На Празника на мама АВГУСТинчето е радост най-голяма!

• 10 070
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и от нас! Аз се престраших отново да пиша Embarassed Лори се събуди преди малко, хапна и пак заспа. Още си нямаме зъбче Cry , затова пък страшно ни сърбят венците. Днес май наистина ще е по-хубаво времето и сигурно ще можем да се разходим.
Желаем слънчев и усмихнат ден на всички вас!  Hug newsm51

# 121
# 122
  • София
Еееееееее,ама то не бе спане,не бе чудо.То това ващо на нищо не прилича Twisted EvilThinking
На мен деня и седмицата ми почнаха по един "прекрасен" начи.След сравнителното спокойната нощ,мъжа ми реши първо да влезе и после да отвори вратата,та събуди Ина в 6.45 #2gunfire #Cussing outАз от 2 дена изпитвам зверски болки при кърмене и днес установих,че съм с класически рагади и даже и от допира на сутиена откачам.Така ме бои,че докато се мажех с Гармастан ми прилоша от болка и понеже нямах сили да стигна до леглото,само се свлякох на дивана SickСега се чудя кака да я накърмя в 9,защото силиконови зърна нямам newsm78Абе,луда работа-кърмя от 8 месеца,рагади не съм имала никога,ама сега се появиха #CrazyПомоооооооооооооощ Crossing ArmsЕстествено,за да ми е по-гадно,тъкмо бях приспала Ина и мъжа ми пак влетя на бял кон ooooh!Той видите ли нямало къде да се облече Rolling EyesЕ,как пък в 5 стаен апартамент може да се облича само там,където съм приспала Ина CrazyАйде стига съм мрънкала Stop
Обърквайцийке,добре сме!Вие как сте,даже и снимка не качваш на Чавдара,от уроки ли го пазиш това детенце Joy
Бебон,и аз си признавам,че съм оставяла така количката,но винаги съзнанието ми рисува безумни картини и често,често притичвам,макар че белите стават за секунди.Дано не се случва на никой Praynig
Карим,тази работа с раничките много се проточи newsm78Защо не потърсиш някакъв специалист.Явно педиатъра ви не се ангажира особено.Горкото ти детенце,хайде да му минава бързо Hug
Велмар,столчето го купихме от Илиянци,защото това беше единственото място,на което знам,че продават Мони,а не исках да го поръчвам през нета,без да съм ги пипнала.Страшно съм доволна от него.Много сигурно държи Ина,удобно е,може да стане и по-легнало,а тя се вози като 5 пари в кисия PeaceСега вече мисля да почна да си я возя и сама,крайно време е NaughtyИ я да си пишете и двете с dianadimitrova дипломните,какви са тези неща Twisted EvilАз между другото затова си дадох толкова зор да защитя на първа дата,макар и бременна в деветия месец,че после си давах сметка колко ще ми е абсурдно! Sunglasses
Последно да питам и спирам,е се улях - нощес сънувх,че моя много добра приятелка е умряла,мисля,че съм чувала,че е на хубаво,ама светнете ме и вие какво знаете,че се събудих сдухана Confused

# 123
Здравейте и от нас Party
Kailiбраво на Тони Peace И ние станахме в 7ч.обачме цяла нощ не спахме нормално Tired
До 1ч. станах 100пъти и накрая го взех при мен ConfusedАма то няма една с една нощ еднакви Twisted Evilснощи беше рев от глад Mr. Greenпредната вечер пък яде чак в 5ч.сутринта след вечерното в 8ч.Даже му се понакарах #Cussing outдокато разбера какво иска Embarassedи сега ми е гузно и си го гушкам.Даже баща му снощи му вика-кажи,че си гладничък и мама да те нахрани Joy
bebonи мен много ме е страх да оставям количката.Не влизам да пазарувам,ако трябва да го оставя отвън NaughtyНе се знае какви хора има.
много ми харесаха и на мен картинките Дани давай на български,че вече им намерих място hahaha
  Хайде приятна разходка newsm68днес напече

# 124
bubcheto15  аз от мойта майка знам, че като сънуваш, че някой е умрял му гониш болестите. Много е неприятно да сънуваш такива неща. Дано да нямаш повече такива сънища - аз често сънуват такива неща и след това се чувствам ужасно, въпреки уверенията на майка ми, че е за хубаво.

