Бели точици на сливиците .

• 263
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте,детето ми е на 3 г и от 1 седмица има бели точици на двете сливици , без температура, без кашлица или всякакви други симптоми. Пуснах му кръвни изследвания и гърлен секрет и всичко е наред гърления е чист .
Какво може да е не знам притеснявам се като знам ,че са там ....

# 1
Kамъни в сливиците?

# 2
Педиатъра какво каза?

# 3
Педиатъра какво каза?
Ами не съм го водила за преглед да го видят  , чувах се и с личната и с педиатър, личната ни пусна изследванията каза че нищо му няма щом изследванията са добре , педиатъра ни изписа само тантурверде

# 4
Гнойни налепи, които могат да са без температура, кашлица, болки в гърлото. Ако е възрастен, натиска си сливиците с пръст и ги маха, но при малко дете, разбираемо, е по-сложно, едва ли ще стои мирно и при педиатър, който ги натиска и маха с инструмента, с който преглежда гърлото. Още повече, че ще му се повдигне на детето.

# 5
Не се притеснявайте. Ще се изчистят. Като беше малък синът имаше няколко пъти. Свекърва ми, лекарка ги чистеше ръчно с клечка за чистене на уши, натопена в тогавашния гранофурин( зелено багрило). Но беше по-голям. На 3 годинки едва ли ще изтърпи. Чайчета, течности, малко бонбонки за смучене ще ги отмият.

Общи условия

Активация на акаунт