Звездни Компромати- Декември'24

• 346 053
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 765
Много любопитно е това, което се е случило в онази нощ. Георги Милков щеше да прави документален филм, направи ли го? Или някой друг да е бил? Където разказват всъщност какво е станало и какво е довело до освобождаването на медиците.

Сесилия има автобиографична книга, в която разкрива подробности. Още не съм я чела (предстои ми). Надявам се наистина да е обяснено точно и ясно.
Но както и да са се стекли обстоятелствата, резултатът е важен - петима сънародници се завръщат у дома при семействата си, в относителна цялост на тялото и духа. Това ми стига, лично на мен.

# 3 766
  • Glasgow
А те Брад и Анджелина могат ли да се женят за други, нали уж все с не финализиран развод, все на финалната права, десетина години

# 3 767
  • Пловдив
А те Брад и Анджелина могат ли да се женят за други, нали уж все с не финализиран развод, все на финалната права, десетина години
Е ДНЕС го финализирали. Поне тъй се пише.

# 3 768

https://www.instagram.com/p/DEOyWDEOdiF/

Хелена Кристенсен 56 г. в завидна форма..
https://www.instagram.com/p/DEBRLkBuQmH/

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 15:49 от SHE_IS

# 3 769
Кадиеви в Джорджтаун, Пенанг, Малайзия
Скрит текст:

Хубави снимки е качил Сашо, с интерес ги разгледах, но слагам само тези, на които ги има тях.

Постоянните подхвърляния за “възвишените” и как да си направят друга тема са много неприятни и грозни. Понякога и скролването не върши работа, толкова наситено с Паломи, Палуни и Джулии става.

# 3 770
В голяма мистерия са забулени преговорите Саркози-Кадафи. Какво е било договерно си остава в полето на спекулациите и до ден днешен. Вероятно малко хора знаят истината и е строго конфиденциално.

# 3 771
Момичета, всеки, който не харесва Златки, Палуни и Паломи може да качи по-качествени неща.

# 3 772
  • София
Еми качват се, но отзив няма.

# 3 773
Мижав интерес 😂

# 3 774
Неделя Щонова със снимка и ферман за изминалата година. В характерния за нея стил за аури, магически пръчки, вдъхновения....Направо се изморих, докато го прочетох.
Скрит текст:

# 3 775
Ее, разделиха се официално. Токова красиви, много красиви, богати и талантливи хора. А децата им израснаха в най-лошата среда - родителите им се ненавиждат
Скрит текст:

# 3 776
  • In The Middle Of Nowhere
Пипи много се е олелчила, а баща й ми е много неприятен типаж. Хейтърско новогодишно 😊

# 3 777
Петя на първата снимка изглежда много възрастна. Явно самият кадър я прави да изглежда така.

# 3 778
  • Sofia
Емилия в обувките на Пепеляшка 😀
Скрит текст:

Голяма чалгария се очертава май в новогодишната програма по нова тв 🤨…

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 19:19 от Doli

# 3 779
  • София
Не мога да понасям Щонова, за мен е в една категория с Кобилкина и Нелка Хикселка.

Общи условия

Активация на акаунт