Пазаруване от Aliexpress.com - 67

• 14 895
  • 389
  •   1
Отговори
# 360
94 за техника си е доста малко, за дрехи става

# 361
  • Пловдив
Някой да е поръчал рамки за диоптрични очила?

# 362
Очила съм поръчвал. Прилагаш измерванията от прегледа и ти ги правят по мярка.
Хубавите рамки и там са цифра

# 363
Министрите на финансите на Европейския съюз одобриха премахването на освобождаването от мита за пратки, внасяни в Европа, на стойност под 150 евро.

ЕС се надява да може да приложи тази мярка, поискана по-специално от Франция, още от първото тримесечие на 2026 г. Тя има за цел да се бори с наплива на китайски продукти, поръчани от популярни платформи за търговия, които не отговарят на европейските стандарти.

https://www.vesti.bg/sviat/es-vryshta-mitata-za-malkite-pratki-6243950
Откога точно ще се прилага тази такса, знае ли се вече?
Каня се да поръчвам едни дребни неща и ако ще се таксуват с по 3 евро всяка...

Освен това, кога точно ще се обмитяват, към датата на влизане в ЕС държава или при получаването?
Съвсем хипотетично - ако например обмитяването е от март и съм поръчала януари, пратката стигне в Белгия  февруари, а на мен ми я доставят март, ще има ли такса...?

# 364
Хич не е малко, когато ти продават фалшив боклук. 94 от 100 човека са доволни и ти го наричаш малко? Joy

4.6 от 5 звезди за 100% фалшив боклук
Имаше една обява с фалшиви слушалки Sony WH-1000XM4. Рейтингът беше подобен. Малцина бяха дали 1 звезда.

4.7 от 5 звезди за много добър смартфон

ЛОГИКА?

# 365
  • Пловдив
Очила съм поръчвал. Прилагаш измерванията от прегледа и ти ги правят по мярка.
Хубавите рамки и там са цифра
Много благодаря за отговора, но аз искам само рамки за очила.

# 366
И рамки продават, просто споменавам, че правят и очила

# 367
  • Пловдив
И рамки продават, просто споменавам, че правят и очила
Благодаря!

# 368
Хич не е малко, когато ти продават фалшив боклук. 94 от 100 човека са доволни и ти го наричаш малко? Joy

4.6 от 5 звезди за 100% фалшив боклук
Имаше една обява с фалшиви слушалки Sony WH-1000XM4. Рейтингът беше подобен. Малцина бяха дали 1 звезда.

4.7 от 5 звезди за много добър смартфон

ЛОГИКА?
просто хората знаят че поръчва боклук

Министрите на финансите на Европейския съюз одобриха премахването на освобождаването от мита за пратки, внасяни в Европа, на стойност под 150 евро.

ЕС се надява да може да приложи тази мярка, поискана по-специално от Франция, още от първото тримесечие на 2026 г. Тя има за цел да се бори с наплива на китайски продукти, поръчани от популярни платформи за търговия, които не отговарят на европейските стандарти.

Освен това, кога точно ще се обмитяват, към датата на влизане в ЕС държава или при получаването?
Съвсем хипотетично - ако например обмитяването е от март и съм поръчала януари, пратката стигне в Белгия  февруари, а на мен ми я доставят март, ще има ли такса...?
Новите правила няма да влязат в сила до 2028 г., едва след като бъде създаден нов митнически център за данни на ЕС. Франция обаче поведе усилията за въвеждане на временния механизъм преди постоянното му приемане.

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 18:11 от musicdoubl3

# 369
Трябва да кажете какъв вид стока търсите в алиекспрес за да се каже кои са надеждни марки. Ето сега ще кажа надеждните марки за обща електроника: Baseus, Ugreen, Anker. Зарядни, пауър банки, кабели, хъбове, кейсове и подобни, ако купувате от тези ще получавате нормално качество на което може да се разчита.

# 370
  • у нас

От юли 2026 г.

# 371
Някой може ли да помогне с тази пратка
SK1H7EG530000U0C1F
От тему ми идват постоянно известия да си я взема възможно най - скоро и че 3 дни престоява. Като я проследя излиза, че е в София в разпределителен център и не е дошла. Може ли да ме ориентирате какво става

# 372
Yan25 Пратката е в Express one.
Според статуса е в склад и предстои да я доставят. С тях или куриер я доставя до адрес или до точка на вземане. Би трябвало да пратят имейл/смс/съобщение по Вайбър. Там ще има информация каква ще е доставката.
Ето тук може да се следи статуса:
https://expressone.bg/bg/tracking/SK1H7EG530000U0C1F

# 373
  • Бургас
Дали ще има купони за намаление за новата година?

# 374
Дали ще има купони за намаление за новата година?
Да, от 01.01.

Общи условия

Активация на акаунт