На ЮЛЧО зъбките порастват, от безсъние на мама силите угасват!

• 10 805
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
dunda,да от Плевен съм,но от 6 години живея тук.
Ами те молбите започнаха вече,но аз съм повече от категорична.
НАН,ами не знам как го намерих този сайт за хороскоп,рових се в Google и съвсем случайно попаднах на него,даже сега не знам дали мога да го намеря  newsm78.На майтап си пуснах да ми направи хороскоп и да ти кажа има много истина,аз много не вярвам по принцип де,но явно има дарба тая жена,защото доста мои черти е познала.

Айде ние отиваме да папкаме.
А забравих да ви кажа мойто диваненце какво прави напоследък,сутрин не знам към колко се буди,защото аз ставам след нго,поради простата причина,че като не е гладен,си играе.Мисли за мама,милото  Simple Smile.и днес едва издържа да си изяде попарата и като заспа в 9 ,спа до 11:30,а след обяд почти не иска да спи.

# 196
  • През девет земи в десета
Здравейте и от нас Hug

Честити осем месеца на Ели,Ема,Павел,Влади,двамата Самуиловци,Тарек и Стаменчо!!!
Черпя за нашите осем месеца:

Ние май няма да излизаме на разходка,за да се оправи на Цеци нослето по-бързо,иначе временцето е супер!Днеска милата най накрая заспа спокойно и за по-дълго време!Иначе откакто са я замъчили зъбките само придремваше по 15-ина минути!

Попова,много са ви сладки снимките!А кучето е направо супер!

морскасирена,млякото ми е кисело домашно подквасено,бисквитите са Плазмон на прах и тука били 10лв.в Пикадили,варя плод на пара(ябълки и праскови)това харесва Цвети,пасирам и добавям 2-3с.л. кисело мляко и бисквитки според гъстотата.Става и с обикновени,на Победа-Бургас,купувам защото на мене са ми по-вкусни Wink

Nanny,виж за обувчици във Fox,има много симпатични и са пролетни модели! Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 мар 2007, 15:13 от pigi

# 197
Здравейте  bouquet
Бързам докато малкия спи.
Честито на днешните месечинки, да са здрави и засмени.
Да се оплача от вчера сме болни. Цяла нощ сваляме Т която спада до някъде и после пак се вдига, та така до 4 сутринта. В 4 му сложих свещичка, дадох му малко нурофен, разтрих го с оцет и му обух чорапи напоени с оцет и чак тогава Т спадна. След което малкия заспа та няма събуждане чак в 8 и 20 и то само за полвин час, после пак заспа та до 11 часа. Сега пак спи, то горкото неможе да се наспи. Отивам да ви почета малко докато спи, че иначе с него немога, само да го гушкам иска
чао и лек ден на всички newsm51

# 198
.
Прасчо: Ели прояде ли пюретата?Нали спомена, че не ги хапва много, много...
Дани от няколко дни взе да се мръщи на зеленчуковите и месните, без значение дали са домашни или купешки.
Направо му се догажда и ако му настоявам връща всичко обратно. Вчера ми напълни шепата.  Sick
Сега и да искам, не мога да заместя хранене. Няма да му настоявам, че ще вземе съвсем да се отврати,
 просто ще увеличавам постепенно количеството.   33uu
  Nanny  и при нас беше така с пюретата, в началото ги ядеше, и изведнъж спра, направо така му се сгаждаше че повръщаше Sick. Но му хванах цаката, сега ги разреждам докато станат с консистенцията на плодовите и се родих,яде като за световно.feeding.
Пробвай, може да помогне Wink

# 199
  • Бургас
Мами помогнете на Юлските бъдещи мами. От какво се нуждае новородения бебо. В смисъл какви дрешки и всичко което е необходимо в първите дни. Някой от нас не знаят, а други са забравили. Благодаря.  bouquet

# 200
  • ES
Здравейте момичета,
Честити осми месечинки, че има много празнуващи бебчета днес! Да са живи и здрави и много да слушкат!

Диди_фиеста направо ти се чудя как до сега ти не си решила да го напуснеш?!Бягай по-скоро от този човек. Какъв пример ще е той за сина ви. Дано нямате повече проблеми за в бъдеще с този "мил" татко.

