На ЮЛЧО зъбките порастват, от безсъние на мама силите угасват!

• 10 805
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Абе я аз да питам някой видя ли прогнозата за времето за утре.Как ще е в Сф,защото нещо майка ми спомена за дъжд  newsm78 .Рони,Деска,Борянка,а и други мами де,искате ли ако утре е хубаво времето да се видим пак в Заимов?
Аз съм там,стига да е хубаво времето.Сега ще го гледам,дано е хубаво.
Айде лека вечер.

Пс.Аз бюбхена го купувам за 6.30 лв.

# 211
# 212
Добриютро!
Аз нещо съм се събудила много рано, реших да ви изчета, че мнооооого съм изпуснала.
Първо честито на месечинките - Максим на мама Pingwina и Тодор на мама Morskasirena!  smile3525 Също и на пропуснатите от мен през изминалите дни! Нека всички са живи и здрави!
Да кажа и аз за бюбхен - аз лично бях доволна от козметиката, не съм ползвала обаче този крем за подсичане. От много време ползвам Мустела за под пелени - еми сташен е крема.  newsm10Онзи ден дупето на Мадлена беше подсечено нещо и то сериозно, май от зъбите. Само с 2-3 намазвания се оправи напълно. Дори не ми се ще да сменям този крем, както сменям козметиката. Иначе съм решила да изпробвам всички марки козметика, да видим от коя ще съм най-доволна.
Днес съм поръчала храна от детска кухна, тук има една частна, ще ми я докарат до нас, да я видим. Дано ни хареса, че така е много удобно.
Иси, понеже не съм писала от началото на темата - супер е! МНого пролетна!  newsm74
И картичката също е супер!
nadejda5047 от какво тази Т? Дано бързо да минава, и повече никакви болести!
Хайде че аз рано сутринта нещо много се разприказвах.
Лек и слънчев ден на всички!  Nature Sunny  Nature Sun With Face  Hands Thumbsup

# 213
Добро утро  lovekiss
Честито на месечинковците Максим  smile3525 и Тодор  smile3525
Честити нови зъбчета tooth
 welcome на новите мами
yanac - и на мен още не ми е дошъл цикъла, аз не се шашкам всики месец, защото ескперименти не правим.  Naughty Не знам кога трябва да дойде, но май е индивидуално. Калоян също не пие вода, опитва я само, защото му е забавно да пие от чашка.
Eli - аз като бях бременна редовно гледахме с мъжо "Такъв е живота". Той разправяше, че се раждат като извънземни - такива лилавички. И аз като родих и му се обаждам и викам - "Извънземно е да знаеш".  hahaha
pigi - голяма сладурана е Цвети  Heart Eyes
Диди Ф -   spoko  Hug
Nanny - браво за голямата новина.  smile3501 И аз още не съм взела обувки и съм чуденка кога и какви да взема.  newsm78 Мамите, които са имат опит могат да дадат идея.
Jorjito - и аз имам една ваксина Пентаксим, която стои от три или четири месеца и е мътна, все едно има малко брашно в нея  Party и аз ти снимах упътването
тук!
Попова - и Ема и Лора са сладурки.  Heart Eyes А питбила е номер 1. Как съм се смяла като го видях, което ми напомня, че пак трябва да гледаме филма.
mgizdova - и при мен форума е ок, зарежда си нормално  Peace
isi_kam - Калоян дриска един път, два пъти на ден.
Марияели  fingerscrossed
Да ви се похваля, че и Калоян си има второ зъбе  Mr. Green

# 214
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА DIDKA 81!                                                         
Бъди здрава и много обичана от двамата си мъже!
Честито и на днешните месечинки Максим на мама Pingwina и Тодор на мама Morskasirena!Да бъдат здравички и добрички.

# 215
Честит Рожден Ден на Дидка81!
 newsm59Бъди жена на всички времена, обичана, уважавана и много ухажвана! newsm51

Честито на днесшките месечинки - Макси и Тошко!
  bigdance2Бъдете весели и засмени, на мама и тати здрави юнаци.

food010 черпя всички ви с по една чашка горещо кафе.

Тази нощ беше кошмарна (поредната 3та). Криси е болен и цяла нощ или кашля, или му е запушен носа. Ставала съм на всеки 5-10мин. Едва дочаках да стане сутрин за да свърши кошмара. Сега е спокоен малко му тече носа, но си играе с баща си а мама малко да реанимирам с чаша кафенце.
Желая ви усмихнат и слънчев ден family

# 216
 Hug Flutter Някой да даде линк или английско име на тоз филм питбул териер не съм гледала такъв!

Снощи гледах снимките на Ема и не можах да пиша,страхотни са С Лора !

Днес щях да ходя с татито ни до София и да ви изненадам в Заимовия парк, дето толкова го говорите,но времето е лошо и имам мн работа( afwitch иска да и шия едно яке и едни дънки) та се отказах!

Честит рожден ден Дидка! newsm59 newsm59 newsm59 nbirthday  party023  bigdance2 newsm18  ura  Party Time  4uu Tada Пожелавам ти много щастие и здраве!Цялата Любов на земята и много радост със децата! Wink Wink Wink 

Честити месечинковци барабинковци! newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32

Дани какво му изписаха на Криси миличкия дано се оправи бързо!
 Praynig

Хайде до после!

