Пазаруване от Aliexpress.com - 67

• 11 982
  • 335
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, поръчах лазер 10w, дойде 3w. Писах на продавача ( отговаря бот) и богът задейства returns/refund. Сега стои статус, че очакват да избера опция, но освен да кача още снимки, друго нямам като бутон. Искам възстановяване, а не връщане. Какво искат от мен? Моля за помощ...
Скрит текст:
Трябва да има опция да откажеш връщането. Явно това е избрано предвид следващите стъпките. После може да отвориш диспут като внимаваш какво избираш(не ползвай чат-бота). Всъщност май в някои случай няма опция refund без връщане.

# 331
Здравейте, поръчах лазер 10w, дойде 3w. Писах на продавача ( отговаря бот) и богът задейства returns/refund. Сега стои статус, че очакват да избера опция, но освен да кача още снимки, друго нямам като бутон. Искам възстановяване, а не връщане. Какво искат от мен? Моля за помощ...
Скрит текст:
Трябва да има опция да откажеш връщането. Явно това е избрано предвид следващите стъпките. После може да отвориш диспут като внимаваш какво избираш(не ползвай чат-бота). Всъщност май в някои случай няма опция refund без връщане.

Да, така направих, благодаря. След като затворих диспута написах отзив със снимки и отворих нов, опциите бяха възстановяване с връщане или 10%  без.Това е положението...

# 332
Здравейте , в сайта на  Алиекспрес има ли превод на текстовете на бг ?

За колко време идват поръчките ?

В сравнение с Тему кой от двата сайта е с  по - ниски цени на стоките ?
Тему са коректни но много от нещата им са по- скъпи от тези в нашите физически магазини

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 22:36 от румид

# 333
Гугъл превежда всичко.
Идват за две седмици, но зависи от продукта и избраният начин на доставка

# 334
Гугъл превежда всичко.
Идват за две седмици, но зависи от продукта и избраният начин на доставка

Благодаря за отговора ви 🌷

# 335
За мен Тему са по коректни, но сега текст промени и там, а и има по малко неща

Общи условия

Активация на акаунт