На Празника на мама АВГУСТинчето е радост най-голяма!

• 10 064
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, мили мами и бебоци! Simple Smile
Признавам, че пак се изгубихме и не съм ви чела, но вчера нашия батко имаше рожден ден и бяхме в трескава подготовка на детско парти вкъщи, та затова..Нямах никакво време, защото се хванах да приготвям всичко сама, вкл. торта и тем подобни. Добре, че майка ми дойде от Варна, че иначе... Мариян е хремав нещо, дадох му вит.С, дано спре. Сега ще почета малко назад в темите, бързах първо да ви почерпя с тортичката ни!
До скоро и целувки на бебчовците!

# 76
Нещо не се получи... Ще пробвам така... торта

# 77
Пак съм аз Laughing.Ще ви омръзне от мен, ама  Blush..хайде да се  включат и другите дееееее.Да не досаждам само аз Crazy.Отновво съм на работа.Дадох на Дари каша с настърхана ябълка и , въпреки 4е бях леко скепти4на, много й се услади Peace.До ри се опитваше да "дъв4е" по-едрите 4асти4ки.Сега искам да ви помоля да ми препоръ4ате хубава плодова каша, 4е нещо зациклих и не ми идва никаква идея каква да взема newsm78.А и за други харесвани от вашите бе4ета каши може да споделите WinkДо сега съм давала: Ориз и рожкови( Нестле),Ориз и царевица(Фризо),Ябълкова( хумана), БАнанова( хумана и МИлупа), Градински плодове( хумана),БИсквитена( хумана).Следващите ,които съм си намислила са тази със сухар( на хумана)  и грис, овесени ядки и банан( пак на ХУмана).НО тоя банан ми идва в пове4ко Thinking.Искам някакво разнообразие, а вплодовете май няма такова, или поне аз не се сещам.Така 4е- раз4итам на вас Hug

# 78
Дивас, страхотна тортаПоздравления за кулинарните умения Peace.А също така  и за малкия ти рожденник Hug.ДА ти е жив и здрав.Да расте щастливо и усмихнато детенце  Heart Eyes

# 79
Eто ни и нас...Днес бяхме за паркет.....Направо ме размазаха тия цени на масивния паркет...С поставянето и консумативи излиза около 100лв на кв.м.  Shocked Аз си мислих,че понеже ни е малък апартамента ще успеем да си сложим такъв,ама то само за хола ще излезе над 2000лв  ooooh! Обаче има просто уникални...Направо се влюбих,но усещам как минаваме на вариянта ламиниран...   Sad
 Мартина от 2 дни ми прави гладна стачка и направо съм се побъркала,а пък майка ми ме обвини,че съм му давала буламачи (бурканчета) на детето и за това.Ама как до сега си ги ядеше и смея да твърдя,че и харесваха...А и АМ си повръща...просто незнам какво да правя вече... ooooh! А пък си ака и то по 2-3 пъти на ден.....
Инъче снощи беше много приятно с татко и да сме на ресторант и кино само двамцата...... Heart Eyes

# 80
МИлена,  писах ти в другата тема  за паркетите.Аз направих доста проу4вания. Ако искаш може да споделим на ли4ни по ремонтните въпроси Crazy
Да не са зъбки при Марти newsm78 Пробвай я с домашни пюрета- сигурно е период Peace
( много е пораснала и се е променила, съдейки от  новат снимка в  тикер4ето ти Heart Eyes)

# 81
Привет,ако знаете колко е кошмарно с 2 деца и количка в градски транспорт!Няма да повторя! Naughty
Не стига че се намръзнахме за да отидем на скапаната репетиция,ами и му се накарали че е закъснял 5 мин,а като казало детето, че е с мама и бебето и то без кола,тъпата ръководителка му казала"Или ще гледаш бебето или ще ходиш на хор!" #Cussing out
Мисля да не го водя повече,просто са много нагли! #2gunfireАма хайде да не ви занимавам...
Divas честит ви рожденник!Много хубава торта!Сама ли направи украсата?  chefБраво!
mmilena сигурно са зъбките,просто ги болят венчетата и губят апатит,може и да не яде много и това не е опасно,но трябва да поема течности,че без тях е страшно  newsm78

# 82
 #Cussing out Страшен ден, вервайте ми!!!!!!!!!!!!!!!!
Реве, реве, реве. И прав- в паяка, и в ръцете ми, и в леглото, и в бащата си   #2gunfire
Изпуших отвсякъде. Дреме по 15 минути и после- РЕВ
уЖАСЕН УЖАСОН  #Cussing out
Вечерта се обадиха едни познати на мъжа ми и се бях навила да им идем на гости... но по средата на обличането се отказах. Оказа се, че тайфата е голяма, сигурно пушат, музиката ще е силна  ooooh! Не мога да очаквам всички да се съобразяват с мен и моята малка ревлива маймуна  Sick А не ми се иска да го оставяме на майка ми- и без това го гледа през седмицата.
Та така- "разписах" билета на таткото и сега сме сами с малкия бяс.
 Стискайте палци до 10 часа съседите да не викат полиция, ако ситният ме е докарал до истерия  #Cussing out

