Звездни Компромати- Декември'24

• 347 300
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 75
  • Deutschland
И аз имам такова предчувствие. Четох предположения, че или е избягал в чужбина или не е жив вече.

# 76
Тези хора са много наказани. Основният виновник изобщо не понесе последствия. Държавата можеше да им помогне първо със справедливо наказание, второ с психологическа помощ, защото случилото се неминуемо е влошило състоянието и на родителите, дали хазартна зависимост или мъка и депресия или каквото и да е, трето с лечението ...и да, и със защитаване интереса на Мануела дори от близките й, ако се налага. Не знам дали в другите страни всичко е перфектно, ама тука ми изглежда безнадеждно по всички параграфи.

# 77
За хората, които четат свободно на английски, препоръчвам автобиографията на Хеди Ламар. Много приятно четиво, за съжаление не е издавана в България.
Скрит текст:
За сметка на това на български е издавана друга книга за живота и - "Единствената жена в стаята", която нито е толкова интересна, нито е от първо лице, а просто романизирана биография. Интересна е, за който обича биографии, но аз лично винаги предпочитам автобиографиите.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 10:05 от BernardaM.

# 78
Не разбрах също като се дава трибуна на Въргала да сподели тази изключително низка постъпка на един баща, какво се очаква сега от нас като общество? Да се появи някой друг бизнесмен ли, който да възстанови сумата? Някой да поправи отново грешката на човека, който трябва да е отговорен към детето си ли?

# 79
Не съм изненадана от Горсов.
Държавата, държавата.....Ами такива са ни законите. Чукаме на дърво да не ни застигне и  те така. До следващия случай

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 12:18 от Не се сърди, човече

# 80
  • Glasgow
Но какво повече може да направи държавата?(освен да осъди на затвор Стависки, но това не помага на Мануела). Получили са обезщетение, получили са застраховка, майката е асистент, сигурно Мануела има Телк? Освен да я настанят в хоспис какво друго може и какво е различно извън България? Пак родители или настойници са асистенти, биха дали общинско жилище пригодено за човек с трудна мобилност (наземен етаж, широки врати, широка баня) и това е май

# 81
Гледах Влади Въргала по нова при Лора.
Каза,че бащата на Мануела Горсова/пострадалото момиче от Максим Ставински/ е изтеглил всичките спестявания/над 360хил./и златни накити … и е избягал нанякъде 🤬

Егати ужасът. Майката и Мануела как ще се оправят, след като майката е 24/7 ангажирана с нея Sad(

# 82
Той е комарджия. Ако е истина... ужас :/ Защото той отдавна обра сметката и преди години. Но майката не е ли няложила запор...

# 83
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата! Хеди Ламар е била изключително красива жена.

# 84
  • София
Оставам със впечатление,че Въргала е бил наясно много отдавна какво е правил Горсов. И дали и той не е намазвал от цялата работа,че като го гледам гузен не гонен бяга.Чудя се на майката от цялата ситуация с бившия мъж..Колкото и да си ангажирана с момичето,не усеща ли я мами бивш мъж.Бях чела интервю на тоя Горсов,че жена им помагала.Тази майка излиза,за половин час,но излиза...

# 85
Оставам със впечатление,че Въргала е бил наясно много отдавна какво е правил Горсов. И дали и той не е намазвал от цялата работа,че като го гледам гузен не гонен бяга.Чудя се на майката от цялата ситуация с бившия мъж..Колкото и да си ангажирана с момичето,не усеща ли я мами бивш мъж.Бях чела интервю на тоя Горсов,че жена им помагала.Тази майка излиза,за половин час,но излиза...

Може да е мълчал, защото миналия път, като се разбра, на практика стана по-зле за Мануела. Хем изхарчил парите, хем никой не помага, хем адвокатите използват този факт (можеше други да са сумите и изходът от делата)... И сега пак нищо хубаво не я чака, след като пак са го разкрили. То по-добре да е умрял, че да се успокоят хората, че няма вече кой да харчи парите неправомерно.

# 86
"Къщички в снега се гушат, а коминчетата пушат" Благодаря за приказното оформление и страхотно интересния пост /както винаги Heart /. Джъмбо пуснали някаква мрачна реклама с коминочистач, трябва да те наемат ти да им правиш коледните реклами, да видят какво е приказка Relieved

Влади не беше толкова гузен, колкото разгневен и искрено огорчен. Той помага на това семейство, защото е потресен от съдбата му. Помага безвъзмездно. Някой беше написал, че той самия е "скърпен" откъде помага... Ами явно така, не използва парите за себе си, търси възможности да помогне на тях. Той е здрав, какво като няма пари.
Той разказа как е възприел предишната изцепка на Горсов, не като на болен комарджия, а отчаян човек, който в безумието си е направил безумна глупост. И затова си възприемане се извини. Той самия не е очаквал това, което се случва сега.
Гледайки го и слушайки го, го разбирам. И наистина мисля, че не е бил запознат със състоянието на Горсов. Камо ли да е замесен в схеми. Влади може да не е долюбван в темата, но е добър човек и има страх от Бога. Няма да си сложи такъв грях.

# 87
Познавам Влади Въргала и е абсурдно да го обвинявате, че е "намазал"!
Може да е правил много грешки в живота си, но това е прекалено!

# 88
  • София
Ванеса Уилямс
Скрит текст:
Лиз Хърли
Скрит текст:
Лили Колинс
Скрит текст:
Елтън Джон и Донатела Версаче
Скрит текст:
Люк Евънс с гаджето
Скрит текст: