Отговори
# 90
Ще ме накарат да дръпна Терзито с тия качества от..... покритие.

Нейсе

24 Wink

# 91
Привет👋

"Да, сцената, която обичам най-много е, когато Селим ме нарече негов син за първи път."

"Вай беее..."

"Плашещ момент за мен? Бях много нервен в сцената на скалата с Оркун, която заснехме снощи. Много близо до ръба, понякога не можех да погледна назад. Приближих се доста. Паникьосах се там, но вярвам, че се получи красива сцена. Всичко си струваше, защото резултатът беше добър. Всичко, което искахме, се случи."

"Братко, кой момент те накара да се смееш? Сцената, в която се смя най-много?"

"Ами искам да кажа...Танер Йолмез е на снимачната площадка, братко. Смеехме се през цялото време, заради теб."
(Танер прави интервюто).

"Кой образ би искал да изиграеш, освен Яман? Кой хакарктер наистина исках да изиграеш, Чаатай?"

"Оркун е най-отвореният, неограничен герой в поредицата, един от най-цветните образи. Би ми харесало да изиграя Оркун."

"Прекрасно. Как те накара да се почувстваш краят на Меджезир, Мистър Чаатай?"

"Мистър Чаатай..."
смеят се

"Свършихме много добра работа. Станахме семейство за 2 сезона. Не знаем как свършва. Днес е последният ни ден. Аз наистина съм в групата. Не мога да мисля за това точно сега. Няма да мога. Утре също няма да мога да мисля за това. Ще мине известно време, преди да осъзная, че е свършило. Така се чувствам. Все още не се усеща като краят. Ще приключим със снимките след няколко часа. Много съм щастлив да бъда част от такъв екип. Защото моят подпис е върху тази красива творба. Всеки човек, който срещнах тук, беше част от живота ми. Сигурен съм, че ще има специално място завинаги. Научих много тук. Научих се да бъда част от екип. Всички мои съотборници пред камера, зад камера. Благодаря им много. Бих искал да благодаря на всеки, един по един. На моите приятели от екипа на снимачната площадка, които ни даваха одеяла, когато ни е студено, които не пропускаха чаят ни. Продукцията, която ни осигуряваше транспорта и на производствения екип, който посрещна много от нашите нужди. Прекарахме страхотно. Надявам се на всички да им е приятно да работят с такъв екип.
Благодаря много. Довиждане."

https://x.com/OnlyCagatayU/status/1864978123424452999?t=SeboGZrF … yWUbrEwz1awg&s=19

# 92
Анииии:heart_eyes: Тенкю за превода .. за края на сериала е изказал благодарности. Ех, защо не го прави по - често с проектите и рекламира . Минава само с тийзъра и това е .  Както писах вече е сънен или недоспал и уморен от работа или е купонясвал някъде. Нека се смее и усмихва , смехът е здраве.

Ще повторя това гифче чок ми хареса с якенцето  и походката.

Наздраве с още от уловааааа

ММК ще ни забавлява

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 10:07 от femmi2

# 93
Ани, благодаря много за превода!
Беше ми доста интересно видеото, защото не знаех почти нищо за снимачния процес и настроението в екипа на "Приливите".
Чачо за пореден път доказа, че може да се сработва с всички и цени всеки един от участниците в проектите, в които се снима.

# 94
Добро утро! Heart

# 95
Добро дъждовно утро !  Започваме с закуска и кафенцеее

# 96
Здравейте, дами!

Горещото кафе е добро начало за днес.
При Феми е дъждовно, а при нас вали сняг. Бяло, приказно и красиво е!
На фона на тази приятна гледка и във връзка с Международния ден на гражданската авиация нашата рубрика ще бъде посветена на "Анадолските орли".

