Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 166 936
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 475
Честити награди на всички. Niya, твоите са страхотни. Все такъв късмет да имаш. Heart Eyes
Ето я и моята награда от Инстаграм от календара на Canyon. Става за телефон, часовник и слушалки. Моят мъж вече си я присвои. Grinning

Сега съм в леко затишие, но се надявам да е за кратко. Календарите не ме обичат и това е. Flowers Four Leaf Clover Hands Pray
Сикрет, честит да ти е вече големия мъж. Да расте здрав, щастлив и да ви прави и вас много щастливи. Flowers Hibiscus

# 2 476
  • София
Здравейте. Пооплаквах се, че нищо не пада от никъде и сега имам разни работи, но не получавам обратна връзка. Някой има ли представа кога ще пращат пакетите Ариел и Ленор /от Памперс/? Нямам вест нито от престилката на Филаделфия, нито от чашите на Швепс.
Казаха, че са много наградите и ще започнат края на седмицата да изпращат поетапно Simple Smile

# 2 477
  • София
Да са ви честити прекрасните награди! Да имате още много късмет , да сте здрави и щастливи!

И аз чакам имейл за чаши от Швепс, но другаде не съм много активна. До вчера бях с блок в ИГ и сега съм много внимателна. Да си помрънкам малко, пък дано се падне нещо и на мен!

# 2 478
Здравейте. Пооплаквах се, че нищо не пада от никъде и сега имам разни работи, но не получавам обратна връзка. Някой има ли представа кога ще пращат пакетите Ариел и Ленор /от Памперс/? Нямам вест нито от престилката на Филаделфия, нито от чашите на Швепс.

И аз чакам още Ариел и Ленор, но е правилата търсех и не ги откривам

# 2 479
# 2 480
От календарите съм с едно голямо нищо.Чакам си имейла за чашите на Швепс и минавам да помрънкам преди да свършат календарите - Nature Sparklesмрън мрън:sparkles:
Някой беше споменал за група за размяна на подаръци.Ако може да ме насочите с линк ще съм благодарна Hug

# 2 481
От календарите съм с едно голямо нищо.Чакам си имейла за чашите на Швепс и минавам да помрънкам преди да свършат календарите - Nature Sparklesмрън мрън:sparkles:
Някой беше споменал за група за размяна на подаръци.Ако може да ме насочите с линк ще съм благодарна Hug

Ето линк, но не знам дали ще ви свърши работа, защото няма кой да одобрява новите членове: https://www.facebook.com/groups/422645101251223

# 2 482

Ето линк, но не знам дали ще ви свърши работа, защото няма кой да одобрява новите членове: https://www.facebook.com/groups/422645101251223

Благодаря! Тук бях заявила да ме одобрят много отдавна. Помислих,че има и във форума някаква групичка. Ако няма - идейка е. Blush

# 2 483
Честит рожден ден на малкият юнак Сикрет.И след като мрънкането тук помага и аз да помрънкам искам уикенд,аер фаер и козметика,Бейлис и бонбони Фереро.И искам да ви попитам когато се падне това означава ли ,че печелиш Бейлис.Мрън мрън.Весели празници на всички.

# 2 484
  • у нас
Направих една от рецептите на Нутела, взех да качвам снимка... То до 20-ти било. Предното теглене публикуваха в сряда, на трето теглене краят 2 дни след това. От първо теглене не са раздали всички пуловери.

# 2 485
Честит рожден ден на малкият юнак Сикрет.И след като мрънкането тук помага и аз да помрънкам искам уикенд,аер фаер и козметика,Бейлис и бонбони Фереро.И искам да ви попитам когато се падне това означава ли ,че печелиш Бейлис.Мрън мрън.Весели празници на всички.

За съжаление не Sad Поредният цитат.

# 2 486
Направих една от рецептите на Нутела, взех да качвам снимка... То до 20-ти било. Предното теглене публикуваха в сряда, на трето теглене краят 2 дни след това. От първо теглене не са раздали всички пуловери.
Аз мисля, че за първо теглене нямаше много време аз лично разбрах за играта на 6ти, а първо теглене беше на 10ти. За това е възможно да не се се включили много хора и да не се раздадени всички награди. Дано ги раздадат при следващите тегления .

# 2 487
  • у нас
Аз мисля, че за първо теглене нямаше много време аз лично разбрах за играта на 6ти, а първо теглене беше на 10ти. За това е възможно да не се се включили много хора и да не се раздадени всички награди. Дано ги раздадат при следващите тегления .
Би било добре да я удължат тогава, ама надали.

Сикрет, честито ви пораснало детенце! 😘

# 2 488
  • Сливен
Добър ден и благодаря за пожеланията. Чак сега успявам да Ви прочета. 🤗Бъдете живи и здрави и вие.
А за Фейсбук - отново започнаха да не ми излизат някои коментари  за игрите, с тагове в тях, за това започнах да ги харесвам.

# 2 489
Здравейте, ако някой поради една или друга причина не е успял да се възползва от купонът за вафличката в приложението на Кауфланд, ще се радвам да ми го прати 🤗

Общи условия

Активация на акаунт