На Празника на мама АВГУСТинчето е радост най-голяма!

• 10 069
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
  • В ЛЮтеницата
Бубче, ама защо харчиш пари за стол? На Инчето направо кола трябва да купите  Laughing!
Лора днес си изпи последната доза антибиотик и се надявам да не споменавам тази дума скоро  Praynig! Почти не ме оставя да седна на компютъра - дори и като си играе с нещо - трябва да ме държи с една ръка  Twisted Evil!
Нещо тази тема е пълна много с притеснения и толкова ми се иска да ви успокоя всички!
Анди, Анди, живот си живееш! Много ми се искаше да ви видя на срещичката в Света Троица, ама нали Лора беше болна, та се сдържах! Там е много приятно - надявам се, че пак ще има среща, за да дойдем и ние!

# 106
Пиперче, провалиха ми се плановете - сега едни приятели ще дойдат да ни видят, а така ми се искаше да се излежавам с Гого на спалнята с Приказния уикенд на БТВ. smile3516

А срещичка може пак да направим тази седмица ако е хубаво времето, градинката е много приятна и има мнооогоо места за паркиране. Mr. Green

Вчера ходихме до манастира "Св.Мина" до София

bubcheto15, що не ни минахте на гости? Mr. Green

Хайде, че започна Зина! Mr. Green

# 107
Привет  Hug,

Момичета, давали ли сте картоф с тиквички на Хип - много е гъсто, като го разредя с кърма, става на бучици и Ирма се дави...Как го давате вие? newsm78

Ирма категорично отказа приготвени от мен пюрета Sick Пък аз плесках, мазах, ама нищо, аз ще си ги ям...

А дали да й дам градинските зеленчуци - картофи, моркови, грах и карфиол, при условие, че не съм въвела отделно карфиола и граха?

Уф, помагаяте, че този месец детето си седи само на тиква с картоф.....

# 108
Здравейте на всички:)
Честити месечинки на Ния,Виктор,Даниел,Владимир и Надя!Да сте здрави бебчовци,весели и засмени диви и щастливи!
Честити зъбчета на Даниел на Карим!Браво с един удар два заека Белички и здравички

ValStef, за съжаление и аз не съм гледала брадчеда в МюзикИдол,но късмет!Честито ви озъбване и на вас да са белички!
МамаДидка,разтопи ли се на сладката думичка?А на планина е отпочиващо и зареждащо.
Blanc много сладурско го възпитаваш.кефя се на такива мами.
Vst80 споко, и ние отскоро се обръщаме от гръб по корем.Слагай му встрани играчки и да се опитва да ги хваща.
Eliaqq -успех с разбирателството,но хубаво е да те питат все пак,майка си.
ElionaьДимана дано не се е ударила лошо,но май трябва да свикваме.Даниел падна за първи път,като бях в тоалетната и чух неистов рев,но не се беше ударил.
Милена,да ти е жив и здрав рожденника!Много да те обича!
Vasia, важното е че е игрива и здрава,нали?
Nikolinche,честити ви зъбчета и на вас.Ама че много зъбатковци.Ние само слагаме всичко настървено в устата и само се лигавчим,нямаме още зъбче.
Mmilena,давам попарка със сухари Goldies Elite
Marulka,да ти е жива и здрава свеки!Хубаво е,че се почитате.Да не пада Стефани,че мама се притеснява.Ще ни е мъчно за вас,ама пратете някоя снимка от морето.
Aila,дано мамчето ти оздравее бързо.А за лекарите -думи няма.
Pilito,добре дошла!Дано ти харесва тук при августинчетата.
Сварих като се изкъпахме и приспахме да ви почета.Днес заспиваме само на цица.Ядем на много малки интервали,но... /май кърмата ми е намаляла/
Сварих като се изкъпахме и приспахме да ви почета.Днес заспиваме само на цица.Ядем на много малки интервали,но... /май кърмата ми е намаляла-скоро ми дойде и дано се оправят бързо нещата/-казвайте какво да пия.Чайове,мюсли
Nana77 с това спане и ние сме на моменти.Заспива вечер към 17-18 и след пет часа е гладен,може и да не заспи после,та са едни игри.или по нощтите се събужда гладен,яде и играем по два часа.
Kabiv много сладко се запознават бебоците
Blanc-вторник сме на ехограф.Стискайте палци, че ме попритесниха.може и затова да ми е намаляла кърмата.
MamaMargo ти поне си минала листовки,аз само курса изкарах.и ако отидем на Сандарнски след 15-ти ще се връщам с Дани за изпита.
Kaili много е сладък Тони.
Dani777 наистина страхотни детски стай-пълнят ти душата.
Divas, да ви е жив и здрав баткото и да палавее умерено.Много сладка торта.ММммм
Velmar, аз съм давала досега само една на Беби -безмлечна от Кукуруза.