# 83
Здравейте и от мен!!!
Няма с какво да се похваля освен че татито и бебето са в период на озъбване.  Laughing На татито му никне мъдрец и не може да говори.Мажа го с Calgel,тъкмо да проверим дали действа.
velmarотносно кашите аз и давах една на frisocrem  с 5 плода,много е вкусна.Освен това малкото грисе обикновени бисквити,сухари и банан на поразия а по големите парчета ги плюе,попарата също не я пасирам макар че в началото трябва.Досега задавяне не е имало.Въведох и чашата за хранене и вече не ползваме биберон.
elli78 сигурно са зъби,но не се надявай да са скоро ние сме така от  3 седмици.
Давам и за зъбките Osanit .
Ох хайде чао от мен че реве

# 84
Ей , къде сте вси4ки.,.... Rolling EyesЖлизам да жи се поопла4а малко Sad.Преди малко ми се обади мъжът ми да ми каже 4е едното о4енце на Дари сълзи...Намекна ми 4е съм я простудила някакси( и то има отношение към  сълзенето Crazy).Та- се сетих за разните запушвания на слъзните канал4ета , дето бяха 4есто срещани в първите месеци на беб4овците. И като се за4етох сега......... ooooh!Ужас- голяма съм паникьорка.и винаги вси4ки гадости и притеснения се слу4ват през уикенда ,когато ме няма и когато и педито я няма #Cussing out.абе- шибана работа Sick.А моя мъж ме изнервя в такива ситуации още пове4е.като се втора4и в нея, сякаш за първи път го вижда това дете ...Абе- през лупа я гледа и се взира във всяко нещо....Ох- няма угодия LaughingХайде- спирам  4е досадих Blush

# 85
Velmar, и аз мога да се пооплача много. Вчера ми извадиха мъдрец. А днес Ангел е много кисел цял ден и накрая майка му се сети и премери температурата, и то детето с 38. Добре че съседката до нас е педиатър, вярно че е възрастна и не практикува, но е добра и мога да разчитам в трудни моменти. Прегледа го жената и каза, че гърлото и гърдичките са му чисти, може и зъбки да са. Дадох Панадол, не иска бибата, явно го болят венците и чак след като го намазах с Дентинокс заспа. Ето събуди се пак.

# 86
ОХ , Вася, явно и ти си влязла в някакъв мра4ен цикъл Sad.Трябва скоро да се видим и да се поопла4ем на воля Hug.Аз  да ти кажа 4естно, до сега съм мерила ма 2 пъти температурата на ДАри Embarassed.Не подозирам 4е има такава( и за щастие не ми е давала повод да мисля 4е има Praynig).Най-вероятно се касае за събки.НМИе си 4акаме първото зъб4е всеки момент. .Ангел4о прояде ли?

# 87
Какво да ти кажа и аз незнам вече, като че ли беше започнал да яде доста добре и аз затова съм толкова разочарована че не е качил малко повечко, но днес яде много трудно, дори кашата му поостана, а той каша си хапва добре по 180гр.
Дано наистина да е от зъбите и да пробият бързо. А може да е и от баткото. той е със страхотни сополи отново. Дори днес му се развиках, че той е разболял Ангелчо като го е целувал и му забраних да се доближава до него. И то детето се разплака. Много глупаво постъпих. Те двамата се забавляват чудесно и се обичат много, а аз после се му се извинявам и такива глупости. Май вече започвам да се побърквам.

# 88
Eто ме и мен..Гледах Имаш поща ,беше много сълзливо -за едни момичета,които след много години са станали майки инвитро....Поплаках си...
А мъжът ми сега гледа Горещо и пак се прехласва по Венета Райкова  #Cussing out
Велмар ще ти пиша на лични за паркета...А плочки за банята купихме,ще снинам скоро и ще ти покажа  Wink. За очето е много неприятно,но всичко се оправя..Стискам палци...
И моята Мартина е голяма киселица...сигурно са зъбки...не знам...

# 89
Вася, не се обвинявай.Вси4ки избухваме или правим грешки, за които съжаляваме. Сашко е много добро  и разбрано детенце и  няма да ти се сърди Hug
Милена, кога успяхте да го купите Shocked.И от къде?Давай инфо Praynig.Като каза 4е снимки щ епоказваш , да не би и да се сте го наредили ве4е ooooh!
 А за о4енцето на ДАри - не знам дали въобщ еима проблем или на моя мъж му се привижда, но така или ина4е ми е повод за притеснение- още пове4е като не съм при нея да я видя.

Общи условия

Активация на акаунт