Звездни Компромати- Декември'24

• 346 037
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 825
Честита Нова година!
 Повече звезди, повече компромати, повече писане  и забавление.
 Темата е за звезди, хора със следа, влияние или постижения, които имат гафове и тъмна страна,  издънка. Но са известни на повече хора. Досадно е да се прекалява с крайности.

# 3 826
Честита нова година,пожелавам здраве на всички 🍀🎄☃️🎁🤗.
Карлос Насар със семейството си.
Скрит текст:

Майката на Карлос в интервю:
 "Тъй като отрасна в малък град и нямаше много възможности, аз ги записах на всичко, та те да си изберат пътя, по който да вървят, разказва майката за тримата си синове. Карлос мина през леката атлетика, после шахмат, спортна гимнастика…При него чувството да побеждава е от малък", заяви Иванова пред БНР.

Тя си спомня и за първия му треньор: "Да достигнеш до върха беше най-голямата мечта на него и на Илиян Илиев, мир на душата му. Той винаги ще бъде с нас. Цял Червен бряг знаеше как треньорът казваше: "Той ще стане световен шампион, той ще стане олимпийски шампион."

Карлос е повярвал. Този човек много инвестира в него. Той му предаде и любовта към България. И когато беше първата сделка с Катар, те постоянно му се обаждаха и вдигаха цените, и сърцето на треньора му се съкруши. Тогава Карлос може би разбра, че няма да се продаде."

За себе си допълва: "Моята роля е била да го подкрепям. Когато каза: "Аз ще стана олимпийски шампион" може би е бил на 10 години. И аз не му се подиграх, аз повярвах. Може би това е единствената мотивация, която съм му дала. Осъзнавам, че вече е национално богатство и не трябва да го искам само за себе си, а трябва да го споделя."

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 11:19 от Лещичка 💙💚

# 3 827
  • Наблизо
Честита нова година,пожелавам здраве на всички 🍀🎄☃🎁🤗.
Карлос Насар със семейството си.
Скрит текст:

Майката на Карлос в интервю:
 "Тъй като отрасна в малък град и нямаше много възможности, аз ги записах на всичко, та те да си изберат пътя, по който да вървят, разказва майката за тримата си синове. Карлос мина през леката атлетика, после шахмат, спортна гимнастика…При него чувството да побеждава е от малък", заяви Иванова пред БНР.

Тя си спомня и за първия му треньор: "Да достигнеш до върха беше най-голямата мечта на него и на Илиян Илиев, мир на душата му. Той винаги ще бъде с нас. Цял Червен бряг знаеше как треньорът казваше: "Той ще стане световен шампион, той ще стане олимпийски шампион."

Карлос е повярвал. Този човек много инвестира в него. Той му предаде и любовта към България. И когато беше първата сделка с Катар, те постоянно му се обаждаха и вдигаха цените, и сърцето на треньора му се съкруши. Тогава Карлос може би разбра, че няма да се продаде."

За себе си допълва: "Моята роля е била да го подкрепям. Когато каза: "Аз ще стана олимпийски шампион" може би е бил на 10 години. И аз не му се подиграх, аз повярвах. Може би това е единствената мотивация, която съм му дала. Осъзнавам, че вече е национално богатство и не трябва да го искам само за себе си, а трябва да го споделя."

Честита нова година и от мен!

Много хубави момчета и мама,семейство Насар.

# 3 828
  • на пистата
Звезди?Какво означава звезда..звездити са на небето."Звезди" като Пит,Джоли,Пи Диди...това ли са звезди.Всички си имат тъмна страна.Не искам да подръжавам и да поставям на пиедестал всички имащи се за звезди.И те имат мръсно бельо..и със сигурност е по-мръсно от на много,които тук се отричат.
Хората имат нужда от идеал. Защо се опитвате да им го отнемете?

Ч.Н.Г.
Не опитвам да отнема нищо.Написах го,защото мине се не мине и накой дава наклон за кого да се пише.Всички са еднакви,едни са известни,защота са известни.Други са известни с пари,втори с г*з,трети с глупостите си четвърти с криминалното си минало..За мен може Киано да е звезда,за накой друг Златка.Така че, нека се пише за всичко.
Честита Нова Година!Здраве и успехи на всички!
И един поздрав от Австралия 😁
https://vm.tiktok.com/ZNewstcrN/

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 10:43 от NaM

# 3 829
  • Glasgow
Ако не ме лъже паметта Кактус беше споменала, че няма да има възможност да пусне нова тема. Нали за януари идеше реч?
Кристиано Роналдо с майка си, сега и като тийн, честити ѝ рождения ден с тези снимки
Скрит текст:

# 3 830
Лили Иванова ви пожелава Нова година коцната на масата.

# 3 831
  • Sofia
Момченцето от шоколадите 😍
Скрит текст:

# 3 832
Момченцето от шоколадите 😍
Скрит текст:

Голям е сладур! Blue Heart

Баба Лили е изглеждала така преди 40 г. сигурно. Сякаш не сме я виждали на живо. Кому е нужно да се прави на девойка?

# 3 833
  • София
....Кому е нужно да се прави на девойка?
Интересен въпрос 🙂
Евентуален отговор " На нея самата " достатъчен ли би бил?

# 3 834
Интересен въпрос 🙂

Ми да си слага такива обработени снимки в личен албум, като е за нея самата. Иначе е смешна. Язък и за певческия талант.

# 3 835
Интересен въпрос 🙂

Ми да си слага такива обработени снимки в личен албум, като е за нея самата. Иначе е смешна. Язък и за певческия талант.

На мен не ми пречи, не се вторачвам в снимките и. Възхищавам се от енергията и таланта и на концертите на живо. Дай боже да имам нейната енергия на 85 години.

# 3 836
  • София
Така де 🙂
То гледането на обработените ѝ снимки не е задължително все пак. Иначе се получава разнобой - хем недаващо мира любопитство, хем неминуем потрес от видяното 🙂
А най-прозира изотдолу желание за обида, уви.

# 3 837
Честита Нова Година! Бъдете здрави и много щастливи!🥂🍀❤️
Бременната Жизел
Скрит текст:

# 3 838
Жените - стари или млади не са чак толкова интересни вече. Аз още не мога да забравя образа на Дони от снощното шоу "Пееш или лъжеш". Той се е превърнал в едно безполово същество с кръшен ханш и глас като на Буратино. Какво точно се случва с този мъж? Изобщо не прилича на обикновена артистичност или екстравагантност. А пък Нети как ли се чувства като го гледа това?

# 3 839
  • София
То кой ли публикува необработени снимки. Совите не са това..😊.
Разбирам и Лили и Мадона, те още правят концерти и рекламата им е важна. Ако се пуснат на снимка натюр, продажбите ще спаднат.
Маркетинг, какво да правим. Те поне създават продукт, който се харесва на много хора.

Общи условия

Активация на акаунт