Звездни Компромати- Декември'24

• 349 703
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 90
  • Разпиляна във въображението
Отварям снимките на Лиз Хърли и се питам няма ли я със сина й и тя снимката отдолу. Създават у мен усещане за нещо неправилно.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 13:37 от Miriel

# 91
Влади Въргала от години помага на семейство Горсови. Доколкото знам помага и на други хора в тежко положение. Явно има  добро и милостиво сърце. За съжаление такива хора често стават жертви на собствената си добрина и в случая Горсов, който беше осъден преди години за изразходване за комар на над 100 000 лева от парите на детето си, добре се е възползвал от Въргала. Доколкото четох днес и персонално от негово име е ходил и вземал пари от известни хора, което е голяма набутвация. Сега кой ще връща?
Въпросният Горсов трябваше да бъде отстранен от дъщеря си още преди около 10 години, когато го хванаха, че краде от парите от дарения.
Но и майката на момичето е нямам думи. Преди време е отказвала да свидетелства срещу Горсов и се е наложило да бъде отведена принудително в съда .
На днешно време , когато можеш да си управляваш парите от телефона, тя е оставила този същия човек да има достъп и да се разпорежда с такива големи суми.
Покойният бизнесмен Петър Христов навремето е платил над 200 000 долара за лечение в Израел, след това редовно са му били искани големи суми. Отделно към 130 000 долара застраховка, много дарения са дадени за това момиче. Бащата в едно интервю казва , че това били "смешни пари".
Съдът го осъжда да върне над 100 хил лева, дали ги е върнал? И майката мълчи и мълчи.
Майката си гледа детето, а Горсов не работи от години, вземал е редовно пари значи.
Горкото момиче, първо на родители не е случило, после и тази ужасна катастрофа. Толкова тежка съдба.

# 92
И на мен ми се струва абсурдно Въргала да се е облагодетелствал финансово от прегрешенията на бащата. Да е си е затварял очите, да е премълчавал - може. Но да е вземал пари, не мога да си го представя.

А смъртта на този бизнесмен има ли нещо общо със случая? Нещо изобщо стана ли ясно?

# 93
Много тежка ситуация, наистина Да не дава Господ по всички направления.
Въргала просто е можел да посъветва майката, но ние не познаваме тези хора, не знаем какво се е случвало. Тежко им е, разбира се! Затова казах, че държавата е трябвало да осигури и психологическа помощ, то не само на тях де, наскоро една млада майка се самоуби например Sad  колко хора се борят сам сами с тежки диагнози, тежки ситуации...

# 94
Цветелина показва пръстен ли?
С господина са се оженили ?
Скрит текст:
?

# 95
Цветелина показва пръстен ли?
С господина са се оженили ?
Скрит текст:
?

На миналогодишни снимки също е с тези пръстени..

# 96
Може и да са женени,ама не в България

# 97
Отделно от цялата дискусия за бащата,  сигурно състоянието на Мануела изисква много средства. Тези 300 -400 хил., които се обсъждат сигурно са крайно недостатъчни за поддържането й от мед. гл. точка.
Това, което показваха ... тя е като растение ... И ако тази пияна Свиня Ставийски не е влезнал в затвора, то поне трябваше да го задължат да е законно съпричастен с разходите по подобието на живот на Мануела. А едно време Денкова чак обидена го раздаваше. Тоя пиян боклук съсипа толкова животи, един уби веднага, а Мануела я направи жив мъртвец .... И живота на майка й съсипа, взида я жива в мъчението на собственото й дете ...
А някой знае ли как успя да се измъкне Максим?

# 98
  • на село
Въобще не се съмнявам, че Въргала е помагал от добро сърце. Предположенията, че може да се е възползвал от парите са нелепи. Това, за което е виновен, е че е мълчал. Хазартната зависимост не е скрита. За мен е дори психическо отклонение и хората трябва да бъдат принудително лекувани и обявявани за недееспособни, съответно да не им се позволява да се занимават с такива отговорни неща. Да дадеш достъп на хазартно зависим до (много) пари е все едно да натикаш факла в ръцете на подпалвач. Държавата ни, че е безхаберна, е ясно, но къде е бил Въргала в това време? Други близки или претендиращи за близки хора?

