Звездни Компромати- Декември'24

• 346 051
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 750
Гледах Анджелина Джоли в шоуто на Jimmy Fallon. Освен, че много често мига, което ме напряга, изглежда добре, даже малко стеснителна. 😄 Много е заприличала на Камерън Диас.
За разните непознати фолкпевици и псевдо водещи и псевдо инфлуенсъри.. много свалят нивото на темата и са ми ултра досадни поради непоносимата си празнота.
Да подминавам, казва една потребителка.. че то са десетки страници..коя по-напред да подмина? (непоискано мнение на само читателка)

# 3 751
Анджелина много отдавна мига така. И аз съм я забелязала.

# 3 752

Ама тоз човек си имал участия.Аз си мислех,че пее ей така за кеф като е в някой клуб.За тази вечер 3 участия има.

# 3 753
Аз го слушах, но според мен е голяма мъка с пеенето. Няма глас и ме напряга напъването му. Прилича ми на любител, който запява след 2-3 ракии с приятели.

# 3 754
Аз го слушах, но според мен е голяма мъка с пеенето. Няма глас и ме напряга напъването му. Прилича ми на любител, който запява след 2-3 ракии с приятели.

Ама човека взима хонорар...

# 3 755
Е защо да не взима като има желаещи ?

# 3 756
  • На морето!
Скрит текст:
Вярно ли е,че Джулия се е събрала със бившият си?
Те се разведоха ,имаше драми а у .

И аз това го четох.Гледам,че се следват пак в инстаграм.

Жалко,мислех че е отървала от него.
Той й беше изневериал с Дени от "Игри на Волята", нали? Май заради това се бяха разделили и развели, а после той е казвал, че съжалява, изглупил, нетрябвало... Сякаш му беше кофти, че си е прецакал връзката с Джулия.

За първи път Джуди Халваджиян  говори с имена за свалянето на Господарите https://youtu.be/Hw9R6dpe63g?t=1843 (боднала съм тайминга, който иска може и цялото да си пусне отначало)
Благодаря за линка, беше ми много интересно да чуя в прав текст това, което се говори от години. Домусчиеви, Пеевски, ББ и сие, които дърпат конците и през медиите.

Не я знам тази Джулия, която ожалвате, нито Кристиян, Тото също не гледам, но ми е интересно да чета всякакви житейски истории и да зяпам снимки.

Сисилия Саркози е страхотна мадама, целеустремена, успешна и с наистина интересен по френски любовен живот. Карла Бруни също е готина, но няма обаянието, осанката и духа на Сесилия.
Не бива никога да се забравя какво тя и Франция направиха за нашите медици, тихо, кротко и без претенции за вечна благодарност и преданост. Ето я в този наистина звезден миг
Скрит текст:

# 3 757
  • Berlin
Много любопитно е това, което се е случило в онази нощ. Георги Милков щеше да прави документален филм, направи ли го? Или някой друг да е бил? Където разказват всъщност какво е станало и какво е довело до освобождаването на медиците.

# 3 758
Палто от кожухара Арон Шуманов, баща на Сесилия Атилас. Тъй като е румънски ром с руски корени, при преместването си в Париж той възприема името Андре Сиганер (фамилията означава точно това, което се произнася).
Скрит текст:

# 3 759
  • Berlin
Сега отворих книгата на Милков (понеже темата е засегната там) и попаднах на 2 стр. за Сесилия Саркози. Освен на нашите медици тя е помогнала след това и на Швейцария да си върнат двама швейцарци от Кадафи. Пише, че тя е отишла веднъж и си е тръгнала, но след 10 дни се връща и успява… как? Не е ясно.
И по идея на шефката на Дипломатическия институт към МВР (към 2022г) Георги Милков участва в редица интервюта с хора, замесени в случая тогава, за да документират историята.
Мисля, че имаше и няколко стр. за медиците, но не намирам в момента.

# 3 760
  • Berlin
Стана ми интересно за Рио Фърдинанд какво пише.😀

# 3 761
Направих си труда и отделих от времето си да обърна повече внимание на Светломиров. Разрових се в ютуб. Ами не пее зле, готин е, залага на кавъри и му се получават нещата. Има публика и за него.

# 3 762
  • на пистата
Звезди?Какво означава звезда..звездити са на небето."Звезди" като Пит,Джоли,Пи Диди...това ли са звезди.Всички си имат тъмна страна.Не искам да подръжавам и да поставям на пиедестал всички имащи се за звезди.И те имат мръсно бельо..и със сигурност е по-мръсно от на много,които тук се отричат.

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 14:53 от NaM

# 3 763
Не бива и през ум да ви минава, че Саркози е пратил Сесилия при Кадафи и той покорен от чара й е пуснал сестрите. Всичко е въпрос на сделки.
А относно звездите, вече не знам кой е истинска звезда и кой не. Може би само в Холивуд и в големите европейски градове можем да говорим, че съществуват звезди. Едно време е било лесно: слизат загадъчно ангели от красиви автомобили, обвити в кожи и диаманти. Днес всяка средностатистическа жена може да си купи фалшиви кожи и диаманти, а също и фалшив Луи Вютон, да не говорим за Шанел. Някак днес звездите не светят нависоко, с една ръка можем да ги достигнем. Те също се приземиха доброволно. И все пак, Анджелина и Брад са звезди. Пи Диди също е звезда. Компрометирани или не, те остават по една черта след себе си. Има добри хора и лоши хора. Е, на някои им провървява и се превръщат в звезди. Къде с труд, къде с късмет…
Но, само да кривне настрани звездата и край! Кенсъл!
Аз не знам как още никой не се е сетил да канселира Нобел. Все пак, Нобел е изобретил динамита, а има учредена награда за мир с неговото име. Уау!

# 3 764
  • Sofia
Според английските медии - Брад ще предложи на Инес в най-скоро време. Чувствал се спокоен и щастлив с нея.
Дуа Липа също вече се разхожда с годежния си пръстен, чакаме сватба и там.

Общи условия

Активация на акаунт