Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 166 898
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 580
Получих си наградата от Loreal "Revitalift Laser" x3, кремове за 6 месеца.
Радвам се!

# 2 581
От форумните:

Изтеглени са първите късметлии, които печелят ваучер на стойност 99 лв. за онлайн магазина на Xiaomi.
Това са:

МоарейнД (от книгата)
axia

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на email: igra@bg-mamma.com до 02.01.2025 г. като упоменат, че са победители в първия етап от коледната игра на "Xiaomi" и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

✔️ три имена
✔️ email адрес

# 2 582
Здравейте а има ли го някъде списъка с печеливши ?

Получих си наградата от Loreal "Revitalift Laser" x3, кремове за 6 месеца.
Радвам се!

# 2 583
Леле, и на нас може да ни излезе име. Ние играем съвсем честно аз и ММ, също неговия брат с жената, всички с еднакви фамилии, не често срещани.

# 2 584
Фереро в момента работи, дали има награди, не знам

# 2 585
Има ли игра на зърнени закуски Nestle?

# 2 586
  • В страната на бурите
Мама печели от днешното теглене на Queens, и тя е с по-нетипична фамилия. Дали обаче носят бързо наградите, понеже със същата бележка се е регистрирала и в Престиж, а там май има още тегления?
Радвам се, че е имала късмет, защото преди 2 месеца падна лошо, още се възстановява, та поне да се радва на малките неща. И момичета (и момчета), не се впрягайте толкова за игрите, най-важно е ние и близките ни да сме здрави!

# 2 587
У нас е като  магазин за кремове
***На всичките кремове има лепенки,че не са за продажба и си пише тестер на кашона.Описания на български и всичко изглежда точно.Супер як подарък за Коледа за мен и моите близки.Дано и да вършат работа,принципно не използвам Лореал.Ще видим как ще ми се отрази.Ако стана видимо по-млада ще ви пиша 🤣
Сложих и чашата на Швепс,розова е!Вече имам всички видове.(поне така си мисля)През годините събрах комплект жълто,черно и сега розово🤣

# 2 588
Здравейте!
Подарявам купони Кауфланд.
Приемам на лично съобщение ваучери за 1 стотинка от Лидъл, ако няма да ги използвате.

# 2 589
  • София
Alize, коя е тази игра на Лореал, можеш ли да я споделиш, защото ми се обадиха и на мен, че съм избрана, утре ще ходя да си взема пратката и незнам какво да очаквам...😆

# 2 590
Мама печели от днешното теглене на Queens, и тя е с по-нетипична фамилия. Дали обаче носят бързо наградите, понеже със същата бележка се е регистрирала и в Престиж, а там май има още тегления?
Радвам се, че е имала късмет, защото преди 2 месеца падна лошо, още се възстановява, та поне да се радва на малките неща. И момичета (и момчета), не се впрягайте толкова за игрите, най-важно е ние и близките ни да сме здрави!
На Куинс бележки не им трябват. Нали се снимат при регистрация. Тази година не съм печелила от тях, но предишни години така беше. Бързо възстановяване на мама 🤗

# 2 591
Миналата седмица брат ми извади късмет. Във вторник му се обадиха, в сряда ваучерите бяха в офиса на спиди. Тази седмица заради празниците може би ще има забавяне, но са бързи.
Бързо възстановяване на майка ти!
Светли празници!

# 2 592
  • София
Днес Филаделфия не са раздали нито една награда. Запомних бройките снощи. Днес погледнах - същите са.

# 2 593
  • София
С ваучер от Куинс съм,с една бележка от четвъртък.И от ИГ съм с ваучер,късметът ми се върна.Светли празници!

# 2 594
  • у нас
Бейлис календар работи ли ви?

Общи условия

Активация на акаунт