Звездни Компромати- Декември'24

• 346 184
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря за интересната тема,не я бях чувала дори,интересен живот е имала 🤗.
Ставийски сключи споразумение по спомен,един милион се тиражираше тогава че е платил обещетение.Всичко опука явно този боклук,не заслужава да се нарече баща.Още след първия скандал трябваше сметките да са на фондация нещо или на майката само и да няма той достъп,но явно подкупите са били стабилни.

# 61
Е, ако е опукал и парите от Стависки, нерешителността и бездействието на майката (много й съчувствам) са не по-малко престъпни. Ще знам аз за какъв хазартен лалугер съм се оженила и ще му вадя пълномощно да се разпорежда с на детето ми парите? Той си е бил комарджия цял живот, далеч преди катастрофата. Тя е знаела това. Как ще му повери парите за лечение?

# 62
  • Варна
Кактусче, както винаги научавам нещо ново благодарение на теб ❤️
Интересен живот е имала тази дама.

# 63
  • При семейството си
А Максим Стависки не е ли платил някакво обезщетение? За него защо никой не говори?
https://www.bazk.org/news/kolko-pari-dosega-e-dal-maksim-stavisk … -manuela-gorsova/

Дела са видени, както и искания за разпореждане със средствата И от името на майката, може би са били с пълномощни, но все пак:
https://www.haskovo.net/news/182221/parite-na-manuela-blokirani-v-banka

https://informiran.net/balgariya/potresavashto-manuela-shte-plas … -invalid-i-v-koma

# 64
Съжалявам, че ще разводня темата, но тук идва и ролята на държавата. Не можеш да оставиш един човек, един родител да се грижи за дете/човек с множествени увреждания 24/7. Не е човешко, не е хуманно…за никой.

Държавата в такива случаи дава право за личен асистент. Мисля, че се полагат и социални помощи. Какво повече може да направи държавата?

# 65
Е, ако е опукал и парите от Стависки, нерешителността и бездействието на майката (много й съчувствам) са не по-малко престъпни. Ще знам аз за какъв хазартен лалугер съм се оженила и ще му вадя пълномощно да се разпорежда с на детето ми парите? Той си е бил комарджия цял живот, далеч преди катастрофата. Тя е знаела това. Как ще му повери парите за лечение?
Ако си на нейно място от сутрин до вечер да обслужваш един напълно безпомощен възрастен човек, а не дете. Да задоволяваш всичките му нужди. Дали ще имаш сили и средствата да управляваш?

# 66
Ами Въргала каза, че с асистентските пари на майката и разни социални помощи, парите на месец са около 1800лв.
Те реално са живели с тази сума, а наглецът е преживявал с друг стандарт от парите, които майката не е знаела.
Детето му е било банкомат за него, а не отговорност и грижа.

# 67
  • При семейството си
Съжалявам, че ще разводня темата, но тук идва и ролята на държавата. Не можеш да оставиш един човек, един родител да се грижи за дете/човек с множествени увреждания 24/7. Не е човешко, не е хуманно…за никой.

Държавата в такива случаи дава право за личен асистент. Мисля, че се полагат и социални помощи. Какво повече може да направи държавата?
Няма да коментирам…едно, че съвсем ще разводня темата, второ, ако задавате подобен въпрос, значи изобщо нямате представа какво могат и правят в другите държави, да не говорим какво значи у нас личен асистент-родител.

# 68
Барбарела, да не дава Господ никому такова изпитание, но с тези пари можеше да се наеме някой, който да я отменя вкъщи, когато се налага да излезе по институции или по някакъв начин да стопаниса парите. Те пак са стигнали до развод с безпътния баща, но той нанесе непоправими щети преди това.

# 69
  • Варна
Аз имам неприятен спомен от стари интервюта на Владо Въргала,по повод злоупотребата на бащата с парите.Това беше отдавна.Той мрънкаше нещо..
Според мен има значение,че и той е със зависимост- алкохолна.
Някак със снизхождение му бяха коментарите.
Това интервю не съм го гледала.Неприятен ми е.
Изглежда си на алкохолик,от онези размазаните и ревящи.
И да,за мен също е виновен.Когато знаеш нещо и го покриваш,ти ставаш съучастник.

# 70
На мен не ми стана ясно Въргала каква роля играе в това семейство? Как осигурява помощ, при положение, че самият той няма 2 лева в джоба си и ходи дрипав и некъпан с години?

# 71
Отвратена съм от Горсов!

Ставийски и Албена още ли са женени?

# 72
  • USA
На мен не ми стана ясно Въргала каква роля играе в това семейство?

И аз не разбрах ролята на Въргала - говорител на семейството ли е, близък роднина ли?
А за хазартнозависимите им се отказва достъп от всякакви банкови сметки,не знам защо това не е предприето от съпругата му.

# 73
  • софия
Момичета,
Ако си на нейно място от сутрин до вечер да обслужваш един напълно безпомощен възрастен човек, а не дете. Да задоволяваш всичките му нужди. Дали ще имаш сили и средствата да управляваш?
Защо това, защо онова? Защо не била наела човек да ѝ помага?
Вероятно с нормален разум, с приятел, който е до нас и ни посъветва, можем да стигнем до подобно решение, но не сме на мястото и в душата ѝ. Отстрани е много лесно да се дава акъл и съм сигурна, че всички се кръстим да не дава Господ от първо лице да видим какво е.

Въргала мисля е чист. Поне такъв изглежда. Разказваше, че негов приятел преди няколко години е давал пари на горсов. Извини се, че преди е защитавал горсов и каза, че и той има вина.

# 74
  • Glasgow
Благодаря за темата 🤗
Близнаците на Анджелина и Брад, Вивиан и Нокс
Скрит текст:

За Горсов, скандално, че е имал достъп до тези сметки. Особено пък и разведени, което поне значи, че няма да има достъп до асистентските на майката и ако Мануела получава Телк. Той ми се струва, че няма да излезе жив от тази ситуация

Общи условия

Активация на акаунт