Пазаруване от Aliexpress.com - 67

• 12 072
  • 335
  •   1
Отговори
# 210
Чойс офертите по принцип са добри само поради скоростта си. Една и съща стока през чойс и отделно има солидна разлика в цената. Когато е чойс на всяка стока продавача си слага транспорт все едно, че плаща за доставката до китайския склад на Али. Какво плаща какво не никой не ти казва, но се вижда разликата в цената на всякак стока и тя е значителна
за тези от по 1 долар е така
например едното което чакам е GPS
в единия случай има - цена стока + цена за транспорт
в другия по висока цена - и ако купя нещо друго е с фрее шипинг
магазините на ботове изобщо не ги гледам
Скрит текст:

[/spoiler]
И не е GPS. Преди време го бях харесал, но видях, че използва LBS и се отказах. Поне цената е доста ниска.

# 211
Не е задължително да е лошо след като е LBS, точността ще е към 60м. радиус но в повечето ситуации това е достатъчно. За GPS тракер ще трябва да приготвиш 60 лева.

А за доставките, всички доставки предлагани от Алиекспрес са валидни за България, с всички съм поръчвал, с всички идват стоките, понякога е по-бавно така е, но винаги идват. Дори с Cainiao super economy което рядко се случва да е най-евтината опция като за начало, е изключение да се забави над 60 дни, средното ще е 5-6 седмици мисля.

# 212
  • София
Заради welcome deal опцията ли масово нещата са ми супер евтини и като ги сложа в количката стават от 2лв на 20лв? Така ме се ориентирам. Сега ще потърся нещо по-скъпо, да поръчам и се надявам цените да са "актуални"
От много време не съм поръчвал

# 213
Заради welcome deal опцията ли масово нещата са ми супер евтини и като ги сложа в количката стават от 2лв на 20лв? Така ме се ориентирам. Сега ще потърся нещо по-скъпо, да поръчам и се надявам цените да са "актуални"
От много време не съм поръчвал
Цените са различни за различните държави. Ако не си поръчвал скоро, може да ти предлагат бонус за "нов" клиент, но цената би трябвало да си остане същата, ако не променяш адреса на доставка.

# 214
Чакам пратка, която вече е в София, но не мога идентифицират куриера, мислех, че е Експрес уан (а, дано не е!), но в приложението за проследяване на пратки ми дава това, кой може да е този куриер, някой разпознава ли го:

# 215
Чакам пратка, която вече е в София, но не мога идентифицират куриера, мислех, че е Експрес уан (а, дано не е!), но в приложението за проследяване на пратки ми дава това, кой може да е този куриер, някой разпознава ли го:

Express One. Използвай https://parcelsapp.com/ по-добър е и дава повече инфо за куриера.

# 216

Express One. Използвай https://parcelsapp.com/ по-добър е и дава повече инфо за куриера.
От там е серийншотът. Надявах се да не са те. Досега всичко идваше със Спиди.

# 217
  • Бургас
и при мен вече всичко е с експрес1 - и имаше пак доста хора за пратки да чакат в изипей - може да са сключили новите договори

# 218
и при мен вече всичко е с експрес1 - и имаше пак доста хора за пратки да чакат в изипей - може да са сключили новите договори
В други теми много се оплакват от Експрес уан. Аз са сефте попадам на тях и не знам как доставят. Уж на адрес, но често няма никаква връзка нито с фирмата, нито със самия куриер. Не знам какво да очаквам. Бих се свързала с тях, защото вече излиза, че пратката е в техен склад, но не намирам номер...

# 219
В други теми много се оплакват от Експрес уан. Аз са сефте попадам на тях и не знам как доставят. Уж на адрес, но често няма никаква връзка нито с фирмата, нито със самия куриер. Не знам какво да очаквам. Бих се свързала с тях, защото вече излиза, че пратката е в техен склад, но не намирам номер...
Телефонни номера има много в сайта https://expressone.bg/ Ти къде го търсиш?
https://expressone.bg/contacts както и на всеки отделен офис има номер

# 220
Ако ви е страх толкова от Експрес 1 прехвърлете практата на мен, аз ще се престраша да получа от тях.

# 221
Телефонни номера има много в сайта https://expressone.bg/ Ти къде го търсиш?
https://expressone.bg/contacts както и на всеки отделен офис има номер
Благодаря, не знам защо не видях телефоните в мобилната версия.
Ако ви е страх толкова от Експрес 1 прехвърлете практата на мен, аз ще се престраша да получа от тях.

Много мило.

# 222
  • Бургас
при мен, специалните на чоис / с номера LS............NL, експрес1 ги носят до адрес / а 158............... / ги остават в изипей
прави ми и впечатление че номера с LS............NL не получавам съобщение по вайбър, а 158............ ме информират и по вайбър
вероятно това е някакъв пропуск / бъг в системата им

# 223
при мен, специалните на чоис / с номера LS............NL, експрес1 ги носят до адрес / а 158............... / ги остават в изипей
прави ми и впечатление че номера с LS............NL не получавам съобщение по вайбър, а 158............ ме информират и по вайбър
вероятно това е някакъв пропуск / бъг в системата им
Аз не знам на какъв принцип се определя куриера, предполагам от самия продавач. Досега са ми идвали нещата със Спиди и нямам проблем там. Тук, а може и в темата за Шейн да е било, се коментираше избор на опция за доставка, аз не съм търсила такава, знам само, че си платих едни 10-ина лева и сега пратката е с Ескпрес уан. Но явно са подобрили нещата и след обаждане днес на телефона, който ми посочи Чревоугодник, за което пак благодаря, пратката ми вече ме чака в ИзипейHands V

# 224
  • Бургас
чоис и обединените, няма как да се контролурат от продавача - продавача праща до хъб на алито - мина времето когато всички пратки се пращаха от търговеца до нас

Общи условия

Активация на акаунт