Отговори
# 135
Диди , 🌻 какво е това ,което е невиждано досега като идея ? Разкажи  , че ми запали любопитството, макар отдавна да са открили топлата вода.
Каква роля играе Халюк и кой е режисьора?

# 136
Диди , 🌻 какво е това ,което е невиждано досега като идея ? Разкажи  , че ми запали любопитството, макар отдавна да са открили топлата вода.
Каква роля играе Халюк и кой е режисьора?
Самия Онур С е режисьора.

Агях Бейоулу е 65-годишен пенсиониран съдебен служител, чиито съпруга е починала преди известно време. Агях живее сам в стара османска сграда, носеща името на починалата му съпруга Мебруре в Бейоглу. Един ден любимата му котка Мюнир бей умира, тъй като Агях забравя да го нахрани. След инцидента той отива на лекар, за да разбере причините за увреждането на паметта си и там е диагностициран с болестта на Алцхаймер. Агях не може да приеме факта, че има болестта на Алцхаймер и изпада в депресия. Един ден, когато Агях се среща с приятелите си по покана, той забелязва някои предимства на болестта си и взема решение, което е повратна точка.

Невра Йълмаз е млада и идеалистична полицайка , работеща в полицейското управление на Истанбул. Тя е единствената жена в отдела за убийства, но поради пола си е подложена на мобинг от колегите си мъже, особено от женомразеца Фируз. Колегите й смятат, че тя не заслужава позицията си в отдела и че назначението й се дължи чисто и просто на доброжелателен сексизъм.

Сериен убиец, облечен в костюм на котка, се появява в Истанбул. Има обща основа между жертвите Невра и Агях Бейоглу: Камбура, малък и консервативен квартал близо до Истанбул.

# 137
Добро понеделнишко утро ! Усмихнат и хубав ден ви желая и дано през тая седмица повдигнат завесата около предстощият проект. Няма за кога да се туткат и мълчат повече.  

Като няма нови ще си припомняме , но заслужаваше най много от всички да спечели. В интерес на истината за двата проекта  за които е номиниран са особени и различни и като тематика и като жанр и като образи.  
Не се разбират и смилат лесно ,особено Кюбра с изкуственият интелект и нямаше този голям успех като Терзито. Той и за Шивача не получи Келебека така че... Важното е Чаатай и ние да сме доволни и да върви напред. Да сме живи и здрави.

За екранната двойка от Див не съм ги гледала ,но по снимки не ме грабват.  Имат голяма фен база много са коментирани и са по класации. Феновете на Афра и Мерт недоволстват,  че за пореден път са пренебрегнати любимците им .  За най - добра актриса и актьор няма да се изказвам, защото нямам наблюдения проектите са им рейтингови и хитови. Много хвалби има за Мерт, че прави страхотна роля в пъпките. Сериала е на религиозна основа.

Онур Сайлак приема награда за дигиталният Проект Личност на който е режисьор . Охоооо , я вижте кой бил там шефа на Ай Япъм - Керем Чатай  му връчва статуетката. Trophy и после изказва благодарности
https://x.com/DiziciBagyan/status/1865843192131702863

Колегата Ахмет Мюмтаз от ''Кюбра'' е спечелил награда за предаването на което е водещ ''Емпатия ''Trophy

Златна пеперуда за Легендите на турското кино   
Emel Sayın, Ediz Hun, Perihan Savaş, İzzet Günay, Türkan Şoray...
https://x.com/DiziciBagyan/status/1865848573977326067

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 11:04 от femmi2

# 138
Здравейте, дами!

Благодаря за всичко споделено!
Кафето е сервирано и е време за раздумка, но за съжаление нищо ново не откривам из Х за нашият красавец и поредния му проект.
Феми, пускай кълбото в действие - време е вече Чачо да ни изненада с някоя нова снимка и инфо за "Eşref", че и от десятката на IMDb изпадна. На 19-та позиция е.
Феновете губят търпение:
Цитат
Дори направихме плаката на нашия сериал, засрамете се
#cagatayulusoy #esrabilgic 

"Никога не ти се дава мечта, без да ти се даде и шанс да я осъществиш."
Ричард Бах

Мечтайте, усмихвайте се - бъдете щастливи!
Седмица, изпълнена с прекрасни изживявания ви пожелавам!

# 139
Пускам кълбото и дрона  в действиеееее и ще ни зарадва...

Изпаднали сме в социопола, като е тишина така ще е .. Хазалка е активна , но и тя е назад , което няма много логика. Афра е първа тая седмица. По принцип и тя е назад доста нищо, че е с актуален сериал . Имаше РД най вече затова е напред ,но ще е за кратко. Туба е след нея. Керем и Ханде държат позиции социални са.  