Шушонче, юлските бебета нямат нужда от кой знае колко дрешки, топло е, а и изпрани бързо съхнат. Танцухени и бархетни пеленки, бодита-потник, няколко бодита с късо ръкавче и 1-2 с дълго, леки ританки. Аз даже ританки взех да слагам към края на септември, но тук е много по-топло. За креватчето, спални комплекти и други неща, майка ми имаше грижата. Преди да се роди малкия нямах инстинкtа да пазарувам за него, не знаех какво да купя, от къде. Но после всичко си идва на мястото.

А тука почват едни фиестииии, madre mia. Красота голяма, ама гюрултията им 100 пъти по-голяма. Строят големи кукли радват им се една седмица, правят конкурс за най-красивата и накрая ги палят. Чак да ти стане тъжно. Празникът си имал своя смисъл, но сега е по-скоро туристическа атракция. Когато ги посроят ще направя снимки и ще ви разкажа повече за тази фиеста, която се празнува на дена на бащата.

До скоро

# 201
  • somewhere over the rainbow
Като спомена Ренито за подсеченото дупе, да ви кажа, вече 2 седмици ползваме Бюбхен за смяна на пелените - ееееее, родих се...бяло и меко като бебешко дупе Sunglasses Някой не подаряваше ли Бюбхен, че не беше доволен от него? Whistling Жоржи? Blush Hug
Диди, ама за този хороскоп плаща ли се? Ако не, намери сайта деее Praynig

# 202
Nan,аз имам една почти пълна кутия на Бюбхен за подсичане с лайка.Изобщо не съм доволна #Cussing outНо проблемът може би е че кожата на Алекс е адски суха и кремът допълнително я изсушава. Thinking
Жорито,работят ли по време на сиестите?Мъжът ми е ходил на карнавала в Рио и каза,че там изобщо не работят и само празнуват.Мале.и ние да я докараме така един ден.Ама те са си баш като циганите-хапка,пийка и тези три работи Laughing

# 203
NAN, аз нищо не съм платила.Но след като ми го преведоха от горе-от горе разбрах,че ако се допитам 2-ри път вече се плаща.ей сега ще го потърся  Peace

Аз пък сега съм решила да пробвам кремчето на Хип за подсечено дупе,да видим как ще е .Сега като дойде таткото да види Крис,ще го изнудя и ще му покажа касовата бележка да види колко струва на детето храната за има няма седмица.И имайте предвид,че аз купувам от пюретата на Ганчев.

# 204
Като спомена Ренито за подсеченото дупе, да ви кажа, вече 2 седмици ползваме Бюбхен за смяна на пелените - ееееее, родих се...бяло и меко като бебешко дупе Sunglasses

Ехх НАН-че от кога ти говоря аз,че Бюбхена е супер(поне на мен ми харесва де).
Аз също ползвам Либеро и съм много доволна  Peace
Къде се изгуби Маира  newsm78
Чао за сега!

# 205
NAN мисля,че е това: http://www.astrology.com/

със сигурност е безплатен,но дали е същата астроложка не знам.Тази мойта се казва jenna .тя първо ти праща уведомителен e-mail,а на другия ден ти праща и хороскопа.

Дано наистина да съм уцелила сайта, Praynigако не е този пак ще го търся  Peace

А на Бопхен кремчето колко струва  newsm78 .Аз ползвам олиото им с лайка ли е невен ли е не знам,но съм страшно доволна. Peace

# 206
Честито на месечинковия набор Ема, Павел, Влади, двамата Самуиловци, Тарек и Стаменчо!!!  bigdance2  ura dance

Сърдечно благодаря за поздравленията Hug, и аз да почерпя:

