Отговори
# 105
Дидиии, те вече правят такива с ИИ гледала съм и направо не мойш ги различи доста е задобрял .
Дори вече може да задаваш въпроси по тела и да си говориш с интелекта почти всичко знае и умен .
За Чаатай не съм  питала още ..  Ако питам ще споделя в темата . Приятела си говори аз не съм той си е инсталирал това на телефона .

Ехааа, вече линка се отваря и може да спретнем гифчетаааа  
https://x.com/AliAv24/status/1844441775462883631

# 106
Ехааа, вече линка се отваря и може да спретнем гифчетаааа  
https://x.com/AliAv24/status/1844441775462883631

# 107
После ще цитирам сега слагам това и припадам и умирааам .... Ей така ще е в Ешрефа ..
Тоз интелект ма разби напраУ Flushed

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 21:01 от femmi2

# 108
После ще цитирам сега слагам това и припадам и умирааам .... Ей така ще е в Ешрефа ..
Тоз интелект ма разби напраУ Flushed

Феми, ти и Диди тази вечер ме разбихте с ИИ.
Страхотна визия на Чачо за Ешреф. Ако такъв ще бъде в сериала наистина ще има припаднали. 
И една новина от рускините:
Цитат
Във Франция започна излъчването на сериала #Yesilçam с участието на Чаатай Улусой, Афра Сарачоглу и Селин Шекерчи.

# 109
Добро неделно утро !

Мерси за инфото за Йешилчам. Пореден международен успех на патрона.

Честита титла на Кобрата. - Кубрат Пулев. Заслужава я с труд и пот. Добър мач и противника беше достоен.
Няма много неща ,който да ни карат да се гордеем.

# 110
Здравейте, дами!

"Най-краткият сценарий за филм на ужасите: утре е понеделник."  
Но това не бива да ни плаши, защото една усмивка, щипка надежда, няколко хубави мисли и чаша ароматно кафе могат да обърнат сценария.
Неделя е...
Студентският празник е днес!
Честито на всички бивши, настоящи и бъдещи студенти!

Скрит текст:

"Щастието е в нас. В събуждането ни, в магията на утрото, в уюта на мястото, където посрещаме изгрева."

Пожелавам ви красив ден, изпълнен с хубави моменти. Моменти, които те карат да се чувстваш жив, които те карат да мечтаеш и които за миг не те оставят да забравяш колко прекрасен е животът.

# 111
Привет👋

Още малко от AI импровизациите.

И още една нестандартна визия от Серенай за Elle.

Сюмейе.

# 112
Много красиви думи за филма от колежката. Чувствен, различн и дълбок филм и история , която не се забравя. Добро взаимодействие и партньорство. 

Лейля Лидия Тугутлу говори за филма ''Делибал'' -

„Мисля, че филмът е запазил въздействието си и се радвам, че го заснехме. Когато сценарият дойде при мен, си спомням, че го прочетох на един дъх. Разплаках се накрая. Спомням си, че бях засегната от него дълго време докато снимах тежките сцени в края на филма получих много положителна обратна връзка."

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 14:47 от femmi2

# 113
Бирсен е написала прогнозата си за евентуалните носители на Златна пеперуда за тази година. Ще видим довечера доколко всичко е предварително режисирано и нагласено.

Обяснявам моите прогнози за Златна пеперуда

Днес за 50-ти път се провежда една от най-престижните церемонии в шоубизнеса – Златната пеперуда.

От Бирсен Алтунташ
8 декември 2024 г.
Започна обратното броене за церемонията „Златна пеперуда“. Днес е най-вълнуващата нощ в годината... Въпрос на любопитство е кой ще получи наградата в конкурса, представен от Çağla Şıkel и Cem Davran... Искам да споделя и моите прогнози и желания.
Наградата за най-добра актриса без съмнение трябва да бъде присъдена на прекрасната актриса Демет Евгар, която докосна сърцата ни с "Бахар"...
Наградата за най-добър актьор трябва да отиде при красивия и много добросърдечен Мерт Язиджъоглу, който направи най-доброто представяне на сезона и издигна ролята си на друго ниво...
Наградата за най-добър телевизионен сериал трябва да отиде при "İnci Taneleri", който предизвика фурор с първото си представяне и оформи културата на забавлението със своя танц Dilber...
Мисля, че наградата за най-добър сценарист определено трябва да бъде дадена на Şükrü Necati Şahin ... Той направи най-добрата си работа през последните години в Kızıl Goncalar.
Разбира се, наградата за най-добър режисьор трябва да бъде Ömür Atay ... Kızıl Goncalar е много повече от телевизионен сериал за мен...
Наградата за най-добър комедиен сериал трябва да бъде присъдена на любимия на Blutv "Принц" с участието на Гирай Алтънок и Керем Йоздоган...
Най-добра двойка от сериали ; Тя трябва да бъде дадена на Rojbin Erden и Bertan Asllani за техните талантливи, впечатляващи и убедителни изпълнения...

# 114
Най вероятно Бирсен ще познае за наградените от тая вечер  с Келебеци .  Няма да  видим Чаатай бей сред прожекторите , ако не е сред наградените. 

На  какво заглавие в Бг пресата попаднах  старо е от 2020 год . но ме разсмя искрено Joy и сега е актуално опашката е голяма най вече от фенските мераци .

Актриси се натискат за сериал с Чаатай Улусой

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 16:40 от femmi2

# 115
Хелоу и от мен по кукуряк време ама така е след събота знаете вечеее...Ей голямо шоу направи Илиян много ми хареса жалко ,че не можахме да останем за партито по късно ,че приятелката ми и стана кофти от сушито в Хепи.

Нашия човек никакъв го няма. Язък!

Серай е добра хммм гледала съм я малко в Махкюма и в Жена с Йозге
Май беше партньорка и на Берк Октай в едно дизи по АТВ.

https://x.com/maridiziland/status/1853464629369823709

# 116
Знаем скъпа на бардак купон си била с песни и танци.

Няма го нашия ,ама все някога ще се яви на хоризонта. 

„Вярвам, че трябва постоянно да се усъвършенствам в работата си за хората, които ме следват, обичат и подкрепят. Вярвам, че критиката е от голяма полза. Чета коментари и критики. В края на краищата ние вършим работа, която се надяваме хората да харесат.“ ~  Чаатай Улусой 👍

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 16:18 от femmi2

# 117
# 118

Прекрасна е с тази дълга черна рокля ,коса и усмихнато лице.😊🖤🖤🖤🌟🌟 В колко часа започва церемонията и пристигането на гостите.  Сигурно ще има пряко по канал Д и ютуб.

# 119
Цитат
  Най-продължителната церемония по награждаването в Турция, „Pantene Golden Butterfly Awards“, която поддържа пулса на телевизионния и музикалния свят, ще бъде на екрана в неделя, 8 декември 2024 г.

„Церемонията по награждаването на Pantene Golden Butterfly“, представена от Cem Davran и Çağla Şıkel, ще бъде излъчена на живо за публиката по Kanal D, teve2, D-Smart и D-Smart GO.

Ако зрителите искат да следят предаването по цифрови канали, те могат да получат достъп до него от teve2, Kanal D, Hürriyet и D-Smart YouTube и X акаунти.

Общи условия

Активация на акаунт