Пазаруване от Aliexpress.com - 67

• 14 898
  • 389
  •   1
Отговори
# 345
За пратка от 2лв.ми искат 3лв такса от пощата.Имам ли право да я откажа без да разписвам нищо? Имам още две там без такса.Те ще ми пробутат и тази с таксата.
Най-вероятно е поръчано нещо в течна форма или  батерии. Може да не я взимаш и ще я върнат, но тогава AliExpress може да не ти върне парите.

# 346
само че тези малките са непроследими, и няма как да разберат че е отказана
изчакваш си срока и диспут че не е дошла. може пък да ти върнат парите

# 347
  • Бургас
Химикалка е😀 Интересува ме в пощата мога ли да си взема другите пратки,а тази да откажа.

# 348
Химикалка е😀 Интересува ме в пощата мога ли да си взема другите пратки,а тази да откажа.
Може.

# 349
как така спират химикалка заради мастилото
аз имам покупки на кутии с грес, машинни и силиконови масла и са си идвали без такси от пощата, хем продавачите са били с нисък рейтинг
-------------------------------------------------------------------------------
при поръчка на стоки отбелязани като специални - гледайте да са чоис, и те минават през унгария, но се обработват от пощенски робот, и при него няма такси. Преди месец ми дойде това в обединен плик
https://www.aliexpress.com/item/1005007317245297.html
при над 20 лева стоки от чоис, им отпада шипинга

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 23:37 от musicdoubl3

# 350
как така спират химикалка заради мастилото
аз имам покупки на кутии с грес, машинни и силиконови масла и са си идвали без такси от пощата, хем продавачите са били с нисък рейтинг
-------------------------------------------------------------------------------
при поръчка на стоки отбелязани като специални - гледайте да са чоис, и те минават през унгария, но се обработват от пощенски робот, и при него няма такси. Преди месец ми дойде това в обединен плик
https://www.aliexpress.com/item/1005007317245297.html
при над 20 лева стоки от чоис, им отпада шипинга

Това е полезно. Но при choice не ти ли иска да избереш 5 отделни стоки от ограничен списък за да може да ти ги изпрати? Мен това много ме дразни понеже се очаква от мен да избирам ненужни неща само за да купя 1-2 желани стоки.

# 351
Това е полезно. Но при choice не ти ли иска да избереш 5 отделни стоки от ограничен списък за да може да ти ги изпрати? Мен това много ме дразни понеже се очаква от мен да избирам ненужни неща само за да купя 1-2 желани стоки.
Не. Бъркаш се с Temu сигурно.

# 352
Със сигурност говоря за Алиекспрес, иска да купя 5 неща от choice за да ми ги изпрати.

# 353
Иска неща цената на които надвишава $10 за безплатна. Това с 5 е друго

# 354
сега гледам специалните на чойс - са ги бутнали в отделна категория, шипинга е 3.39, - явно това е бил някакъв бъг в системата им, който са го оправели

# 355
Здравейте! По-горе бях писала за моя случай- върнаха ми парите за един дестилатор, но след много борба с имейли ми признаха транспортните разходи за 60 лв, но се оказа,че не можели да ми ги върнат кеш, а като купон в сайта и тъй като съм крайно разочарована, молбата ми към вас е за съвет как да ги оползотворя, какво мога да си купя за тези 60 лв, но да не е  боклучаво, което да си заслужава? Вие какво качествено и практично сте си взели от сайта и сте доволни?

# 356
Здравейте! По-горе бях писала за моя случай- върнаха ми парите за един дестилатор, но след много борба с имейли ми признаха транспортните разходи за 60 лв, но се оказа,че не можели да ми ги върнат кеш, а като купон в сайта и тъй като съм крайно разочарована, молбата ми към вас е за съвет как да ги оползотворя, какво мога да си купя за тези 60 лв, но да не е  боклучаво, което да си заслужава? Вие какво качествено и практично сте си взели от сайта и сте доволни?
Има много качествени китайски марки. Няма как друг да прецени вместо теб. Пиши в темата, когато си харесаш нещо, за да ти кажа дали е от добра марка, на която може да се довериш. Има и много не маркови неща, които са качествени.

# 357
Има много качествени китайски марки. Няма как друг да прецени вместо теб. Пиши в темата, когато си харесаш нещо, за да ти кажа дали е от добра марка, на която може да се довериш. Има и много не маркови неща, които са качествени.
Благодаря! Уикенда ще гледам

# 358
продавачите си имат реитинг, това показва качеството

# 359
продавачите си имат реитинг, това показва качеството
Не може да се разчита. Повечето като го получат и дават положителен рейтинг. Ето пример за абсолютно неадекватен рейтинг:

Общи условия

Активация на акаунт