Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 167 039
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 355
Току що ми звъннаха от някаква игра на простенал от лятото че печеля футболна топка, пращат до спииди. Някой помни ли играта каква е била , нямам никакъв спомен  😅

# 2 356
Аз се включвам с друг въпрос - на кой имейл ви изпращат имейлите от швепс? Мисълта ми е, че нямам спомен, но е възможно да съм въвела някъде имейл след спечелването на наградата или пък е този, с който сме регистрирани в приложението на КК?

# 2 357
Бейлис днес ,само ми разпръсква конфети и като презаредих страницата ми изписа, че днес вече съм играла.
След 1 ден без ограничения, пак съм блок в ИГ😡.
Подарявам купон за земел за 1ст Лидл. 
Приемам купон за вафла нескуик от КФ 🙂
Мрънкам за пирамида от Фереро.
От никъде нищо не чакам , не ме огря и от Маретите,., но пък си имам служебни коледни подаръци,нна които се радвам 🥰

# 2 358
  • София
От Бейлис за кои дати се обаждат? Опитах да проследя назад постове на дамите, които писахте за обаждане, но не успях.
Аз спечелих на 10.12., но не са ме търсили 😊
На 15.12 спечелих

# 2 359
# 2 360
https://www.bonduelle.bg/vdiekhnovenie/statiia/nastroenieto-zapo … nagradi/6831/6831
И тук ме няма. Остава да обявят още 4 човека, т.е. надявам се.

# 2 361
  • София
Току що ми звъннаха от някаква игра на простенал от лятото че печеля футболна топка, пращат до спииди. Някой помни ли играта каква е била , нямам никакъв спомен  😅
Спомням си, че беше с неясно написани правила. Останах с впечатление, че е само с регистрация и се регистрирах, както и много други хора от темата. После се оказа, че трябва да има и покупка.

Наистина мрънкането помага. Joy Вчера за пръв път измрънках в темата и днес пирамидката е налице:

Не мога да повярвам! Joy Спечелих я няколко минути след 15 и 30. Никъде не пише, че е видео урок. Wink Но и не пише дежурното "Честито!" или "Ти спечели!" и много лесно може да се подмине.

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 16:39 от Таня67

# 2 362
Ехаа семейството ще похапва зеленчуци за няколко месеца колко съм щастлива за тях!!!
То и аз ще рупам ама собствено закупени за играта..

# 2 363
А защо Bonduelle не са изтеглили всички печеливши? В условията пише, че ще обявят всички печеливши до 20.12.2024 г. Аз регистрирах бележка в първата част на играта. Честно казано не оставам с впечатление от условията бележката ми да участва и във втори кръг.
Бас ловя, че Руска, Пеньо, Мирослав и Даниелка са се регистрирали и като Пеневи, и като Димитрови. Пожелавам им само зеленчуци и вафли да рупат, а наградите да отиват при честни играчи. Как пък не ги научиха в агенциите и да правят специален мониторинг на регистрациите им. Но явно не им пука.

# 2 364
lite16 , обикновено за неща, които може да обърка мятам скрийншот, ама за тубите ариел/персил до сега не е гафил така Laughing

П.С. нямам мейл от швепс Sad

# 2 365
  • sofia
Може ли някой да ми снима емблемата на приложението новото вместо ГФК, не мога да го намеря....?

# 2 366
  • у нас
Аз се включвам с друг въпрос - на кой имейл ви изпращат имейлите от швепс? Мисълта ми е, че нямам спомен, но е възможно да съм въвела някъде имейл след спечелването на наградата или пък е този, с който сме регистрирани в приложението на КК?
На този, на който сте получили магичния линк, за да влезете и да играете.

# 2 367
Спомням си, че беше с неясно написани правила. Останах с впечатление, че е само с регистрация и се регистрирах, както и много други хора от темата. После се оказа, че трябва да има и покупка.

Наистина мрънкането помага. Joy Вчера за пръв път измрънках в темата и днес пирамидката е налице:

Не мога да повярвам! Joy Спечелих я няколко минути след 15 и 30. Никъде не пише, е е видео урок. Wink Но и не пише дежурното "честито" или "ти спечели" и много лесно може да се подмине.
супер награда ,тогава започвам да мрънкам и аз за нея ..мрън ,мръннннн искам пирамидка

# 2 368
И аз нямам мейл от швепс.От бейлис също не са звъняли,а спечелих началото на мин. седмица..
Печелившите в ДМ - ден 18

Това е новата иконка на GFK

# 2 369
  • Б
https://www.facebook.com/immunotrofina.d.bulgaria?locale=bg_BG. Ето една игра от мен. Трябва да се оцвети картинка и да се напише какво желае детето за дядо Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт