Звездни Компромати- Декември'24

• 346 181
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 705
  • софия
За съжаление няма филм "преборил рака". Важното е да се държи под наблюдение и пак няма гаранция.

Бог да го прости Краси!
В Черешката ми направи впечатление какво чудесно момче има. Сили на близките по-бързо да свикнат с липсата.

# 3 706
Ресните в спалнята ми напомниха на тия ресни по камионите едно време, абсолютно същата асоциация ми навяха, но явно са модерни.
Скрит текст:
Уверявам те, че и сега ги има в много камиони. Особено такива от славянски държави.

# 3 707

Джулия, Митко, Кристия и т.н....

Джулия е фолк певица, на Митко истинското име е Кристиян и е познат от тъпотията "София ден и нощ".

За да не е спам:
Скрит текст:

# 3 708
Какви са тези световно неизвестни хора в темата....вкл. последните снимки

# 3 709
Това е Нали Сано.

# 3 710
  • Sofia
Винаги съм мислила, че Нели има естествено голям бюст. Така я помня от години. А сега виждам, че май е силикон. По онова време сигурно е била от първите. Има ли снимки като гимнастичка?

# 3 711
Аз не съм виждала гимнастичка с голям бюст. Самият спорт не предполага развиването на такъв бюст.

# 3 712
Взех я за Алисия. Не че има особено значение, ама поне едно име не може ли да напишете. Чист спам са последните страници.

# 3 713
Радина
Скрит текст:

# 3 714
Нели Сано като гимнастичка:
Скрит текст:

Тук на корицата на японско списание :
Скрит текст:

Ех, че красота Heart  Нели е момичето в средата, а Мария Петрова е от наше дясно (която закачливо надниква зад колоната)
Скрит текст:

Хлапета направо Simple Smile Нели е в средата, Мария е зад нея, първото момиче не е тагнато...
Скрит текст:

Илияна и Нешка :
Скрит текст:

# 3 715
  • До морето
На последната снимка, където е в профил, си личи колко много сина й прилича на нея.

# 3 716
Златка Димитрова от 3 години има връзка и още не живеят заедно.Да не е женен и той

# 3 717
Много са красиви Нели и Мария, както и другото момиче.
Златка май си живее в Бургас, а гаджето в София.

# 3 718
Златка Димитрова от 3 години има връзка и още не живеят заедно.Да не е женен и той

Аз защо бях останала с впечатление, че тя му роди дете на този адвокат. Имаше в профила ѝ потвърждение за това.

# 3 719

Аз защо бях останала с впечатление, че тя му роди дете на този адвокат. Имаше в профила ѝ потвърждение за това.

Тя има едно дете от Миро.Той вече е ученик.За друго дете не съм чувала.

Общи условия

Активация на акаунт