ето го рейта  на Алтън Келебека не е висок дори съм изненадана

Total: 3.05 (Sunglasses
AB: 3.14 (6)
ABC1: 3.34 (Sunglasses

На Деха е чок добър дори със червени стрелкички . Браво на всички дано догодина грабне Пеперудите. От сега прогнозирам че Далечният Град  ще е с номинации и награден. Супер успех жъне и заслужава. Главните актьори имат страхотна химия и  актьорски качества.  
Total: (2) 5.98
AB: (2) 7.09
ABC1: (2) 7.16

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 15:04 от femmi2

# 140
Цитат
Накарахме изкуствен интелект да нарисува корицата на списание с Hazal и Çağatay

# 141
Привет и при Чачо.
Не успях на предната почивка да мина да ви поздравя. Но на тази ще се отчета😀

Едно понеделнишко насторение. Ех...как никак не ги обичам тези понеделници🙄

Лекичка и по-късно пак ще намина😉

# 142
В спотифай  не ме допуска да слушам иска регистрация и може и да е платено . Не знам досега там не съм слушала нищо . Така ми се иска да направят дует двамата близки аркадаши направо ще взривят класацийте или Чаатай да участва в негов клип и режисира.
Явно Мерт не се натиска затова и е прав ,защото ще излезе че го използва ,но може да опитат нещо съвместно. Чаатай обича музиката има си студио вкъщи ,но нищо от това не ни показва ,като хоби.

Мустафа Мерт Коч, който  направи име както в музикалната, така и в актьорската си кариера, се готви да посрещне своите слушатели с новия си сингъл „Gel Yarım“. Съчетавайки дълбоката страст на Koç към музиката и неговия уникален талант, този сингъл привлича вниманието с емоционалната си дълбочина и впечатляващи мелодии.

Артистът, който е завършил политически науки в Анкара, успява да впечатли феновете си с всеки нов проект, който получава и с опита, който е натрупал в актьорската и музикалната си кариера. Мустафа Мерт Коч, който навлезе в музикалната индустрия през 2022 г. с първия си проект „Не мога да се върна“, по-късно продължи своя музикален живот, като разкри таланта си в областта на текстовете и композицията. Съвсем наскоро той достигна голяма аудитория с "Sessizim", чийто текст и композиция принадлежат на него.

„Gel Yarım“, чийто текст, композиция и аранжимент принадлежат на Cenk Çelik, ще бъде излъчен във всички дигитални платформи с лейбъла Mahzen Media на 6 - ти декември с уникалната интерпретация на Mustafa Mert Koç.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 18:13 от femmi2

# 143

Берен Саат и Хазал Кая в документалния филм за метода Selçuk

Животът на Selçuk Yöntem става увековечен с документалния филм „Selçuk Bey Yes Man“.

MAGAZİN
Дата на публикуване: 09-12-2024 18:13
Документалният филм, озаглавен „Selçuk Bey Yes Man“, продуциран от Amirler Film и режисиран от İlker Savaşkurt, пренася живота на Selçuk Yöntem, легендарното име на турския театър и кино, на големия екран. Документалният филм, който се снима повече от година, хвърля светлина върху артистичната кариера и вдъхновяващия живот на Yöntem.

Документалният филм, който ще продължи приблизително 100 минути, обещава визуален празник със сценария, написан от Мехмет Кала и операторската работа на Джан Ердоган. Много известни имена споделиха своите специални спомени за Selçuk Yöntem в проекта, който беше заснет в различни градове като Берлин, Лондон, Кьолн, Бодрум, Кипър, Анкара и Истанбул.

В допълнение към звездните имена от света на изкуството като Берен Саат, Хазал Кая, Октай Кайнарджа, Мехмет Аслантуг, Зухал Олджай, Окан Баюлген, в този специален проект участваха имена от различни области като Халдун Дормен и Мустафа Денизли. Всеки от тях разкрива влиянието на Yöntem върху света на изкуството и неговата позитивна философия за живота.

Скрит текст:

Откъде идва името "Yes Man"?
Името на документалния филм е избрано с вдъхновение от положителното отношение на Selçuk Yöntem към живота и неговата безкрайна енергия в кариерата му. Известен особено с успеха си в играта Amadeus и семинарите, които изнесе на международни платформи, Yöntem се превърна в източник на вдъхновение в живота на много хора.

Документалният филм „Selçuk Bey Yes Man“, който скоро ще бъде завършен, се планира да бъде излъчен на дигитална платформа. Фактът, че вторият сезон на документалния филм на Илкер Савашкурт „Layers of Istanbul“, публикуван в Netflix, скоро ще се срещне с публиката, дава двойно вълнение на любителите на изкуството.

Този специален проект се разглежда като важно наследство, за да не се забравят ценностите, които Selçuk Yöntem е добавил към изкуството и живота.

# 144
Тенкю за любопитното инфо . Flowers Hibiscus

Снимките за документалния филм вече са започнали щом са с клапата. Къде ще се излъчва на платформа или?

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 21:02 от femmi2

# 145
И аз тамън видях Беренка и Хазал. Ще има стари ленти от Забранения плод. Аз не бях фенка на тоя сериал. Тематиката не ми хареса. И е май единствения сериал на Берен, който не догледах. Иначе много си ми е на сърце тя.

От мен още малко снимки от Сюмейе.

# 146
Добър вечер от мен!

# 147
Харесвам много и Хазал, и Берен.
И ще ми бъде интересно да съберат Чачо в "Eşref" с една от двете.
Ще се получи огнена екранна двойка.
Мечтая си аз, но ако се появи Йозгето ще трябва да престана да пиша в темата, че да не обидя някого с нетърпимостта ми към тази актриса.

# 148
На мен ми е безразлична, честно казано. Не ми е нетърпима, защото ми е почти непозната. Нищо с нея не съм гледала.

Лека нощ ви казвам с колегата Алперче. Много е активен в Инстаграм напоследък с колегите си от Далечния град. Покрай Гаддар не беше толкова.

# 149
Привет и хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт