Звездни Компромати- Декември'24

• 347 191
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 780
Малка част от дизайнерските тоалети, в които инфлуенсърката Нара готви за семейството си
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
1/spoiler]

# 3 781
  • в пералнята
Да върна темата за Лена Преминава.
Според мен тя си е намерила вече нов.
Има няколко снимки с един мексикански дизайнер още от седмицата на модата.и няколко пъти вече лети до Тулум в Мексико с частен самолет.
Явно тя е оставила Александър.

# 3 782
И в сторито й от днес се возеше в кола и се видя малка част от шофьора -добре сложен и млад.

# 3 783
  • в пералнята
Според мен е той

# 3 784
Едва ли. След толкова години с мъж като бившият и  няма да бъде с някой младеж, артист. Но който и да е , стандарта и може само да се повиши. Тя е много красива и много трофейна жена.

# 3 785
  • София
Не я бях чувала тази Лена преди настойчивото коментиране в темата. Като каква се изявява освен съпруга на богат мъж? Явно вече бивша.
Далеч ми е от красива.

# 3 786
Е чак голяма хубост
Скрит текст:

# 3 787
  • в пералнята
Като повечето инфлуенсъри - нищо конкретно. На мен също не ми е хубава, но ми беше интересна основно с дестинациите, на които пътуваха.
Нищо не беше като за простосмъртни. Но свърши и нейната.

# 3 788
  • Пловдив
Нищо не беше като за простосмъртни. Но свърши и нейната.
Ами. Ще се качи на друг влак.

# 3 789
И на мен не ми се вярва нещо за този мексиканец. Може да е работен ангажимент.
Иначе е известна като съпруга на мъжа си, чат-пат като модел и инфлуенсър.

# 3 790
  • София
Тоест превъзхожда нашите трофейни съпруги с това че не е наша. Grinning

# 3 791
Много по-богата е най-малкото Grinning

# 3 792
Аз пак се мотам с реакция, но идвам да кажа, че не се обиждам за трите (мои) изтрити коментара. Станала е тавтология явно🙈 Мен от малка ме наричат “Мара Подробната”😅, та нищо чудно! Затова добре си намерих мястото да работя с езици, там веднъж трябва да си точен, друг път - многословен, тамън за мен🙃
Идвам да ви благодаря, дами, че уважихте труда ми да се ровя из минали клюки за фр. величия. Дано ви е било интересно👌
Аз съм нащрек за новини около артисти и музиканти, но са много тихи и кротки напоследък🤷🏻♀
От родните звезди пак натам гледам - актьори, певци. И ви благодаря, че не забравихте юбилеите на големите Райна Кабаиванска и Цветана Манева!🙌❤🙌
Вълнуват ме родните таланти, макар и вече застаряващи, а от вас научавам необходимото за по-новото поколение!
И ви благодаря за това!🙏

# 3 793

Хелена Кристенсен 56 г. в завидна форма..
https://www.instagram.com/p/DEBRLkBuQmH/
Хубав бюст има Хелена. Може и да е илюзия от роклята, но изглежда много добре с това деколте.

# 3 794
  • София

Хелена Кристенсен 56 г. в завидна форма..
https://www.instagram.com/p/DEBRLkBuQmH/
Хубав бюст има Хелена. Може и да е илюзия от роклята, но изглежда много добре с това деколте.
Това е най-хубавия бюст за мен от манекенките от нейното поколение. Не знам сега как е, но тогава беше съвършен.

Общи условия

Активация на акаунт