Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 166 998
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 385
  • София
Какви бяха петъчните награди днес?
Не такива, които си заслужават, според мен... 😊
Колонка за 7 С.
Комплект шапка, ръкавици и чаша за диаманти.
Освен това билетите за колонка бяха само 100 и когато отворих наградите 2-3 минути след 17 часа, вече бяха свършили. Joy

Цитат
Новото ни предизвикателство е забъркано по оригинална meister-ска рецепта и включва 452 награди, които може да спечелиш.

От днес до 31.01.2025г. стартира нашата игра с Аванти, от която може да спечелиш ТОП подаръци за теб.

Условията да се включиш са добре познати и лесни: купи продукти на Jägermeister за 20 лева и вземи скреч карта на касата. Виж какво ти е приготвил късмета:

🎁 Комплект шот чаши

🎁 Meister-ска зимна шапка

И НЕ СПИРАМЕ ДО ТУК! 🔥

Попълни скреч картата, пусни я в кутията на касата и се спусни в томбола за големите награди:

⛷️ СКИ Jägermeister

🏂 СНОУБОРД Jägermeister

Ако имаш въпроси, можеш да разгледаш условията за участие и наградите тук: https://jagermeister.promo/avanti

Бързо към Аванти! 🏃

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 19:24 от Таня67

# 2 386
  • у нас
Е, значи да не съжалявам. Благодаря, момичета. Вчера цял ден си мислех, че е петък и чаках наградите. А днес, направо забравих за тях.

# 2 387
Току що цапнах Фереро 96 бонбона, юхууууу

# 2 388
Изтеглени са късметлиите, които печелят по три стека вода (6 бутилки от 1,5 л.) от Банкя. Това са:

Dilyanchii
Deni1993
3vcheto

Date Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на email: igra@bg-mamma.com до 05.01.2025 г. като упоменат, че са победители в играта на Банкя и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

- три имена
- желан офис на Speedy за доставка
- телефон за връзка

Благодарим на всички, които се включиха в играта!

----------------------------------------------

# 2 389
Току що цапнах Фереро 96 бонбона, юхууууу
И аз точно по същото време играх,но гредичкааааа 😃😃😃😃
Честитоооо

# 2 390
Честити награди момичета, аз ще измрънкам и ще споделя за късмет 😁😁😁🍀🍀🍀
Мрън Мрън Мрън 😁😁😁

# 2 391
  • София
Получих мейл за чашите от Швепс,тези от бъга в системата.
Също благодаря на съфорумката,която днес сподели играта в Edna.bg ,с билети за Коледа в Ню Йорк и бутилка алкохол (забравих какъв) съм изтеглена,аз също мрънках и явно помага.

# 2 392
  • Sliven, Bulgaria
Щом помага и аз да помрънкам за Фереро, мрън Simple Smile

# 2 393
За всички календари мрънкам, изнервих им се и искам да свършват като не ми пускат нищо.

Иначе днес ми се обадиха от Бейлис и даже гледам, че са ми изпратили пратката и утре ще е при мен.

# 2 394
  • София
Oт календарите нищо. Да помрънкам и аз. Не, че от другаде има нещо.....

# 2 395
Аз все се заричам да не играя на календари, че нищо не печеля, ама пуста краста... Добре, че имаше бъг при Швепс, но пък още нямам имейл, та не е сигурно дали ще получа нещо Thinking

# 2 396
Казвате,че мрънкането помагало 😂.И аз тогава да измрънкам,че това Фереро все ми бяга 😀,пък дано ми помогне.Иначе и аз днес получих потвърдителен мейл за чашите на Швепс от бъга🙏🙏🙏.

# 2 397
Да помрънкам и аз за едни чаши от фереро. Мрън, мрън

# 2 398
Аз предлагам като свърши календара на Ферерото да им пуснем една петиция за игра с покупка и наградата да са чаши, та поне да продължим с изнервянето и надеждата за печалба.😀
Аз се включих в доста игри в инстаграм, но разбира се - ГРЕДА!

# 2 399
Да се включа в мрънкането за Фереро и Бейлис, Филаделфия също Sad Поне сутринта попълних данни за Малива и утре ще дойде мекушко за едно очаквано бобче 😃

Общи условия

Активация на акаунт