Отвъд авторския надзор, работа предимно в офис или на самия обект да очаквам в ССС както и в ТС?
Предимно във или извън София ще работя ако се занимавам с ТС и въобще възможно ли е да работя само в София ако се занимавам с него?
Наистина ли ако работя в ТС работата ми няма да е толкова натоварваща колкото в ССС?
Със диплома за ТС или за ССС ще си намеря работа по-лесно?
На какъв принцип работи заплатата при инженерите? На проект ли ми плащат или месечно?
Каква заплата мога да очаквам от работа в ССС и каква в ТС?
Ако броят фирми които се занимават с ТС е толкова малък това , заначи ли че ако не ми харесват условията на работа или заплащането единствената ми опция е да си търся работа в чужбина?
В УАСГ има 210 свободни места за ССС и само 45 за ТС. Това значи ли че ТС просто не се търси и ако да, защо?
Някои обяви за работа изискваха пътно строителсво а други транспортно. Каква е разликата?
На последък виждам много строежи на сгради, но до колкото разбрам пътишата са собственост на държавата и има по малък брой проекти. Това трябва ли да ме притеснява ако се запиша в ТС?
С диплома за ССС ще мога ли да си намеря работа в чужбина?
С диплома за ТС ще мога ли да си намеря работа в чужбина?
Лесно ли ще мога да отида при друга фирма със ССС ако не ми харесват условията на работа или заплащането?
Коя специялност из между ТС и ССС бихте препоръчали и защо?