Отговори
# 60
Руските групи днес честват Деня на прегръдката.
И няма значение, че Международният ден на прегръдката е на 21 януари, ще го почетем и тогава, но нека и днес се присъединим към този прекрасен празник.
Цитат
#ÇağatayUlusoy ❤
Честит Ден на прегръдката, поздравявам всички вас за светъл, нежен и топъл празник на прегръдките!

# 61

Чаатай Улусой - екскурзия в миналото

Heart Çağatay Ulusoy  Flowers Cherry Blossom Senay Gürler
"Tam Bir Centilmen" (2024г.)

"Никой не знае какви сили притежава докато не ги използва."
Гьоте

Нюансииии в червенооооо и Огнена страст !  Внимание 18 плюс
Такъв да го гледам всеки път нема да ми омръзне .. Всичките са късметлийки да целуват тези устнииии и той тях . С такава лекота и спокйствие го прави сякаш камери не съществуват. В живота е същият мил , романтичен и огнен въпреки странностите му всякак го искаме...  

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 17:45 от femmi2

# 62

Нюансииии в червенооооо и Огнена страст!  Внимание 18 плюс
Такъв да го гледам всеки път нема да ми омръзне .. Всичките са късметлийки да целуват тези устнииии и той тях . С такава лекота и спокйствие го прави сякаш камери не съществуват. В живота е същият мил, романтичен и огнен въпреки странностите му всякак го искаме...  

Скрит текст:

Феми, след тези огнени кадри само басейнът и душът ще ни спасят! 

# 63
Ухаааа , най добре с Казанова под душа или басейна дваматааааа да се охлаждаме .. Ваййй, мечтиии само ко знаете какво ми е в главата Joy 😊 😊 🔥💋💋💋💘 с шефа имаме телепатична вселенска връзка и ша ми прочете мислите.

Красотичка от Хазалджъм🌸🌸😍💛💛💛🩷💚💚

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 21:23 от femmi2

# 64
Затова съм ЗА

# 65
И аз съм ЗА това дуо умеят всичко и на възраст ще са добре. Ако зависеше от феновете вече да е избран каста и да са почнАли снимките.  Но вътрешният глас ми шепне, че това забавяне е за добро   предвид каква лудница и рязане на дизита e. Както винаги му се доверяваме и проявяваме търпение.

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 21:23 от femmi2

# 66
Хубавица е  Bahar Şahin, но нямам идея каква актриса е. Не съм я гледала в нито една турска продукция.

# 67
Еха, за нея как никой не се сети до сега. Хубавка и може да изиграе всичко, мисля. В "Жестокия Истамбул" игра зверски. И аз съм ЗА! Hands Plus1

# 68
Бахар в момента няма проект от свободните актриси е.  Като характер не си поплюва ,но ще се сработят с колегата.
Имаше испанско гадже дали са още заедно ? Мисля че се разделиха. 
Която и да е ще има клюки за Сю и Чачо какви ли не смехории писаха и някой им се връзват на глупостите.  Ако наистина бяха заедно и щяха да се женят нямаше да крият.
Те бяха на коренно различни места лятото , а вкусът му на Чачо е сбъркан ,ама може и да ни изненада. Но през годините си е падал по брюнетки факт и то по големички. Има две такива връзки.

# 69

Спомени от новинарския акаунт MohabirOnline.

# 70
Сладурка е Сюмейе.
Харесаха ми с Чачо като екранни партньори в "Gaddar".
Получиха им се и драматичните, и романтичните сцени.

# 71
Не можахме да пием сутрешно кафенце но ще се почерпим обедно и следобедно. ☕☕☕🍰🍰🍰🍰🥞🥞🥞🥪🥪🥪🍟

Айде да се показва вече патрона и тия от ТИМС да се размърдат и подшушнат на Бирсен подробности.

# 72
Привет👋

"Очакваните с години кадри зад кулисите на Medcezir идват! 🔥"

В 18.00 часа в канала на Ay Yapim.

Хубав ден🍀

# 73
Здравейте, дами!

Сутрешно кафе не поднесохме, но след обилния обяд с удоволствие ще пием заедно следващото си кафе.
Тази седмица не бях отваряла страницата на един от най-верните последователи на Чачо, Абдурахман Балцилар - блогър, който следи творческата кариера и развитие на нашия красавец още от времето на "Adını Feriha Koydum".
Днешната ни рубрика отново е базирана на статия от него.
В миналата тема писах за наградите на Чаатай, но нищо не ни пречи да си ги припомним отново.

Чаатай Улусой - екскурзия в миналото

Друга награда за Чаатай Улусой: „Най-стилният актьор“

7 декември 2014 г.
Абдурахман Балцилар
“Elle Style Awards Elidor 2014 Awards” намериха своите собственици на великолепна церемония, проведена в Raffles Istanbul Zorlu Center предишната вечер (05/12/2014). Програмата, излъчвана на живо по CNN Türk, беше представена от Гьозде Атасой и Серкан Алтунорак. На вечерта, когато приходите бяха дарени на фондация ТЕМА, Чаатай Улусой беше избран за най-стилен актьор.
Кандидатите за актьор на Elle Style бяха обявени като: İlker Kaleli, Çağatay Ulusoy, Engin Öztürk и Kerem Bursin. Сред тези кандидати Чаатай Улусой беше избран от гласовете на публиката.

Бурджу Есмерсой беше повикана да връчи наградата. Есмерсой, която се появи на сцената в стилна тъмносиня дантелена рокля, която подчертаваше деколтето й, връчи наградата с думите „И Бог създаде човека, аплодисменти на Чаатай Улусой с неговата харизма и спортен дух“, докато обявяваше победителя. Тази похвала направи Чаатай толкова щастлив, че усмивката не слезе от лицето му.

Çağatay Ulusoy излезе на сцената с тежки стъпки и след като получи наградата си от Burcu Esmersoy, целуна Burcu Esmersoy, която го поздрави. Освен това, след връчването на наградата, Бурджу Есмерсой каза на Чаатай, че облеклото им е в тъмносиньо.
Çağatay каза: "Много ви благодаря за този комплимент." В кратката си реч Чаатай Улусой: „Добър вечер на всички... Получаването на награди е една от най-добрите части на нашата работа и е особена гордост да получиш награда в тази организация, която служи на такава добра цел. Благодаря много на всички, които ме подкрепят, лека вечер. Благодаря ви.” - каза той и напусна сцената.

Çağatay Ulusoy продължава да събира награди. Ако продължава така, ще трябва да изгради голям дисплей за награди в ъгъла на къщата си. Той ще продължи да събира награди и през 2015 г. с героя си Яман в страхотния сериал.

Пожелавам на Çağatay Ulusoy продължаващ успех.

Поздрави и любов.
Абдурахман Балджилар

"Правете това, в което вярвате и вярвайте в това, което правите.
Всичко останало е загуба на време и енергия."

Приятен следобед, изпълнен с обич и хубаво настроение ви пожелавам!

# 74
Ехеее чакаме зад кадър да видим Приливните както съм на тази вълна супер се получи...
Привет на всички! Heart

Общи условия

Активация на акаунт