Чаатай Улусой - екскурзия в миналото

Петима кадети живеят с мечтата да летят от детството си - "Anadolu Kartalları"

Онур, единственото дете в семейството, когото всички наричат ​​„естествен пилот“, който крие мечтата си да се присъедини към Türk Yıldızları (Uçuş Gösteri Ekibi)... Айше, дъщерята на пилота-мъченик, израснала с Онур.. .. Може би е станал пилот повече за да бъде с Айше, отколкото за да лети... Тунч, който търпи всякакви жертви, за да лети, и Фатих, източникът на радост на групата...
Те се подлагат на подробни прегледи във въздушната болница в Ескишехир и стават ученици на командира на флота Кемал със суров нрав на летателното училище Чигли.
Подкрепят се взаимно през месеците на тежки, напрегнати и изморителни тренировки. Въпреки тъжната новина, която научава по време на първия си самостоятелен полет и факта, че приятелката му Бурджу го е напуснала, Онур завършва летателно училище с подкрепата на Кемал.

За известно време се разделят с Тунч, който е елиминиран от полета, и Фатих, който избира да стане пилот на хеликоптер. След тежката бойна подготовка в Коня и Анкара, Онур става пилот на F-16, а Айше и Мустафа стават пилоти на изтребители F-4.
Това, което събира петимата приятели отново заедно след много години, е това, което преживяха по време на Uluslararası Anadolu Kartalı.
В ролите: Engin Altan Düzyatan, Çağatay Ulusoy, Özge Özpirincci, Hande Subasi, Alper Saldiran.
Режисьор: Ömer Vargi

„Да бъдеш щастлив никога не излиза от мода.“
Лили Пулицър

Бъдете щастливи и усмихнати, наслаждавайте се на откраднатите мигове!
Приятен почивен ден!

# 97
О , ден на авицията сме

и докато не съм го изгубила най новото творение на Али Ав

Охх страхотна е трябва да режисира проект на любимеца и той е уникален и невероятено съблазнителееен . Мъж за грях ! Искам гифчетаааа Stuck Out Tongue Winking Eye
https://x.com/AliAv24/status/1865259097127358539

# 98
и докато не съм го изгубила най новото творение на Али Ав

Охх страхотна е трябва да режисира проект на любимеца и той е уникален и невероятено съблазнителееен . Мъж за грях ! Искам гифчетаааа Stuck Out Tongue Winking Eye
https://x.com/AliAv24/status/1865259097127358539
Много са феновете, които правят видеа с героите на Чачо, но и аз най-много харесвам творчеството на Ali Av.
Умее да подбира най-интересните кадри, да свързва по интересен начин и да ги озвучава с подходящи мелодии.
Адмирации!

# 99

Така е истински кеф е когато Али Ав твори и музикалният фон му подхожда. На тия гифчета освен да припаднааааа на тази небрежна походка и лека усмивка с трапчинка. Обичам да  гледам изваяното му лице в близък кадър и план:heart_eyes: с тази косица и руси кичури е ТОП! Задръстила съм се с неща от пощата от тоя филм и тези ще ги запазя. Тези кадри са от муз. уни където учеше Нехир. Феновете тогава бяха снимали външни снимки точно тоя момент, когато слиза от колата.

я вижте тука какво имаааа с красавеца. Как сме пропуснали червената риза и елексираа.... Огън в Огъня ! ❤️‍🔥 Наздраве от Джентълмена и нощта зовееее 💋😛💘🔥🍷🍷🍷♥️🤎🤎🤎
https://x.com/AliAv24/status/1844441775462883631center

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 19:57 от femmi2

# 100
Чаатай и Есра - изкуствен интелект.

# 101
С Есра ще е чудесно.

# 102
Изкуствен интелект

Хазал и Ча спешъл за Феми

# 103
Изкуствен интелект

Хазал и Ча спешъл за Феми

Това не мога да не го повторя. Страхотно е!

# 104
Доста са сполучливи скоро мисля ,че ще си направят и движещи неща с хора от това чудо без да личи ,че е фейк

Общи условия

Активация на акаунт