# 125
е още един път ако бях използвала думата такива просто щях да съм супер ooooh! #2gunfire

# 126
Добро утро на всички! Simple Smile Честито на всички, които празнуват днес!
Благодаря ви за пожеланията за нашия батко! Той все още е на вълна "рожден ден" и всеки ден палим свещички на остатъка от тортата и пеем "happy birthday"  Grinning абе лудницата е пълна! А тортата и украсата я правих аз, но не питайте как... През нощта с/у рождения ден до 100 часа... Иначе Мариян продължава с хремата. Не знам дали е от зъбите или лека настинка, но по цяла нощ не спим. Буди се през половин час и аз от недоспиване вече не знам на кой свят съм  Tired. Майка ми си тръгна вчера и всичко си се връща по старому, направо ми се реве. Ама така е, като съм дошла от Варна чак тук. Марулка, като ти гледам аватара "варненка от София" винаги ми иде и аз да пиша "пловдивчанка от Варна", толкова си я обичам Варна, че в началото само като ми я споменаваха и започвах да плача. Сега чакам с нетърпение лятото пак да дойдем за месец-два с малчовците.
Ние със захранването сме доникъде. Тези дни ще започвам, само да му мине хремичката. На изследвания също още не сме ходили, а другата седмица сме на консултация и така ще ми се зарадват като разберат...
Karim, нашия батко веднъж се беше подсякъл така жестоко, направо рани имаше горкото на дупето и аз бях се побъркала. Държах го без памперс, миех с отвари разни и т.н. ама ефект - йок. Една позната ми каза тогава да го мажа с Дефламол /за изгаряния/ и вярвай ми, за 1-2 дена нямаше и помен от това. Оттогава като се позачерви повече и мажа. Дефламола представлява комбинация от витамини и няма проблем да се ползва.
Оооох.. ето пак спа 15 мин и е буден... Ставам! Тези зъби направо ще ме довършат! Съжалявам, исках да пиша и на другите, но по-късно!
Айде, до после! Хубав ден на всички!

# 127
Добро утро мачета и бебчета сладки!
Честити месечинка на Йоана,Полина,Стивън,Стефан и Малена!Да растете бодри и веселяшки!
Bebon, направо е страшно и аз как го оставям спящ за малко пред магазина-май ще влизам винаги с него /спи, не спи, с него/Да питам когато правиш чай лайка всеки ден ли вариш нов или ако остане на сл.ден го претопляш.Ма много папкате.Да ви е сладко.
Karim,целувки на адаша и да се оправя бързо,че да не плаче.Бебета Дани се държат мъжки
Velmar DianaDimitrova-успешно да защитавате и да завършвате.И моя изпит преди време го протаках една година,но мина и сега изобщо не ми се учи.А моят не завърши и трети курс и загуби студ.права.
bubcheto15 много се смях на "мъжа ми реши първо да влезе и после да отвори вратата"-аз моя го пращам в другата стая с тия колани докато закопчае-голямо дрънкане като сме заспали точно.Мъже!Грамастана ако не помага пробвай |Лансинох,може даже да не се измива като кърмиш.
Днес сме за стерилна урина,утре ехограф и дано се успокоя малко,та да ми се нормализира кърмата и най-важно да е спокоен Даниел.
Лек и спокоен на всички ден, изпълнен с много емоции!

# 128
Пак съм аз ама докато спи ,че ще забравя Embarassed
Karim,пробва ли бейби тан аз съм много доволна от него Peace
а за най краен случай онова лилавото пиоктанинмного цапа,но също помага.Племеникът ми на 8м.беше с една голяма рана и сестра ми с това го оправи и памперсите махна оттогава,казаха,че е от тях.
Прави промивки с калиев перманганат Peace
Малкият нещо ми разбута клавиатурата и сега не мога да си оправя латиницата #Cussing out

# 129
  • София
С Пиоктанин и аз съм мазала Ина,само че зад ушичките,че тя като спи по орем и лятото от изпотяването е беше подскла,та чак мокрещи рани бяха станали.Цапа,ама се пере после,пък и като е на дупетото не е толкова страшно PeaceАз мажех с Пиоктанин и като изсъхнеше с паста Бионацин,твпоа е заместителя на Гентамицина,който вече няма производство.
Ние се накърмихме и се чудя дали и аз да не почна да се ажа с Дефламол,аз също знам,че действа прекрасно на рани newsm78
Ето да четете и да се посмеете малко: Joy hahaha

Нищу нямаши ми фчера,
ставам сутранта,
ф углидалуту са зверя:
Бря, чи красута!

Викам сигур са чалдисах,
туй ни мой съм аз.
Смятай кат са начирвисам
и са нагласа!

Тъй пу нощник и терлици,
с чорлава куса
мязам кат на убавица
ф профил и анфас.

Дрямах начи и въртях са,
цъках със език,
плюх са дан са уручасам -
тъй са възхитих.

Дъл на пустуту глидалу
са яви дифект!?
Тъй да съм разхубавяла...
А, сига де! Дерт!

Са умислих утведнъшки -
как навън ш' въря?
Момцити ку са натръшкат
кату ма съзрат?