beer2  cook newsm64 newsm64

Nanny, за пюретата не смея да кажа, че е прояла. Дмес яде- утре- не... При Ели обаче като че ли се забелязва вкус към домашно направените манджи. Като пример- дадох и на Семпер грах, картоф, морков с месо, подправено с бял пипер- не щя. Същия ден бяхме готвили за нас почти същото- но вместо бял пипер- имаше лук- изяде го с удоволствие. Ама и моят домашен специалист по захранването, какви ги върши понякога... Решава, че аз не разбирам нищо от бебешки вкус, и слага подправки... по свой вкус Mr. Green. Разбирайте сол и/или захар. Резултатът обаче е налице- човечето яде. Искам да ви питам всъщност колко сол трябва да се дава; като гледам съдържанието на сол в бурканчетата- 0,1%... Може би като за нашите бебеоци трябва наистина повечко?
В друг случай- смесвам бананова каша с плод, какъвто аз реша- един път я яде, друг път-не. Един път харесва комбинация със сини сливи, следващия път-не.
Вчера като слушам, как генно модифицираните зарзавати ще дойдат и при нас, направо се амбицирах- да давам вкусните неща, докато ги има, и това е.
Зъбче нямаме ни едно. Яд ме е дори, че от 5-я месец досега почти цяла опаковка Калгел съм мазнала. Не я мажа, когато е спокойна, но...
Ети, много благодаря за тези телевизии   bouquet
Да ви питам обаче, защо при всяка регистрация, все излиза, че имало такъв потребител, а много потр. имена пробвам? Да не би нещо от настройките на Мозилата да е? Веднъж имах съобщение, че някви кукита трябвало да бъдат разрешени. В коя захарничка на Мозилата да ги ровя тия кукита?
Попова, джесток аватар, ама и тоя филм ми е... много як Laughing
Лека вечер Hug

Последна редакция: пн, 12 мар 2007, 19:18 от Прасчо

# 207
  • somewhere over the rainbow
Тиция, точно това с лайката ползваме Peace
Диди, тук е 6,60 лв. 150 мл. Сега ще видя сайта.
Попова, говориш, ама аз кат' съм Тома Неверни ooooh! Hug

# 208
  • София
Мами помогнете на Юлските бъдещи мами. От какво се нуждае новородения бебо. В смисъл какви дрешки и всичко което е необходимо в първите дни. Някой от нас не знаят, а други са забравили. Благодаря.  bouquet

Много мило ми стана, като си заприпомнях бременността и как обикалях магазините за покупки за бебка  Heart Eyes. Аз си взех отпуска в края на март, защото не исках да стоя на затворено, на изкуствена светлина и пред компютъра в по-напредналите месеци. Започнах да ходя на курс за бъдещи мами през април. Там ни дадоха някои напътствия какво е необходимо да се купи. Започнах да купувам към седмия месец. Бях си направила списък на бебешките магазини в София и ги обхождах по райони - днес в Люлин, утре в Дружба  hahaha.
Това, което се сещам, че ми беше полезно е:

- кошница за кола за изписването
- 2-3 цели гащеризончета, които се закопчават отпред - обличах беба само в такива, докато не й беше паднало пъпчето
- 2-3 бодита с къс и 2-3 с дълъг ръкав, закопчаващи се отпред (полезни за мами без опит)
- 2-3 чифта ританки
- 2-3 чифта чорапчета, които слагах отгоре върху гащеризончето или ританките, за да ги фиксират
- една жилетка
- 2 хавлиени кърпи 65х65 или 70х70см, комплект чаршафи
- 2 бархетни и 2 тензухени пелени и една плетена
- повивалник
- ваничка
- количка с легнал кош
- легло или кошара
- гел за коса и тяло на Бюбхен - удобен, защото се натиска като течен сапун
- тоалетно мляко и крем за под памперса (ползвах Павлодерм, страхотен е)
- четка за коса с мек косъм, клечки за уши с предпазител
Излишни се оказаха повечето шишета, защото си се кърмехме - 1-2 стигат за вода, която бебата не щеше и без това. Помпата за нослето не сме ползвали досега, слава богу. Ножичките за нокти за бебе се оказаха много дебели за тънките като хартия ноктенца. Капките против колики също беше добре, че бяха купени навреме. Това горе-долу бях купила предварително, другите неща купувах после.

Много много късмет желая на всички бъдещи юлки 2007  Hug Hug Hug.

Последна редакция: пн, 12 мар 2007, 22:41 от Betta

# 209
Абе я аз да питам някой видя ли прогнозата за времето за утре.Как ще е в Сф,защото нещо майка ми спомена за дъжд  newsm78 .Рони,Деска,Борянка,а и други мами де,искате ли ако утре е хубаво времето да се видим пак в Заимов?

Айде аз отивам да си гледам извънземния филм по Нова тв в леглото,че снощи куках до 3:30,но днес ще си легна рано Peace

Общи условия

Активация на акаунт