Пазаруване от Aliexpress.com - 67

• 14 995
  • 389
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, поръчах лазер 10w, дойде 3w. Писах на продавача ( отговаря бот) и богът задейства returns/refund. Сега стои статус, че очакват да избера опция, но освен да кача още снимки, друго нямам като бутон. Искам възстановяване, а не връщане. Какво искат от мен? Моля за помощ...
Скрит текст:
Трябва да има опция да откажеш връщането. Явно това е избрано предвид следващите стъпките. После може да отвориш диспут като внимаваш какво избираш(не ползвай чат-бота). Всъщност май в някои случай няма опция refund без връщане.

# 331
Здравейте, поръчах лазер 10w, дойде 3w. Писах на продавача ( отговаря бот) и богът задейства returns/refund. Сега стои статус, че очакват да избера опция, но освен да кача още снимки, друго нямам като бутон. Искам възстановяване, а не връщане. Какво искат от мен? Моля за помощ...
Скрит текст:
Трябва да има опция да откажеш връщането. Явно това е избрано предвид следващите стъпките. После може да отвориш диспут като внимаваш какво избираш(не ползвай чат-бота). Всъщност май в някои случай няма опция refund без връщане.

Да, така направих, благодаря. След като затворих диспута написах отзив със снимки и отворих нов, опциите бяха възстановяване с връщане или 10%  без.Това е положението...

# 332
Здравейте , в сайта на  Алиекспрес има ли превод на текстовете на бг ?

За колко време идват поръчките ?

В сравнение с Тему кой от двата сайта е с  по - ниски цени на стоките ?
Тему са коректни но много от нещата им са по- скъпи от тези в нашите физически магазини

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 22:36 от румид

# 333
Гугъл превежда всичко.
Идват за две седмици, но зависи от продукта и избраният начин на доставка

# 334
Гугъл превежда всичко.
Идват за две седмици, но зависи от продукта и избраният начин на доставка

Благодаря за отговора ви 🌷

# 335
За мен Тему са по коректни, но сега текст промени и там, а и има по малко неща

# 336
Здравейте !
Трябваше вчера да ми пристигне пратка от Алиекспрес, но при проверка ми излиза следното. Дали на някой се е случвало, забавяне ли има, или просто да не си я чакам ?
За първи път имам такъв казус с пратка.
Прилагам снимка :
Скрит текст:
Скрит текст:

# 337
Здравейте !
Трябваше вчера да ми пристигне пратка от Алиекспрес, но при проверка ми излиза следното. Дали на някой се е случвало, забавяне ли има, или просто да не си я чакам ?
За първи път имам такъв казус с пратка.
Прилагам снимка :
Скрит текст:
Скрит текст:
За мен изглежат правилно. Сега следенето се прехвърля на БГ сайта на експрес уан expressone.bg

# 338
в централния склад в софия е - странното е защо днес не е отлепила от там - делничен ден е - но е в граници на нормалното

# 339
в централния склад в софия е - странното е защо днес не е отлепила от там - делничен ден е - но е в граници на нормалното
Унгарският сайт не показва движението в България, затова се следи в българския сайт, както netman71 е написал.

# 340
Някой знае ли, какво означава "проверка тракинг" в express one, смс нямам, но от два дни пратката е в градът ми.

# 341
И аз да питам за ExpressOne - някой знае ли на какъв принцип се определя в кой техен офис PUP да бъде доставена пратката?

В рамките на около седмица получих две пратки в два различни пункта. Мога ли да се свържа с тях и да им кажа кой ми е по-удобен или те си решават на база други критерии?

# 342
За Express One - пълно тото е това с пунктовете. Получавала съм на поне 5 различни места, все е някъде на майната си, някой път през 3 квартала, в същото време на мъжа ми със същия адрес му идват в съвсем други обекти, доста по-логични и по-системно, но пак е имало и супер случайни.
А лятото разбрахме и че не си ли вземеш пратката в срок (примерно 5 дни не си в града), с когото и да се свържеш, където и да отидеш, не могат да ти я докарат повече. Rage Да го имате предвид.
Аз в момента имам 3 пратки, които от 5 дни вече дават, че са в София, ама не получавам нищо, чакам ли чакам...
С нищо не ви помогнах, ама поне да знаете, че не сте сами Laughing

# 343
За Express One - пълно тото е това с пунктовете.

само че имаш право да им пишеш меил в кой пуп искаш да го доставят
https://expressone.bg/bg/contact-form
в изходния код пише че това праща до - dpo@expressone.bg

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 19:47 от musicdoubl3

# 344
  • Бургас
За пратка от 2лв.ми искат 3лв такса от пощата.Имам ли право да я откажа без да разписвам нищо? Имам още две там без такса.Те ще ми пробутат и тази с таксата.

Общи условия

Активация на акаунт