Звездни Компромати- Декември'24

• 346 090
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 855
Представям си как след снимката е обул дамските. 😂

# 3 856
Представям си как след снимката е обул дамските. 😂

И аз 😂

# 3 857
  • Пловдив
Абе добре изглежда, очевидно полага усилия и иска да се похвали. Ама биваше панталона да не е толкова прилепнал. Щото туй камилско копито .... разваля цялата работа.

# 3 858
Мен чак ме заболя. Горките му камбани.

# 3 859
  • Countryside
Е Вальо показва тЕло, за който не се е сетил. И боядисан перчем. Все пак е на 60+ човека, угажда си със селфита Joy И колата и тя фалически символ от всякъде, сигнално жълто Ферари ли, Мазерати ли на заден фон.  И дамското стилето довършва картинката. Селфито за мен е гранде комплексарщина и показва един празен живот. Щастието обича тишината.

# 3 860
На Светлана якето е покъртително. Но поне е пак в любимата си Коледна Виена.
Жокерчето, мисля е права, че Кактус беше казала, че няма да има възможност да направи Януарската тема. До колко време ще заключат тази?

Със същото яке беше и до Дайхман.

# 3 861
  • Пловдив
Този със стегнатите гащи сефте го чувам, да е жив Гугъл. И да съм срещала нещо за него, не съм запомнила.

Светлана на мен не ми направи лошо впечатление с дрехи, ама то и аз така си ходя, дори "Луи Витон" нямам. По-скоро мъжкият Палун ми се наби в очи, че е старателно, докъм леко претенциозно изтупан.

# 3 862
Е, кой все още не си обработва снимките? Ми, това е нормално, да изглеждаш малко по-загладен. Аз и слонче да снимам, пак го обработвам!
Честита нова година, желая ви много здраве. Без ум и красота може да се живее, но, без здраве-не!

# 3 863
Този със стегнатите гащи сефрте го чувам, да е жив Гугъл.

Светлана на мен не ми направи лошо впечатление с дрехи, ама то и аз така си ходя, дори "Луи Витон" нямам. По-скоро мъжкият Палун ми се наби в очи, че е старателно, докъм леко претенциозно изтупан.

Биомета.

На мен Хриси ми хареса как се е изтупал.

# 3 864
  • Glasgow
Да, Хриси се е изтупал, а Биомета дето има възможност орда дизайнери персонално по тялото му да кроят... се стегнал сякаш минава през транзишън, догодина she/her

# 3 865
Фахрие Евджен /Листопад/ съпругът и Бурак Йозчивит и деца,..

Скрит текст:

https://www.instagram.com/evcenf/

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 17:43 от SHE_IS

# 3 866
Бурак е много красив мъж. Половинката му не си я спомням, но рядко попадам на турски сериали.

# 3 867
За много години и от мен!
Хрисс се е барнал като виконт, а Светлето - облякла първото, което е намерила в гардероба. Явно пак ще го играят "богат-беден" пред някого.

# 3 868
Цветелина Янева
Скрит текст:

Бела Хадид
Скрит текст:

# 3 869
  • София
ЧНГ от Веско Маринов
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт