Отговори
# 75
По принцип Япъма на Керем Чатай прави и пуска задкадрови клипчета на продукциите си ,но защо чак сега са сетили за тези на Меджезира след години?! Както и да е ще се развличаме с нещо докато дойде актуалното.  

Имате ли проблем с редакцията от телефона ,защото от снощи изведнъж се изгуби това и като цъкна пише само сподели. При мен ли е проблема или нещо от форума? На компа е Окей.

Редактирам.. вече се оправи и се върна опцията.

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 15:05 от femmi2

# 76
Ехеее чакаме зад кадър да видим Приливните както съм на тази вълна супер се получи...
Привет на всички! Heart
И аз бих погледнала  видеото. Не съм гледала "Medcezir" откакто го излъчваха в България през 2015 - 2016 г.
Не е от любимите ми сериали, та в архива и гифки нямам от него.
Интересно ми е обаче друго. Този сериал, уж младежки, с актуална тематика и приятна музика, а само веднъж или два пъти е повтарян по нашата тв, а "Adını Feriha Koydum" почти всяка година се върти на екраните ни.
Тези дни пак го мернах, но не си спомням по коя тв беше.

# 77
Неща, които никога не сте виждали- Medcezir- Ay Yapim  🎬🎬🎬

# 78
Хах Чачо искал да бъде Оркун. Ще има продължение най-вероятно са го снимали това момчета момичета.
Най-много се смеел с Танер.  Сцената от финала с Метин много го е затруднила ,но вярвал ,че се е получила хубава и добра сцена. Всички от екипа са на отделно място за него.
Ох Метинко душинка колко е срамежлив като говори тука. Heart

# 79
Той все така ми се струва, по-стеснителен, въпреки обикновено по-наперените роли, които играе. Ама му се получават.
Всички са много сладки тук, мънички още. Танер е страшна скица. На мен този сериал си ми заема специално място, с него открих не само Чаатай, но и повечето от тези млади  и по-възрастни актьори. Мисля само Серенай бях гледала преди това. Още оригинала- Ориндж Каунти ме запали по този сериал и съседите се справиха също толкова добре.

Само се чудя след толкова години какво ги връща толкова назад към Меджезира? Бях споделила вчера или оня ден още една медия от инстаграм със спомен от Чаатай и Меджезир. Само му бях оръфала бая снимката, а не можех да я редактирам. Пускам я пак с надписа и отдолу:

"Мислех да го погледна, но нямаше никой. Поздрави на целия екип на Medcezir." #medcezir

Този снимка май е от 2016-2017? Оня ден беше споделена отново от тази медия в стори. Аз съм малко зле с датите, но пропускам ли някоя годишнина на Меджезир или нещо друго свързано със сериала?

# 80
И а съм зле с годишнини и подобни ,но ако имаше нещо досега феновете да са го отбелязали в нета.
Може да са решили да е като новогодишен подарък  или просто си спомнят добрите стари времена когато в дизи индустрията беше по различно от сега.  
Всички са толкова млади тогава и невръстни.  Хубав колегиален екип бяха.  И досега са приятели Чачо и Танер и с Баръш Фалай се уважават и с продуцента и с режисьора също с които след това заснеха и "Делибал". Чаатай искаше и мечтаеше за този филм и сериозна роля и успя. След това "Ичерде и Гаддар" с който се завърна на ТВ екраните.         

Диди 🌻 Тенкю за превода ,но ако намерите някъде целия давайте го насам.
Емиии:kissing_heart: , разчитам да погледнеш при рускините. Искал е да играе Оркун и с тази роля щеше да се справи.    
С тази бяла ризка и вееща се коса от вятъра ме разби и разтопи. Какъв причос, като на развълнуван диригент:joy: и е сънен или недоспал.. Има ли друг човек на който така да му отива бялото.🤍

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 09:19 от femmi2

# 81
Феми, рускините са пуснали само видеото.
Ако има превод ще го кача в темата.
В IG на Ay Yapım намерих това:
Цитат
yyapim

Днес се връщаме 11 години назад. Как е заснета бойната сцена на Оркун и Яман? 🥊Кои са "най-добрите" от Çağatay Ulusoy, Taner Ölmez и Metin Akdülger? Още забавни моменти, които не сте виждали досега от комплекта на Medcezir, в YouTube канала на Ay Yapım!🎥

Очаквайте скоро още, следете!🔔

И още нещо, което ме впечатли:
Цитат
Вижте три различни телевизионни сериала през годините
Вижте международния успех на Чаатай в различни водещи роли, включително сериала Gaddar, който според някои се е провалил.
Ако това не е успех, как можете да го наречете? 😉🔥🥰
#cagatayulusoy 

Скрит текст:

# 82
Ехааа , благодаря за инфото и гифчетата.
Значи ще има още кадри ще следим.  

Табики ,че не е провален "Gaddar" колкото и да плюят. Това е официално написано от Ай Япъм за продажбите на Чачовите проекти. Името, имиджа и безспорният му талант и усет продават.  Дахан е противоречив и сложен образ и герои. Има неща, които трябваше да се подобрят в сценария не мога да си кривя душата.
За разлика от други дизита  не беше спрян още в началото.

# 83
В Х има доста коментари, свързани с поздравителния адрес на Kerem Çatay.
Цитат
Трите ďizis на Ay Yapım са наши, поздравления, браво Çağatay Ulusoy 👏🏼🧿 #içerde #Gaddar #Medcezir голям успех 🤌👑 #CagatayUlusoy #Ayyapım 
Но да не забравяме и Арас Булут, който също участва в 3 от изброените проекти.
Поздравления за нашите талантливи момчета!

Погледнах в Уикипедия, за да се уверя, че годишнина от  "Medcezir" няма. Свързвам това видео по-скоро с предстоящата годишнина на Ay Yapım, защото компанията за медийно производство е основана от Kerem Çatay през 2005 г.

# 84

Честит Никулден. 🐟   Почитан светъл и християнски празник. Честито и на всички именници. Добър апетит на трапезата.

И нашият патрон има празник с любимото хоби.  🎏 Още много големи риби да улови. Да е жив и здрав и той и всички ние.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 15:09 от femmi2

# 85
Здравейте, дами!

На този празничен ден ви пожелавам да привличате само добри хора и чудни мигове, които да ви вдъхновяват.
Нека семействата ви са винаги сплотени и в къщите ви да царува спокойствие и любов.
Нека трапезата да е богата, а най-ближни за вас да бъдат здравето, късмета и успеха!
Честито на имениците!

"Всеки избира своя цвят в живота и отговаря за своя избор...
Да изберем щастието."

Пъстър и цветен петък да имате!

# 86
Çok tatlı  

Чаатай Улусой обясни сцената, която го впечатли най-много:
„Начинът, по който Селим ме нарече първия си син...“

усмивки и песни зад кадър
https://x.com/serapj_m/status/1864711394542682318

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 15:17 от femmi2

# 87
# 88
Чакаме да видим най-голямата риба която ще е уловена....
Мерси за всичко споделено.

# 89
ТИМС уловиха златната рибка за другото ще видим .. време е да повдигнат завесата .

Специално за Диди Пейями с  Митко френда форевър Joy
качеството не е толкоз убаво , но нали искаше гифчета
https://x.com/serapj_m/status/1862532231605961053

Общи условия

Активация на акаунт