# 109
Здравейте и от нас  bouquet
Ние скоро не сме се включвали, защото нямам почти никакво време. Освен че малката не ми слиза от ръцете, пиша и дипломна работа. #Crazy #Crazy #Crazy
Ммария26 ние сме на същото положение. Нищо не иска , а вече трябва да въвеждам и месно пюре. Установих , че тиквата я харесва, затова реших да не я мъча и да я захранвам с нея.Яде и "различни зеленчуци'' на хип но снеохота. От месните пюрета яде само пуйка с тиква.
За сметка на това пък обожава кашите.
Целувам всички, които празнуват.  bouquet  bouquet  bouquet

# 110
cvetyab дано си е добре детето.И на нас така случайно на ехограф ни погледнаха бъбречетата и се оказа на едното смутен дренаж и сега ще ни вмъкват в пишката някаква тръбичка,за да се види дали не е от тесен пикочоканал.Горкото бебчо,направо ми е жал и не искам да ми го мъчат с нищо.Нали си е буден и не спира да дивее.
Бубче,браво на детето,скоро наистина кола ще кара,както казва Пепър.Честито ви столче!Да й е интересно в него!
Вася,дано скоро се оправите и да няма температура.
Целувки на всички и лека и спокойна нощ!

# 111
Аз пак съм тук LaughingОще съм на работа Rolling Eyes.Обещаха да запишем късните новини по-рано и да си ходим, но...май няма да стане Confused.Както и да е .
dianadimitrova , и аз съм в твоят ситуация с дипломните работи Crazy,само дето аз си оставам с добрите намерения и нещо не успявам да стигна до реализирането ooooh!.Кажи моля те как успяваш -и при нас ситуацията с обсебващото и ве4но искащо внимание бебе и същата...
Преди малко ми се обади мъжо( за кой ли път днес) да ми каже как била заспала Дари- Седяла си тя на фотьойла , а той си глоедал ТВ. И по едно време( аз си  помислих 4е е паднала #Crazy) , като я погледнал тя била заспала  Shocked-ей тъй- поседнала. ТОй я завил - с хавлийка! ooooh!, 4е му сило жал да я намества в по-удобна поза.Толкова сладко си била заспала. Ей- тия мъже направо ме рабиват - с поведение , с реакции....... Crazy
Ох- щ еумра от тъпотия, а и вас никакви ви няма........ Rolling Eyes.Искам да е утре и да съм по4ивкааааааааа!!!

# 112
 velmar  аз казах , че пиша дипломна работа, а не че успявам - ха-ха ( смея се на глас). Април ми е защитата, най-вероятно няма да ми стигне времето.А пък имам и една гадна тема #2gunfire

# 113
velmar  аз казах , че пиша дипломна работа, а не че успявам - ха-ха ( смея се на глас). Април ми е защитата, най-вероятно няма да ми стигне времето.А пък имам и една гадна тема #2gunfire
Joy Joy JoyЯСна е ситуацията Wink.Аз пък съм на косъм да загубя студентски права, защото съм семестриално дипломирана от 100 години ooooh!.На вси4кото отгоре и с 2 дипломни работи Crazy.А най-тъпото е 4е са ми по4ти готови и отлежават в компа Laughing.Ох- или аз съм неорганизирана , или мнооооого смотана Embarassed.Все не намирам време. ПРедпо4итам да изведа ДАри на разходка или да свърша нещо друго "належащо" вкъщи, вместо да седна  и веднъж за винаги да приклю4а с това.То моето ще стане като ве4ната студентка ooooh!.Имйам пове4е трудов стаж по специалността, отколкото години на следване JoyИ все пак- ако намериш решение - свиркай Praynig

# 114
И при мен е така. Ти поне работиш по специалността. Лошото е , че няма кой да ми гледа детето за 15 мин. да седна да я погледна. Но какво да се прави..................

