Звездни Компромати- Декември'24

• 346 024
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 840
  • Пловдив
То кой ли публикува необработени снимки. Совите не са това..😊.

Именно. Кой си пуска нормални снимки? Аз от тук публикуваните в темата май не съм видяла нещо натюр. Не че защитавам Лили, ама не само не е единствената, ами и изключения няма.

# 3 841
ЧНГ!

Цяло едно съвременно поколение има идоли, които са изградени от филтри в тик-ток и обработени снимки и на живо не биха ги познали - нещо като холограми. Скоро и AI образи ще стават звезди. Така че, няма никакво значение вече кой как си обработва снимките. Всичко вече е имитация на имитация.

# 3 842
Светла и Хриси все пак са отишли до Виена за Коледа 😀 Предполагам не са отседнали в онзи скъпарския хотел, дето й бродираха името на възглавницата, но пък сега могат наистина да разгледат и оценят културните забележителности като обикновени туристи
Скрит текст:

# 3 843
Ужас, Гущерова може ли така да се облече?

# 3 844
Социалните вече са пълни с AI профили с милиони последователи и лайкове на постовете, които публикуват създателите им.

# 3 845
  • Пловдив
Социалните вече са пълни с AI профили с милиони последователи и лайкове на постовете, които публикуват създателите им.
Винаги е можело да си купиш последователи и лайкове.

# 3 846
И лайкове.

# 3 847
Ужас, Гущерова може ли така да се облече?

Да бе, той поне е добре облечен, а тя - палун от алиекспрес

# 3 848
Светла е извадила от шкафовете каквото е останало от доброто старо време, когато купуваше вюитони на килограм. И вече нищо с нищо не се връзва.

# 3 849
На Светлана якето е покъртително. Но поне е пак в любимата си Коледна Виена.
Жокерчето, мисля е права, че Кактус беше казала, че няма да има възможност да направи Януарската тема. До колко време ще заключат тази?

# 3 850
  • Пловдив
На Светлана якето е покъртително. Но поне е пак в любимата си Коледна Виена.
Жокерчето, мисля е права, че Кактус беше казала, че няма да има възможност да направи Януарската тема. До колко време ще заключат тази?
Днес като се посъбудят модераторите. Да я пусна аз? Само еднкратно!

# 3 851
  • Countryside
Ой, Палунови събрали лев за Виена. Евала, че с тия лихвари нещата не изглеждаха розови. Комбинацията им в стиловете на обличане е покъртителна.

Честита Нова година! Да е здрава и звездна Joy

# 3 852
Проучват колежите за Добромировците.

# 3 853
Проучват колежите за Добромировците.

Да, да. Без съмнение 😂

# 3 854
Добре ся тва може ми да е снимка на 60 г мАж?!?
Панталона малко камилско копито, как е го е огщил😅🤫
На заден фон женски чепик, да н си помислите нещо друго🙃

Общи условия

Активация на акаунт