Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 166 939
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 460
За Филаделфия има време:

Днес, през приложението Spot размених точки за семеен билет за Lumina Park Sofia. Който има желание и събрани точки, може да се възползва - 1600т. е.

# 2 461
Не ми стигат рецептите от коледните календари ами Джак Даниелс ми пращат мейл с рецепти .сдържах се да мрънкам .....но  вече ми дойде много ...Kissing Heart

# 2 462
Надявам се да ги пуснат тези чаши от фереро за продажна. Явно няма да ги спечеля Sad

# 2 463
Надявах се да ме зарадват от някой каленрад или томбола за подобряване на коледното настроение, че напоследък само проблеми, но...МРЪН.
Чашите на Фереро много хубави изглеждат. Дано все пак ми излезе късметът и да ги нацеля!

# 2 464
Да се похваля с награда от Истаграм. Това е най-голямата ми награда от там Simple Smile Нямам търпение да пробваме месото, а тигана е страхотен! Всичко пристигна идеално опаковано в термо кутия, с пакетчета лед.

# 2 465
В темата за лояната програма обявиха кога ще стартират новите предизвикателства за събиране на точки,най-вероятно ще е на 6 януари.

# 2 466
  • Сливен
Аз бях спечелила преди време, също месо  от Meat - наистина е уникално. Едните пържоли направо се "топят" в устата, а бяхме ги направили на фурна, само със сол.
Май забравих да се похваля, че и аз съм с награда - хумус от Фейсбук, преди седмица. Както и едно Коледно бебешко боди. А в една Фейсбук страница за месо - рецептата ми е избрана и ще бъде публикувана за месец Март 2025 година, в календара им.

Но няма как да не се похваля с НАЙ-ГОЛЯМАТА ми награда до сега. Нашият мъник, нашето слънце, зеницата на окото ми, стана преди няколко дни на цяла 1 ГОДИНКА! 🤗🤗🤗 Дълго желан, мечтан и много обичан 🫶❤️❤️.
Макар и виртуално - почерпете се за негово здраве.

# 2 467
Не съм много активна в Инстаграм, не ме блокират, но и не ме теглят за нищо.
В коледните календари участвам със същия неуспех отново 😂 Много се надявам на чашите от Фереро, както не веднъж съм споделяла - обожавам всякакви чаши. Мрънкам тук като последна надежда за късмет с Фереро.

# 2 468
Здравейте. Пооплаквах се, че нищо не пада от никъде и сега имам разни работи, но не получавам обратна връзка. Някой има ли представа кога ще пращат пакетите Ариел и Ленор /от Памперс/? Нямам вест нито от престилката на Филаделфия, нито от чашите на Швепс.

# 2 469
  • София, Дружба 2
Сикрет, честит празник! Да е жив, здрав и с много късмет! 💐

И да се оплача и помрънкам пак, че нищо от календарите не закачих и днес.

# 2 470
  • София
Ето ги и моите награди тази седмица от инстаграм, голям късмет имах предколедно:
Робот и диамантче. За робота добре, че мъжът ми беше с мен, защото беше 13 кг пратката, със станция е. Нямаше да мога да си го пренеса. 😅

Скрит текст:

Късмет на всички 🍀🤞и весели празници! 😊

Сикрет, да ти е честит рожденикът!

Последна редакция: нд, 22 дек 2024, 00:03 от Niya-

# 2 471
Днес пристигна наградата от Боровец в Инстаграм.Дано да пречупи каръка и да отвори късмета за празниците.🙏Фереро явно не ме обичат, защото и мрънкането не помага.😂В Инстаграм все едни и същи са блокирани или със свалени профили,за сметка на други с "n" на брой коментари.Но както и да е дано Коледните празници донесат късмет на всички и всеки получи мечтаните подаръци.🎉🎉🎉..А ето и вече кой ще готви вкъщи 🧑‍🍳🧑‍🍳🧑‍🍳🧑‍🍳🧑‍🍳
Честита награда, нека отвори път за още много нови и хубави награди, както и за още повече усмивки!
И аз цъкам като зомби ...никъде нищо от тези календари, нито от игри с покупки...

# 2 472
  • София
И моите награди от Инстаграм пристигнаха - предимно за хапване. 😊 Късмет на всички и весели празници! Christmas Tree
сикрет, честит празник! Жив и здрав да е мъникът! Cake
Скрит текст:

# 2 473
Да попитам на всички спечелили от Швепса ли има отразена печалба в профила? Онзи ден нацелих чорапките и те са там ,но Швепса го няма при мен.
Мрън на общо основание ,няма бонбони,чаши нито книги за мене. Има още няколко дни дано се канализира трайно късмета .Flowers Four Leaf Clover

# 2 474
Да попитам на всички спечелили от Швепса ли има отразена печалба в профила? Онзи ден нацелих чорапките и те са там ,но Швепса го няма при мен.

Не, не се вижда печалбата в профила.
Аз от календарите не мога да се оплача, имам кутия от Филаделфия и чаши от Фереро. Продължавам да играя за бонбони, които упорито ми бягат. И Бейлиса ми бяга.
Но голямото ми мрънкане е, че не ми се пада продуктовия пакет от Милка, вече е 7:0, а бележките не участват за гифт картите.
Чакам да приключи и играта на Ети даре, там съм с над 10 бележки.
В кварталният магазин, при всяка покупка на продукт на КК, дават от цветните чаши.

Сикрет, да ви е жив и здрав малкият юнак!

Последна редакция: нд, 22 дек 2024, 00:49 от Verchy

Общи условия

Активация на акаунт