# 217
  • Габрово
 newsm59 ЧРД на Дидка 81.
Честити месечинки.  ura
 kaffeetrmker_2 Докато пия кафето сутрин  ви чета, но днес ще имам време и да попиша. Тук времето е мрачно и влажно, за разлика от вчера. На всичкото отгоре вчера сготвих една риба и цяла нощ  Toilet бяхме така с мъжа ми.
Нани и ние сме проблемни с пюрето и даже с кашата, освен че се затегна откакто го захраних, Теди всеки път крещи и му се гади, като го храня. То са едни песни и танци на народите, докато стигнем до половин пюре и то само купешко, ако е домашно имам чувство ,че ще повърне, чак очите му се насълзяват от гадост. Гледам да не го насилвам, но не може да изтрае 3 часа до следващото хранене и се чудя дали да не го дохранвам с мляко, след пюрето.
Диди Ф. Hug Hug Hugмного кураж ти желая, ти си силна и ще се справиш.
Мама Дани дано бързо се оправи бебчо.

# 218
  baloni Честит Рожден Ден Дидка!   baloni
Hug  Hug

# 219
 newsm46 Добро ви утро, мами!
   baloni Дидка 81: bdbaloni
     newsm32 На Макси и Тошко честито им порастване! newsm32
radostina33: hahaha
Цитат
сготвих една риба и цяла нощ   бяхме така с мъжа ми.
По специална диетична рецепта ли я сготви? Laughing
Дани винаги си доцоква след пюрето, той на практика си остава гладен и не може да издържи 3 часа.
Исках, когато давам пиле да не му давам да суче, но не става. ooooh!
 Затова го храня към 12ч-12:30ч с пюре и към 13ч - кърма.  Crossing Arms
Eli83: Това за питбула всъщност е реплика/направо песен/, мисля че беше от "Църна маца, бел котак". Peace
Мама Дани: За Криси: Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover  remybussi Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Nita: Браво и на вас за голямата новина! tooth thumbsup
plamebg:
Цитат
Хайде че аз рано сутринта нещо много се разприказвах.
Няма лошо, има да навааааксваш! Hug
Прасчо: Аз не слагам нито сол, нито захар. Thinking
Но вчера като удължих паузата между храненията си хапна с по-голям апетит. Hug

# 220
Айде   и от мен.

newsm59 на didka_81.Много здраве,щастие късмет. Peace

Честити 8 месеца на Максим и Тодор

Дани,какво му е на адашчето?
Радостина,много кофти с рибата  Wink, аз за това за по-сигурно почти не съм яла нищо от 3 дена.Майтапа настрана,но нещо ми се е свил стомаха  Cry

Ох,и при нас нощта не беше лека.Криси още в 23 ч. се събуди,но заспа и после през нощта още не знам си колко пъти,но пък спахме след това до 8:30  Simple Smile .А Ентерола дето му давам,заради разстройството няма ефект,защото тази сутрин пак се беше яко надрискал. Sad
А и баща му само ми праща sms-и колко много ме обичал,липсвала съм му била ,ей такива едни,но аз му казах,че за 3 дена не може да си е осъзнал грешките.Трябва време,а и за сега е по-добре да сме разделени.

# 221
  • ES

Честит рожден ден на Дидка_81, здраве, щастие и любов!

Честити месечинки!

# 222
  • Казанлък(Бургас)
Честито на месечинките:Максим и Тодор smile3510

Мами помогнете на Юлските бъдещи мами. От какво се нуждае новородения бебо. В смисъл какви дрешки и всичко което е необходимо в първите дни. Някой от нас не знаят, а други са забравили. Благодаря.  bouquet

бубонче изцяло съм ,,ЗА" списъкът на бета
   - Бодитата с дълъг ръкав са удачни,защото е добре ръчичките на бебето да са покрити(да го предпазват от слнчевите лъчи)
   -Аз имах 2 тинички жилетки и една по-плътна(плетена от баба му)
   -Помпата за нослето ние я използвахме,когато тази година Филип се разболя и имаше много сополи.Преди това му почиствах нослето много тънки клечки за уши.
   - Нашата ножичка за нокти е много хубава,но не си спомням марката newsm78.
   Ще добавя още:
    -1-2 памучни шапчици-аз му ги слагах само на разходка.Добре е да не взимаш от най-малките ,защото главичките им растат много бързо.В м-н ,,ЕГОИСТ"-Бургас имаше много хубави с връзчици.
    -непромокаема подложка-често се напикават,докато им смениш памперса
    -нощна лампа
    -чувалче за спане с ръкави-ще ти трябва за октомври,дребосъка започва да рита и се отвива.
    -кенгуру-моето е на Bertoni за новородено(бебето се носи легнало)На мен ми беше много удобно,когато трябваше да ходя напазар(там, където живея почти няма магазин, в който можеш да влезеш с количка)
    -за пъпчето:спирт 70 %,антибиотична пудра(TOPOCIN),лепенки за пъпче-на нас пъпчето ни падна в болницата(на 8-я ден)
    -тампоните за кърма също са хубаво нещо(моите са на Aventза многократна употреба).Помпа за кърма използвах много малко,защото с ръка се изцеждам по-лесно и безшумно.
 Какво ще е бебето?Кога ти е термина?

# 223
  • Варна
Манджата в кухняте е напълно безсолна а и аз когато готвя също не слагам нито сол ,нито захар.Единствено малко захар слагам на чая.А и сега им се изгражда вкуса,така че както ги свикнете от малки така ще карат.
didi_fiesta,чак сега ли се сети колко те обича,когато разбира че те губи. Mr. Green

# 224
  • Габрово
На скара я правих, сигурно е била стара рибата, ами вчера я купих и веднага нали е най-диетично - на скара. Sick

Общи условия

Активация на акаунт