# 115
Добър вечер и от мен! Пиша набързо тъй като мъченикът, който отново е с раничка на дупето спинка. Ужас, мъките се повтарят и нямам обяснение защо. Баси и зъбите и киселините...разказаха ни играта. Сега сложих пак да варя тетра и после ще се мажем с Бочко. Педито ми забрани да ползвам сулфатиацол, но днес на обяд сипнах малко и детето се успокои и заспа. А преди това, рев и агония...направо си го болеше яко и той пищя в продължение на часове без да може да спи или яде. Старата песен на нов глас.

А това е един датски сайт с невероятни идеи и декорации. За съжаление нямат връзка на английски, но може да се поръча и от БГ. Стените се боядисват в желан цвят и после само се лепят животните, цветята, феите и т.н.

http://www.signmyroom.dk/subpage.asp?PageID=80
http://www.signmyroom.dk/subpage.asp?PageID=73
http://www.signmyroom.dk/subpage.asp?PageID=74
http://www.signmyroom.dk/subpage.asp?PageID=76
http://www.signmyroom.dk/subpage.asp?PageID=77

Това ме разби! Mr. Green Супер е! Даже и не ми беше минавало през ума, че може да украся стаята по този начин. Бях запланувала да рисувам с латескови бои върху определен фон, но това наистина е най-яката идея за обзавеждане. Търся идеи от месец и нещо....

Спирам. Лека, мека и безаварийна...
Flowers Four Leaf Clover

# 116
Оле мамиии, много съм притеснена за безопасността ни по време на разходка. Случайно попаднах на тема "Пазете децата си" в Бебе Център-а и после тук в Бг Мамма.

Неискам и вас да шашкам, както аз съм се шашнала, просто бъдете по-нащрек. Признавам, че съм оставяла спящото дете с количката пред магазина , но никога повече.  Днес количката беше пред мен, когато бях пред банкомата, а не както друг път-зад мен.

Тази сутрин нямах достатъчно сухари (Голдис),  и добавих 3-4 бисквитки на Хипп- това дете си облиза купичката, така му хареса!

Рецептата за 200гр. попара:
                       4 бр. сухари  Голдис
                       2-3  бисквитки на Хипп
                       изкиснато сиренце - колкото орех
                       чисто масло - колкото лешник
                       заливам с около  200гр. чай цвят лайка
           (  добавям 1/2 пакетче кафява захар, когато няма бисквитки  )

Преди 2 дни му изби 2-ро зъб4е.  Мием сутрин и вечер зъбките с четка на Акуафреш за над 4 мес. и паста НЕНЕДЕНТ- немска, производство на Дентинокс.   Детенце се забавлява докато му мия зъбкит пред огледалото в банята- обяснявам му всяко мое намерение и действие.

Другото е че днес от 4 опита, има 3 пишкания в гърнето!

Ами това е, да не се уливам повече, а?

Лека и спокойна нощ на всички!

# 117
Оле мамиии, много съм притеснена за безопасността ни по време на разходка. Случайно попаднах на тема "Пазете децата си" в Бебе Център-а и после тук в Бг Мамма.

Неискам и вас да шашкам, както аз съм се шашнала, просто бъдете по-нащрек. Признавам, че съм оставяла спящото дете с количката пред магазина , но никога повече.  Днес количката беше пред мен, когато бях пред банкомата, а не както друг път-зад мен.

Каква е тази тема?

# 118

А това е един датски сайт с невероятни идеи и декорации. За съжаление нямат връзка на английски, но може да се поръча и от БГ. Стените се боядисват в желан цвят и после само се лепят животните, цветята, феите и т.н.

http://www.signmyroom.dk/subpage.asp?PageID=80
http://www.signmyroom.dk/subpage.asp?PageID=73
http://www.signmyroom.dk/subpage.asp?PageID=74
http://www.signmyroom.dk/subpage.asp?PageID=76
http://www.signmyroom.dk/subpage.asp?PageID=77

Дани,
Давай превод в ефир от датски , че да напоръчвамеееееееееееее Simple Smile
Опа разлигавила съм се. Както и да е, как сте момичета?

# 119
Добро утро от мен!

Тази вечер Тони ме остави да се наспя и се събуди чак към 7,30. СЕга си играе в леглото, а аз съм сложила да преварявам вода и да си направя кафе.
Днес се е показало слънце и смятам да излезем на обед на разходка. Утре сме на консултация и ще видим колко сме пораснали.
Лек ден на всички. Hug

Общи условия

Активация на акаунт