# 99
Хайде сега Въргала виновен, че двама пълнолетни, средно интелигентни не могат да се оправят с една определена сума пари.
Майката с цялото си поведение показва "жертва съм на манипулатор". Подобно е на тия, които търпят побоища и не се жалват.
Най-вероятно каквото и да й се говори тя не иска да й бъде помогнато. Да се заемеш с управлението на финансите иска кураж, сила и ангажираност. Може да не се чувства в свои води, може да е съсредоточена само във физическите нужди на дъщеря си.
Бащата е типичния голан, ударил джакпота. (Моля да бъда извинена за сравнението. Истината обаче, поне за мен е, че и с най-голямата трагедия се свиква).
Паднало му се е да разполага с пари и да не се отчита, направо като бензин в огън за хазартната му зависимост.
Той също няма как да бъде спрян от странични лица. Кой знае как лъже и маже наред.
Дано да са му натрошили кокалите и да са го хвърлили някъде. Това ще му е възмездието на него.

Дори си мисля дали този репортаж не е с цел, ако е хванат от някого, на когото дължи - да се вдигне шум и да не може да бъде ликвидиран тихомълком.

# 100
Ако навремето пияният убиец Ставински беше осъден ефективно и за дълго, нямаше да четем за толкова бубета и мубета.

За мен в това да се качиш пиян в автомобил има толкова много умисъл и тия, дето сядат осъзнато до пияни шофьори, са не по-малко съпричастни и виновни. Аман!

# 101
Щом на Въргала му е светнала лампата това лято, когато Горсов му се обадил да му иска на заем 5хил. лева за погребението на баща си, че бил изтеглил бърз кредит. Въргалът  се озадачил и го питал защо е толкова голяма сумата, а бащата отвърнал, че имало големи лихви. Въргалът го пратил при негов познат, от който да вземе пари с уговорката, че ще ги връщат. После Горсов пак ходил без знанието на Влади да иска 16 хил. лева и се уговарял да не се казва на Въргала... Но приятеля с парите се обадил и казал за какво става въпрос. Е Влади, ако знае този какъв е  ще го праща ли при приятели и той самия да се излага? Не вярвам. Мисля, че Горсов е използвал много хора без да се усетят. Подобен тип зависимости карат хората да са много изобретателни и лъжливи, ако човек е нормален не би и допуснал за какви схеми става дума.

При катастрофата има още 2ма пострадали, брата на загиналото момче и неговата приятелка. Тя е с гръбначно-мозъчна травма, никой не пита те как са... Какво ли е станало с тях ... Това, че вероятно не са растения не значи, че качеството им на живот е като на здрави...

# 102
Въргала имам чувството, че не си е купувал дрехи от 90-те г. на миналия век, хич не изглежда да харчи някакви пари. Горсов, като го даваха в репортажите от казината, си спомням, че имаше много коментари за най-скъпите цигари, които пушеше, за дрехите, за часовника май. Човекът луксозен лайфстайл имаше.

# 103
Балгодаря за темата!
Повече ще чета, по-малко ще пиша.
За да не е спам - Lindsay Lohan.
Скрит текст:

# 104
Стависки да си беше излежал присъдата от 2 години и нещо затвор, щеше да е по-добре. Тази присъда и без това е смешна при положение, че е убил един и осакатил втори. Говореше се, че са правени политически врътки, за да не влезе в затвора.
Относно това, че 300-400 хиляди са малко пари за един човек в състоянието на М.Горсова, представете си, колко още има, които не са получили и 1 стотна от това, което се е кумулирало тук.
Човешкият живот няма цена, но тук става въпрос и за един много циничен, алчен баща без ценностна система. Когато заплатите са по 200-250 лева той иска 2 милиона лева, защото Стависки тогава вече е много известен.
Денкова - неговата партньорка е споделяла, че ежемесечно са давани пари, като цялостно сумата е възлизала на около 400 хиляди лева на онези години. Това са 1818 минимални заплати, все едно сега да получиш почти 2 милиона лева. Това е безумие. Целият случай е безумие с едно загинало момче и едно увредено момиче, жертви на сбърканата ни система, на липсата на морал, на липсата на етика не само в самият извършител, но и в родителите.
Бащата на Емануела буквално я унищожава за втори път. Колкото и да са били малко тези пари, сега без тях положението става много тежко.
И обществото се научи, сядаш, пиеш, убиваш и продължаваш напред, все едно нищо не се е случвало.

Общи условия

Активация на акаунт