.Рони,Деска,Борянка,а и други мами де,искате ли ако утре е хубаво времето да се видим пак в Заимов?Айде лека вечер.
Пс.Аз бюбхена го купувам за 6.30 лв.
.Рони,Деска,Борянка,а и други мами де,искате ли ако утре е хубаво времето да се видим пак в Заимов?
Също и на пропуснатите от мен през изминалите дни! Нека всички са живи и здрави!
Онзи ден дупето на Мадлена беше подсечено нещо и то сериозно, май от зъбите. Само с 2-3 намазвания се оправи напълно. Дори не ми се ще да сменям този крем, както сменям козметиката. Иначе съм решила да изпробвам всички марки козметика, да видим от коя ще съм най-доволна.
и Тодор
на новите мами
Не знам кога трябва да дойде, но май е индивидуално. Калоян също не пие вода, опитва я само, защото му е забавно да пие от чашка.
И аз още не съм взела обувки и съм чуденка кога и какви да взема.
Мамите, които са имат опит могат да дадат идея.
и аз ти снимах упътването
А питбила е номер 1. Как съм се смяла като го видях, което ми напомня, че пак трябва да гледаме филма.
Бъди жена на всички времена, обичана, уважавана и много ухажвана! 
Бъдете весели и засмени, на мама и тати здрави юнаци.
черпя всички ви с по една чашка горещо кафе.
Някой да даде линк или английско име на тоз филм питбул териер не съм гледала такъв!
иска да и шия едно яке и едни дънки) та се отказах!
Пожелавам ти много щастие и здраве!Цялата Любов на земята и много радост със децата!

ЧРД на Дидка 81.
Докато пия кафето сутрин ви чета, но днес ще имам време и да попиша. Тук времето е мрачно и влажно, за разлика от вчера. На всичкото отгоре вчера сготвих една риба и цяла нощ
бяхме така с мъжа ми.
много кураж ти желая, ти си силна и ще се справиш.
Добро ви утро, мами!
Дидка 81: 
На Макси и Тошко честито им порастване! 

на didka_81.Много здраве,щастие късмет. 
, аз за това за по-сигурно почти не съм яла нищо от 3 дена.Майтапа настрана,но нещо ми се е свил стомаха 
.А Ентерола дето му давам,заради разстройството няма ефект,защото тази сутрин пак се беше яко надрискал. 

.