луи, който се изявява в политиката отвъд океана.
Сесилия е с баща молдовски евреин забегнал в Париж, който се залюбва с испанска аристократка - интересното е, че Сесилия няма и грам френска кръв, а и Саркози е син на унгарски имигрант, а по майчина линия има далечни корени на гръцки евреин-сефарад.
Сесилия втрещи всички с решението си да се разведе с току-що избрания президент Саркози - Аз, президентша?! Не е за мен ролята на първа дама. Аз съм своенравна, дива, непокорна, нося дънки, спортно облекло, каубойски ботуши. Ще умра от скука в Елисейския дворец, това са нейни думи. Той е избран в средата на м. май 2007, развеждат се през октомври😳
Тя обаче, своенравна и неуправляема, живее цяла година с публицист от екипа на Саркози, Ришар Атиас, между 2005 и 2006🙃🙃🙃 още омъжена за Саркози?!?🧐
Като напуска Саркози, се жени за Атиас, заминава за Ню Йорк с него и сина си Луи, който остава с нея и живеят 3г в Дубай където е работата на Атиас.
После се връщат в Ню Йорк през 2011 и от 2016 насам, Сесилия е генерална секретарка на основана от мъжа й Атиас, фондация.

Ще пиша друг ферман за Карла и Ванеса Паради🤪
Че компромати други не виждам за момента.
Разтягат локуми за местни знаменитости, световно неизвестни у нас🙈😅🙈

# 3 726
  • Sofia
Има ли снимка на Сесилия от първата й сватба? Да видим защо Саркози така безумно се е влюбил Simple Smile

# 3 727
Златка Димитрова от 3 години има връзка и още не живеят заедно.Да не е женен и той

Или разведен.
Каза, че бил “чудесен баща”. Едва ли е имала предвид баща на сина ѝ при положение, че не живеят заедно.

# 3 728
Има ли снимка на Сесилия от първата й сватба? Да видим защо Саркози така безумно се е влюбил Simple Smile

Явно искра е припламнала, тя не е първа красавица, но вероятно има присъствие.

# 3 729
С първия й съпруг :

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

И Никола с първата му съпруга (много ми е смешен млад и зелен, като рапончо) :
Скрит текст:

# 3 730
Той, пък един продуцент.Всички го изоставиха, дори и Преслава и Анелия.Клиповете им се въртят по Фен тв и др канали вече.От алчност загуби всичко и всички.Един концерт от години не може да направи.Чакаше на парите на Хриси за Мария и на Пеевски за Янева да им въртят песните на всеки час.Чака само да прибира пари,но не и да влага.
Говорех за Николай Пашев, продуцентът на Денис Теофиков. Той продуцираше Джулия като истински продуцент, всичко е зависело от него.
Неудобно ми е да публикувам това след последните постове, ама така ще е. Да говорим и за такива петоразрядници, за да оценяваме истинските звездни компромати Grinning

# 3 731

Първата съпруга на Саркози (русата) е кръстница на детето на Сесилия от първия й съпруг.
Интересен живот. Красива нетрадиционно, мнооооого елегантна и явно с характер (зодия скорпион все пак).

# 3 732
Скрит текст:
Вярно ли е,че Джулия се е събрала със бившият си?
Те се разведоха ,имаше драми а у .

И аз това го четох.Гледам,че се следват пак в инстаграм.

Жалко,мислех че е отървала от него.
Той й беше изневериал с Дени от "Игри на Волята", нали? Май заради това се бяха разделили и развели, а после той е казвал, че съжалява, изглупил, нетрябвало... Сякаш му беше кофти, че си е прецакал връзката с Джулия.

За първи път Джуди Халваджиян  говори с имена за свалянето на Господарите https://youtu.be/Hw9R6dpe63g?t=1843 (боднала съм тайминга, който иска може и цялото да си пусне отначало)

Сега гледам, че при Тото ще е Влади Въргала.... Тото чисти наакването с Тити с историята на Мануела?

Кристиян и Дени от игри на волята са имали кратка връзка,след време тя направи клип и в него каза,че съжалява че така се е получило. Общата снимка мисля качиха в денят , когато Джулия е била рожденичка.

Голямо дъно е този .  Сега ми излезе нейна снимка качена върху огромен джип Тойота (оказа се ,че е на Кристиян)

# 3 733
Sugar, благодаря🙌
Тъкмо се зарових да търся снимки и налетях на същите🙈
Сесилия не е безумна красавица.
Но май се очертава със съмнителен морал🧐
Докато гледах снимки, се зачетох…
И стана ясно, че на сватбата си с 50г Жак Мартен, тя е бременна в 8 месец - подписват на 10ти, ражда на 24.
И разправяла наляво-надясно, че се омъжвала за най-известния мъж във Франция🙄
И Саркози като я видял бременна в кметството, тотално заслепен, бил казал “Какво от това, че се омъжва бременна за друг, тя е за мен.”
Били семейни приятели, ходели си по гости, Саркози не спрял да задява Сесилия.
Тя уж се дърпала, но не достатъчно. Двете двойки били на ски курорт в Алпите заедно, двете жени - приятелки.
Сесилия и Никола на калъп в хижата, съпругата на Никола връхлита в стаята да каже нещо на приятелката и Никола се наложило да скача през прозореца.
От стрес, жена му развила рак на гърдата и затова му дала развод, официално, чак 8г по-късно.
А Сесилия е живяла и с Атиас докато още е била омъжена за Саркози.
Като го зарязва на президентския пост, имаше спекулации как бил толкова отчаян, че й пратил телефонно съобщение “Върни се и зарязвам всичко.”
Моралът на французите като цяло е доста съмнителен и са известни с това, че уж са големи любовчии със слаби ангели.

За Ванеса Паради, детето-чудо, накратко.
Тя сега е на 52 (от 22/12 насам) и от 2016 е в щастлива връзка с френски писател, артист, сценарист и режисьор, Самюел Беншетрит.
Знаете ли с какво е известен той?!
Беше последния съпруг на трагично убитата през 2003 Мари Трентинян, пребита от тогавашния й, дрогиран спътник в живота, фр. рокаджия Бертран Канта, след като прочел пратено от Беншетрит съобщение до Мари. Беншетрит й пожелал просто успех в снимането на новия филм, а онзи дрогиран изверг изревнувал и я убил с ритници в главата, любимата дъщеря на големия Жан-Луи Трентинян, починал не толкова отдавна.
Та Беншетрит е сегашната любов на Ванеса. Тя се снима във филми и ще издава нов албум. Живеят мирно и щастливо, творят.

# 3 734
  • София
Френски ми ти работи! Не всеки може да ги разбере.

Общи условия

Активация на акаунт