С модна фуста, чи забрадка,
с китка у ръка;
с тос акъл зер за три патки,
кату заблеста...

И къдету койт' ма срещни -
пламна, изгуря
ф разни помисли пугрешни...
Пък ни съм таквас!

Туй наверну сън е билу,
сигур йощи спа
и ми са е присънила
буйна красута.

Скуркузъбел съм, мий ясну -
ич дан ма съзреш,
щот ут толкува прикраснус,
мой са пубулейш.

Толкус убус да са исипи
тъй връз мен кат дъж...
Някуй тряа да ма ущипи!
(пу възможнус мъж! )
[/b]

# 130
Ние си изядохме попарата и сега съм оставила Тони да гледа Ванчо Звездев докато готви. Даже му подвиква отвреме на време  hahaha , сигурно не е съгласен с нещо.
bebon наистина е ужасно това което е станало. Аз винаги вкарвам количката или не влизам в магазина. Предпочитам да има на кой да оставя количката да го наглежда. Дори и когато тегля от банкомат държа количката пред мен винаги за да го виждам.
Karim пиоктанина наистина помага. Аз не съм махала памперса,но мажех раните когато Тони ми се подсече. Като се сетих да сменя памперсите и се оправи / защото бяхме взели канбебе вместо молфикс /. А пробва ли да го напръскаш с Бивацин. Също има много добър ефект.
elli78 наистина няма една с една нощ да си приличат. Снощи беше спокоен и си спа сам, чак сутринта към 7 го гушнах при мен да суче и той се самообслужва, а аз си спах до към 8. Само по едно време го преместих от другата страна.  Laughing
bubcheto15 намажи се с дефламола,ще има по-хубав ефект.
Отивам да го питам какво готви Ванчо  Joy и май ще мием дупето.

# 131
ДОбро утро , момичета Hug.Седнах с намерението да пиша, ама -голям смяс с това творение Joy БУб4е, мерси мила Heart Eyes.Усмихна ми деня .Айде- като се съвзема от хилежа ще драсна пак Joy

# 132
Тъкмо се кефих че съм изчела всичко и реших да си постна поста та ми се появи:
 "Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 12 нови отговора."
Ауууу ужас, ще ме извинявате ама после ще чета новите  smile3534

Иначе да ви се оплача болна съм  #Cussing out, такова гърло ме боли, че направо ад. Какви ли не глупости не пия, че ме е страх да не заразя детето...сега май започвам и да кашлям  Sad Ходя в нас с един тензух - като шал съм си го вързала, че като бръкнах да си взема маска се оказа че са свършили  #2gunfire

За пъпчиците се оказахте прави  Grinning Явно претопляне, защото още на следващият ден ги нямаша. Златни сте направо  Hug

velmar, аз си харесах каша чареши и банан на Хумана, ама пише че е с прясно мляко та много се зачудих дали да я дам   Thinking

cvetyab
, не се тревожи щом ти казват че е нормално, значи е така  Peace Сигурно е много тежко, но се старай да не мислиш глупости  Peace

Ох чувствам се супер отпаднала, а детенцето си иска неговото... ставам че ме зове  Sad

# 133
  • София
bubcheto15 , от къде го намери това! Супер е! Mr. Green Laughing Joy hahaha Трябва да си го запиша и като ми е криво да си го чета Wink
Ха сега добър ви ден!
divas , строхотна украса си направила! Как сега да повярваме, че детето е кисело - щом те е оставило да направиш такива чудеса Wink Hug
pepejeans, дано при вас всичко бъде ОК с резултатите!
val_stef , и аз напоследък съм без сили, явно пролетната умора се задава Tired Но дзверчо не пита... И да оздравяваш! Peace
А това за циганина, дето опитал да открадне бебето  Sick Не че си позволявам да го оставям сам, но такава наглост ...#2gunfire
Хайде, ще ставам че пералнята свърши, а дзверчо спи - да се възползвам.

# 134
  • София
Здравейте!
Това е ужасно! Аз никога не оставям Марти сам, страх ме е. Ако трябва да пазарум и не мога да вляза с него, пропускам магазина.
Бубче, аз имах рагади в началото. Мазах с Гармастан, но най-много ми помогна, като след кърмене оставям гърдите си голи по-дълго време. А за да не ме боли от допира със сутиена, слагах подплънки Чико. Не съм ползвала силиконови зърна.
Дано се оправиш по-бързо, че като се сетя колко много ме болеше и как съм ревала.  ooooh!
Кашата с ябълки и моркови на Милупа е много хубава.  Peace
Валка, да оздравяваш по-бързо. Добави към илачите витамин Ц в ампули.
Лек ден и приятни разходки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт